- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.801
Canım peki regl olduğumuzda nolacak,?Kızlar teeccuh namazı listesini olusturuyorum. Isteyenler adını yazsın.
Sonra günleri oluşturalım.
1- neyisada
2-
Regl olanlar o gün kılmaz diğer gün kimdeyse sıra aynen devam edilir. Ya da söyler gönüllü biri kalkıp kılar. Ya da regl olan kişi sadece dualarimizi okur o gün namaza kalkmaz. Care çok yaniCanım peki regl olduğumuzda nolacak,?
canım teeccuh namazı kılarken özellikle okunması gereken bir dua sure var mı? yoksa normal namaz sureleri mi okunuyor? beni de listeye ekleyinKızlar teeccuh namazı listesini olusturuyorum. Isteyenler adını yazsın.
1- neyisada
2-
canım teeccuh namazı kılarken özellikle okunması gereken bir dua sure var mı? yoksa normal namaz sureleri mi okunuyor? beni de listeye ekleyin
Kızlar teeccuh namazı listesini olusturuyorum. Isteyenler adını yazsın.
1- neyisada
2 - elanur84
3- evinamin
beni de ekler misiniz. ..Kızlar teeccuh namazı listesini olusturuyorum. Isteyenler adını yazsın.
1- neyisada
2 - elanur84
3- evinamin
kızlar teheccud nasıl yapacagiz yani kimin günü ise onun için gece kalkıp kilacagiz doğru mu anladim
Canım dua ederken birbirimize kırılmak olmaz, hangi duayı okumak istiyosan ben varımBir dua okuyacaktim, mesaj yazdim buraya hic cevap veren olmadi, kimse onemsemedi, insan kiriliyor boyle cevapsiz kalinca. Diger duayi okurkende listeyi baslatalim dedim cevap yazilmadi iki gun bekledikte, uc kisi basladik sonunda. Duzenli okunmuyor burda.bende cok istek kalmadi burasi icin, Hakkinizi helal edin. Size dua edicam kendime ederken
EkliyorumBana da 500 ekleyin kızlar
Ekliyorum..1000 salevat daha aliyim
Canım benim kırılmaaaaaa biz birlikteyiz bak ben de okurum, yoğun iş hayatı bir yandan bu imtihan çok şükür tabi bir yandan dua etmeye çalışıyoruz gözden kaçırdık mı acaba orayı, vazgeçmeyelim bizler Allah rızası için inşallah birlikte dua edelim tatlım, sakın üzme kendiniBir dua okuyacaktim, mesaj yazdim buraya hic cevap veren olmadi, kimse onemsemedi, insan kiriliyor boyle cevapsiz kalinca. Diger duayi okurkende listeyi baslatalim dedim cevap yazilmadi iki gun bekledikte, uc kisi basladik sonunda. Duzenli okunmuyor burda.bende cok istek kalmadi burasi icin, Hakkinizi helal edin. Size dua edicam kendime ederken
Ekliyorum canımCanim beni de ekler misin
Ekliyorum canımbeni de ekler misiniz. ..
Allah razı olsun .. Ekliyorum salavatları canım. Ama teheccüde kalkıp sadece dua edebilirsin bizimle:)1000 salevatı şerîf alıyım regly dönemim anca tesbih çekebilirim bendeAma duamdasınız gönül dostalarım ^_^
Kızlar teheccute ben pzt kalkamam çünkü o gün yola çıkıyorum.
Teheccute kalkma gunlerimiz :
Bismillahir rahmanirrahim:
1. 14 nisan pzt:
2. 15 nisan salı: neyiseda
3. 15 nisan cars:
4. 16 nisan pers:
5. 17 nisan cuma:
6. 18 nisan cmrts:
Lütfen adınızı size uygun olan güne
yazınız.
Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyor ki:
"Farzlardan sonra en faziletli namaz gece kalkarak kılınan namazdır.” (İmâm-ı
Gazâli)
“Gecenin üçte birisi kalınca her gece
Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ şafak
sökünceye kadar şöyle buyurur: ‘Kim
Benden bir şey isterse ona vereyim. Kim
Bana duâ ederse onun duâsına icabet
edeyim. Kim istiğfar ederse, ona
mağfiret edeyim.” Hadisin râvisi Ebû
Hüreyre Hazretleri şu cümleyi
eklemektedir: “Bunun içindir ki,
Sahabiler gece sonunda namaz kılmayı
gecenin evvelinden daha çok severdi.”
(İbni Mâce, İkametü’s-Salât:
182)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?