Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kismetin acilmasi ve hayirli evlilik icin ahzap suresini 7 defa okumak iyiymis.persembe aksami ben okumak istiyorum bana yardimci olabilecek var mi aranizda. Moralim cok bozul arkadaslar uykularim kacti surekli aglamakli durumdayim.

Kismetin acilmasi ve hayirli evlilik icin ahzap suresini 7 defa okumak iyiymis.persembe aksami ben okumak istiyorum bana yardimci olabilecek var mi aranizda. Moralim cok bozul arkadaslar uykularim kacti surekli aglamakli durumdayim.
Hayrola canım neden ağlamaklısın bu imtihanımızdan dolayı mı

Kızlar ben bir kaç gün önce 41 yasin okumaya niyet ettim 1 tane okuyabildim (dilek için okumaya başlamadım,21 nisan Peygamberimizin doğum günü olduğu için o gün Peygamberimizin ruhuna hediye edecektim).sonra bazı şeyler oldu ve okuyamadim, şimdi de regl olmak üzereyim(yani şu anda istesem de okuyamam ).siz yardım eder misiniz?hepimiz peygamberimize hediye etmiş oluruz .

70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........2100
2)esrazambak......2200
3)frikadelle...........3000
4)love-story...........2000
5) lilruba ...............1000
6)eminamin...........1000
7)redvelvetcake.....1000
8) neyisada..............500

Okunan= 12.800
Kalan=57.200

1000 salavat daha okuyacagim

Ekliyorum canım. Ben de 1000 salavat okudum

Ben 1 tane aliyim canim

Lovestory ve lilruba icin okudum

lilruba için dua ettim, Allah kabul etsin...

Lilruba için dua okudum Allah kabul etsin isallah en kısa zamanda gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin amin

Lilrubanın duasını okudum hayırla gelsin înşallah

lilbura icin okudum.rabbim kabul etsin dualarini.insallah duasinda belirttigi gibi biri cikar karsisina.
kızlar mesajlarınızı görmüştüm...ama bişey yazamadım...hepinize teşekkür ediyorum...
duamı okuyan sizin gibi bildirimde bulunan ve okuduğu halde bildirimde bulunamayan herkese Rabbim okudukları her bir harf için istediği bir dileğini gerçekleştirsin inşaallah...
ben huzur buldum sizlerin duasını okurken...
ve isterim yine sizde isterseniz gün gün birimiz için dua edelim...
ben bildirimde bulunamadım ama huzurla okudum dualarınızı Rabbim tez vakitte huzurla yuva kurmamızı nasip etsin.....

Canım biz teşekkür ederiz Allah kabul etsin isallah en kısa zamanda yuvalarımızı kurmamızı nasip etsin.

Kızlar çok fazla ara vermeden dualara devam edelim. Ama ne okuycaz bilmiyorum ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…