Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar teeccuh namazı listesini olusturuyorum. Isteyenler adını yazsın.
Sonra günleri oluşturalım.

1- neyisada
2-

1- neyisada
2 - elanur84

1- neyisada
2 - elanur84
3- evinamin

canım teeccuh namazı kılarken özellikle okunması gereken bir dua sure var mı? yoksa normal namaz sureleri mi okunuyor? beni de listeye ekleyin

Sabah namazının iki rekat sünneti gibi ya da istediğiniz kadar rekat kalabilirsiniz bir standardi yok yani teecuhun. Önemli olan imsak vaktinden önce kılınmış olması

kızlar teheccud nasıl yapacagiz yani kimin günü ise onun için gece kalkıp kilacagiz doğru mu anladim

Bir dua okuyacaktim, mesaj yazdim buraya hic cevap veren olmadi, kimse onemsemedi, insan kiriliyor boyle cevapsiz kalinca. Diger duayi okurkende listeyi baslatalim dedim cevap yazilmadi iki gun bekledikte, uc kisi basladik sonunda. Duzenli okunmuyor burda. bende cok istek kalmadi burasi icin, Hakkinizi helal edin. Size dua edicam kendime ederken

kızlar teheccud nasıl yapacagiz yani kimin günü ise onun için gece kalkıp kilacagiz doğru mu anladim

Canım herkes sırayla kalkacak , hem kendine hem de arkadaşlarına dua edecek namazdan sonra.

Rabbim, ( seher vakti dua edenleri kast ederek) kim benden marifet istiyor onu bağışlayim, kim bana dua ediyor karşılığını vereyim... diyor kızlar.

Canım dua ederken birbirimize kırılmak olmaz, hangi duayı okumak istiyosan ben varım

70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........2100
2)esrazambak......3200
3)frikadelle...........4000
4)love-story...........2000
5) lilruba ...............1000
6)eminamin...........1000
7)redvelvetcake.....1000
8) neyisada..............1.000

Okunan= 15.800
Kalan=54.200

Bana da 500 ekleyin kızlar
Ekliyorum

1000 salevat daha aliyim
Ekliyorum..

1.500 salavat da ben okuyorum.

Canım benim kırılmaaaaaa biz birlikteyiz bak ben de okurum, yoğun iş hayatı bir yandan bu imtihan çok şükür tabi bir yandan dua etmeye çalışıyoruz gözden kaçırdık mı acaba orayı, vazgeçmeyelim bizler Allah rızası için inşallah birlikte dua edelim tatlım, sakın üzme kendini

Kızlar teeccuh namazı listemiz..
İsteyenler adını yazsın.

1- neyisada
2 - elanur84
3 - evinamin
4 - frikadelle
5 - Lilruba
6 - esrazambak

.....................................................

70.000 salavat okuyoruz
2)esrazambak......3200
4)love-story...........2000
7)redvelvetcake.....1000

Okunan= 15.800
Kalan=54.200
............................................................

Canim beni de ekler misin
Ekliyorum canım

beni de ekler misiniz. ..
Ekliyorum canım

Kızlar teeccuh namazı listemiz..
İsteyenler adını yazsın.

1- neyisada
2 - elanur84
3 - evinamin
4 - frikadelle
5 - Lilruba
6 - esrazambak

.....................................................

70.000 salavat okuyoruz
2)esrazambak......3200
4)love-story...........3000
7)redvelvetcake.....1000

Okunan= 16.800
Kalan=53.200
............................................................

1000 salevatı şerîf alıyım regly dönemim anca tesbih çekebilirim bende Ama duamdasınız gönül dostalarım ^_^
Allah razı olsun .. Ekliyorum salavatları canım. Ama teheccüde kalkıp sadece dua edebilirsin bizimle:)

Kızlar teheccute ben pzt kalkamam çünkü o gün yola çıkıyorum.

Teheccute kalkma gunlerimiz :

Bismillahir rahmanirrahim:

1. 14 nisan pzt:
2. 15 nisan salı: neyiseda
3. 15 nisan cars:
4. 16 nisan pers:
5. 17 nisan cuma:
6. 18 nisan cmrts:

Lütfen adınızı size uygun olan güne yazınız.

Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyor ki:
"Farzlardan sonra en faziletli namaz gece kalkarak kılınan namazdır.” (İmâm-ı Gazâli)

“Gecenin üçte birisi kalınca her gece Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ şafak sökünceye kadar şöyle buyurur: ‘Kim Benden bir şey isterse ona vereyim. Kim Bana duâ ederse onun duâsına icabet edeyim. Kim istiğfar ederse, ona mağfiret edeyim.” Hadisin râvisi Ebû Hüreyre Hazretleri şu cümleyi eklemektedir: “Bunun içindir ki, Sahabiler gece sonunda namaz kılmayı gecenin evvelinden daha çok severdi.” (İbni Mâce, İkametü’s-Salât: 182)

Canim onceki sirayi takip etsek olmaz mi? Bir de haftanin gunleri seklinde olsun, herkesin bir gunu olur, devamli kalkariz, zaten 3 aylar geliyor, ayrica
tarih yazinca bir defaya mahsus kalkip biticek gibi oluyor, tarih yazmayalim, gün yazalim yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…