- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.681
beni de ekle canım.1000 salavat okurum.hepimiz sabit olarak furkan suresini 7 defa okuyoruz 489 da ya fettah okuyoruz sanırım değil mi?
Tabi ki canım eklerim.kaç tane yazayım?Canım ben de salavat listesine katılmak istiyorum
Canim benim demek ki daha Allahın takdir ettiği zaman gelmemiş. ..belki de senin için şer olacaktı o kişi. .. üzme kendini hicbirsey bizim gorebildiklerimizden ibaret değil. ..ümidini yitirme. .. kaç yaşında sın ki... hemen vazgeçmek yok...Kızlar görücüler bugün de aramadı daha aramazlar artık boşu boşuna telaş ettim :) sanki olacakmış gibi , ben ömrümün sonuna kadar evlenemiycem eminim artık, yalnız olmak sorun değil sorun olan çevrenin üzerimdeki psikolojik baskısı.Herkes evlenecek diye bi kaide yok ALLAH bize söz vermedi bütün kullarım evlenecek diye ben de böyle devam ederim hayatıma napayım......dilim bunları söylese de gönlüm söylemiyor bunları
Kızlar görücüler bugün de aramadı daha aramazlar artık boşu boşuna telaş ettim :) sanki olacakmış gibi , ben ömrümün sonuna kadar evlenemiycem eminim artık, yalnız olmak sorun değil sorun olan çevrenin üzerimdeki psikolojik baskısı.Herkes evlenecek diye bi kaide yok ALLAH bize söz vermedi bütün kullarım evlenecek diye ben de böyle devam ederim hayatıma napayım......dilim bunları söylese de gönlüm söylemiyor bunları
Ben katılmak istiyorum canımArkadaslar bu duaya katilmak isteyen baska varmi, kac gundur liste acik kimsenin sesi cikmamis, 3-4 saat daha bekleyelim sonra baslayalim olanlarla. okumayalim dersenizde haber verin, en azindan fikriniz ne onu bilelim,
Furkan suresi 74. Ayet (7 kez) ve
489 Ya Fettah okuyoruz
(kişi başına düşen 7 adet furkan süresi ayeti ve 489 ya fettah)
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Bismillahirrahmanirrahim. “Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”
Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”
1) neyisada =
2)nisa1234 =
3)esrazambak =
Arkadaslar bu duaya katilmak isteyen baska varmi, kac gundur liste acik kimsenin sesi cikmamis, 3-4 saat daha bekleyelim sonra baslayalim olanlarla. okumayalim dersenizde haber verin, en azindan fikriniz ne onu bilelim,
489 Ya Fettah okuyoruz
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Bismillahirrahmanirrahim. “Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”
Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”
1) neyisada =
2)nisa1234 =
3)esrazambak =
4)elanur84=
Canım beni de yazabilir misin listeyeArkadaslar bugun Neyisada icin okuyoruz. Bir gunde bitirelim duzenli girelimde, olur mu
489 Ya Fettah okuyoruz
1) neyisada =
2)nisa1234 = OKUDU
3)esrazambak =
4)elanur84=
5)frikadelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?