- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.661
Hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah.. Dualarımız seninle :)Yok canım heyecanlı değilim :) ama nasıl biri merak ediyorum. Fotoğrafını falan görmedim ilk defa yarın gorusucez :) .bana dua edin kızlar hayirliysa olsun diye :)
Hayirlisi olsun insallah canim, olumsuz dusunme hemen. Dur biraz bakalim :) heyecanlandik bizde. Insallah hepimizin karsisina cikar evlenecegimiz insanlar hayirlisiyla en kisa surede, mutlu yuvalar kurarizKızlar dün gece rüyamda =bi yere gidiyormuşum trenle elimde valizim var.trenden indim bi yere çıkmam gerekiyor (merdiven gibi ama dik bi yer ve zor çıkılıyor tam anlamıyla merdiven değil aslinda) 2 basamak ciktim.merdivenin en üstünde 2 kişi var bi tanesi aşağı indi beni almaya yukarı çıkarmaya .sarışın uzun boylu biraz saçı dökük biriydi.elimden tuttu yukarı çekti kendi hizasına geldiğimde Belimden tutup basamagin en tepesine fırlattı beni kendide çıktı sonra.
Bugün goruculer geldi çocukta geldi sarışın saçı biraz dokulmus uzun boylu biriydi. Rüyamda ki kişiye tam anlamıyla benzemiyordu ama oda sarışındı buda sarışın. Oda hafif keldi buda keldi .bilmiyorum çocuk hoşuma gitti aslındaama o beni beğenmedi mi acaba telefon numaramı falan istemediler eğer bu çocuk beni beğenir se kabul edicem kızlar .işallah begenmistir ALLAHIM işallah hayırlısıyla olur
Amin canım işallah hayırlısı olsunHayirlisi olsun insallah canim, olumsuz dusunme hemen. Dur biraz bakalim :) heyecanlandik bizde. Insallah hepimizin karsisina cikar evlenecegimiz insanlar hayirlisiyla en kisa surede, mutlu yuvalar kurariz
Kızlar dün gece rüyamda =bi yere gidiyormuşum trenle elimde valizim var.trenden indim bi yere çıkmam gerekiyor (merdiven gibi ama dik bi yer ve zor çıkılıyor tam anlamıyla merdiven değil aslinda) 2 basamak ciktim.merdivenin en üstünde 2 kişi var bi
tanesi aşağı indi beni almaya yukarı çıkarmaya .sarışın uzun
boylu biraz saçı dökük biriydi.elimden tuttu yukarı çekti kendi
hizasına geldiğimde Belimden tutup basamagin en tepesine
fırlattı beni kendide çıktı sonra.
Bugün goruculer geldi çocukta geldi sarışın saçı biraz dokulmus uzun boylu biriydi. Rüyamda ki kişiye tam anlamıyla
benzemiyordu ama oda sarışındı buda sarışın. Oda hafif keldi
buda keldi .bilmiyorum çocuk hoşuma gitti aslındaama
o beni beğenmedi mi acaba telefon numaramı falan
istemedilereğer bu çocuk beni beğenir se kabul edicem
kızlar .işallah begenmistir ALLAHIM işallah hayırlısıyla olur
Kızlar goruculer aramadıçocuk beğenmedi beni heralde kısmet değilmiş napalım
Canım konuşmadık. Ben biraz geç gelirler sandım hazır değildim hatta. Kuzenime gitmiştim 2 kat asagida oturuyor .kuran öğretecek bi hoca vardı o gelmişti onla konuşmak için gitmiştim. Kardeşim telefon etti geldiler diye. Hemen geldim hazırlandım.sacimi bile yapamadımHayirdir insallah canim, ruyani hayra yor
Konusmadiniz mi cocukla, belli olur aslinda konusmanin gidisatindan durum ?
Once annesi geldigine gore annesi araciligiyla irtibat kurucaklardir senle belki, guzel dusun guzel olsun insallah
Canım konuşmadık. Ben biraz geç gelirler sandım hazır değildim hatta. Kuzenime gitmiştim 2 kat asagida oturuyor .kuran öğretecek bi
hoca vardı o gelmişti onla konuşmak için
gitmiştim. Kardeşim telefon etti geldiler
diye. Hemen geldim hazırlandım.sacimi
bile yapamadım.annemde evi
supuruyormus elektrik süpürgesi açıkmış
geldiklerinde 2 -3 defa calmislar zili
.çıktım hoşgeldiniz dedim tokalastik
çocukla ama çocuk giderken benle
tokalasmadibeğenmedi beni kesin
.ama hani annesi ve kızkardeşi çok
beğendi biliyorum ama çocuk beğenmedi
.kısmet değilmiş napalım
Canım benim habersiz gelmediler haberimiz vardı ama bu kadar erken gelmezler diye düşündükDaha ortada bisey yok, kendini doldurma bosuna, belli olmaz, kasitli olarak tokalasmadiysa belki dindar bi cocuk bu yuzden tokalasmadi, sen gelip elini uzattiginda seni bozmak istemedi.
Ben sahsen tokalasmak istemiyorum
erkeklerle, elimi uzatmiyorum, karsimdaki bana uzatirsa mecburen tokalasiyorum, Allah affetsin hic istemeden gunaha giriyorum bosuna(
Yani tokalasmadigi seni begenmedigi anlamina gelmez.
Ama habersiz gelmeleri ilginc geldi bana, sizi ev haliyle mi gormek istemisler acaba? Yine de haberli gelmek daha uygun degil mi?
Canım benim habersiz gelmediler haberimiz vardı ama bu kadar erken gelmezler diye düşündük
Canım hayırlısı olsun inşallah, eğer kaderinse döner dolaşır bulur seni. Bu arada bilemem gerçek niyetlerini ama o kadar erken gelme sebeplerinden biri özellikle öyle gelmiş olabilirler. Yani ortamın gerçek halini görmek için, yada düşüncesizler ki kadar erken gelmişler. Hayırlısı inşallah. Evlilik saati değişmiyor üzerimize yük almayalım bunları düşünmeyelim sorgulamayalım o kadar yoksa insan kafayı yiyecek gibi oluyor etrafta aynı yaşta olupta ikinci çocuğuna karışanları gördükçe. Dua edip Rabbimize bırakalımCanım benim habersiz gelmediler haberimiz vardı ama bu kadar erken gelmezler diye düşündük
Ekliyorum canım1000 Salavat ta ben alıyorum kızlar. ..
peki bitirince duasını nasıl yapıyoruz...Mesela 70.000 bitince bagislanmasi gerekiyor ya ben eksik birsey yapmayayim diye sormak istedim
tamam canım ekle70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........1100
2)esrazambak......1000
3)frikadelle...........1000
4)love-story...........1000
5) lilruba ...............1000
6)
Okunan= 5.100
Kalan=64.900
....... ...... ...... ...... .......
Liste tamamlanınca başlayacağız aşağıdakilere, katılmak isteyen yazdırsın adını, okuyan da yazsın ekleyelim canlar
Furkan suresi 74. Ayet (7 kez) ve
489 Ya Fettah okuyoruz
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Bismillahirrahmanirrahim. “Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”
Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”
1) neyisada =
2)nisa1234 =
3)esrazambak =
Ekliyorum canım
beni de ekle canım.1000 salavat okurum.hepimiz sabit olarak furkan suresini 7 defa okuyoruz 489 da ya fettah okuyoruz sanırım değil mi?70.000 salavat okuyoruz
2)esrazambak......1000
6)
Okunan= 5.100
Kalan=64.900
Liste tamamlanınca başlayacağız aşağıdakilere, katılmak isteyen yazdırsın adını, okuyan da yazsın ekleyelim canlar
489 Ya Fettah okuyoruz
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Bismillahirrahmanirrahim. “Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”
Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”
1) neyisada =
2)nisa1234 =
3)esrazambak =
Ekliyorum canım
canım ikisine de liste tamamlanınca mı başlayacağız70.000 salavat okuyoruz
2)esrazambak......1000
6)
Okunan= 5.100
Kalan=64.900
489 Ya Fettah okuyoruz
1) neyisada =
2)nisa1234 =
3)esrazambak =
Ekliyorum canım
Kızlar görücüler bugün de aramadı daha aramazlar artık boşu boşuna telaş ettim :) sanki olacakmış gibi , ben ömrümün sonuna kadar evlenemiycem eminim artık, yalnız olmak sorun değil sorun olan çevrenin üzerimdeki psikolojik baskısı.Herkes evlenecek diye bi kaide yok ALLAH bize söz vermedi bütün kullarım evlenecek diye ben de böyle devam ederim hayatıma napayım......dilim bunları söylese de gönlüm söylemiyor bunları
CANım sakın üzülme bak, isyan olmamalı hayatımızda. İnşallah Rabbim bizlere en hayırlısını verecek. Kaderimizde varsa olacak inşallah. AMA işte dediğin gibi bizi üzen şey çevre baskısı şimdi televizyonda bile reklamlarda bir film çıkmış evlilikle ilgili komik otuzuna geldin evde kaşdın diyor millet gülerken ben üzülüyorum bu fragmana. Asıl amacımı Ahiretimizi kazanmak. Bize acıyanlar arkamızdan konuşanları yüzümüze karşı üzücü kelime konuşanları Allah görüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım ama üzülme Allah nasip ederse mutlu oluruz şükrederiz yaşarız evliliği, ama nasip etmemişse de isyan etmeyiz dua ederiz..Kızlar görücüler bugün de aramadı daha aramazlar artık boşu boşuna telaş ettim :) sanki olacakmış gibi , ben ömrümün sonuna kadar evlenemiycem eminim artık, yalnız olmak sorun değil sorun olan çevrenin üzerimdeki psikolojik baskısı.Herkes evlenecek diye bi kaide yok ALLAH bize söz vermedi bütün kullarım evlenecek diye ben de böyle devam ederim hayatıma napayım......dilim bunları söylese de gönlüm söylemiyor bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?