Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar aslında hep birlikte teheccude kalksak bir gün belirleyip hepimizin dualarini birlikte etmiş olsak daha iyi olmaz mı. ..
nacizane fikrim...

Kızlar teheccute ben pzt kalkamam çünkü o gün yola çıkıyorum.

Teheccute kalkma gunlerimiz :

Bismillahir rahmanirrahim:

1. 14 nisan pzt:
2. 15 nisan salı: neyiseda
3. 15 nisan cars:
4. 16 nisan pers:
5. 17 nisan cuma:
6. 18 nisan cmrts:elanur84

Lütfen adınızı size uygun olan güne yazınız.

Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyor ki:
"Farzlardan sonra en faziletli namaz gece kalkarak kılınan namazdır.” (İmâm-ı Gazâli)

“Gecenin üçte birisi kalınca her gece Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ şafak sökünceye kadar şöyle buyurur: ‘Kim Benden bir şey isterse ona vereyim. Kim Bana duâ ederse onun duâsına icabet edeyim. Kim istiğfar ederse, ona mağfiret edeyim.” Hadisin râvisi Ebû Hüreyre Hazretleri şu cümleyi eklemektedir: “Bunun içindir ki, Sahabiler gece sonunda namaz kılmayı gecenin evvelinden daha çok severdi.” (İbni Mâce, İkametü’s-Salât: 182)

Kızlar teheccute ben pzt kalkamam çünkü o gün yola çıkıyorum.

1. 14 nisan pzt:
3. 15 nisan cars:
4. 16 nisan pers:
5. 17 nisan cuma:frikadelle

"Farzlardan sonra en faziletli namaz gece kalkarak kılınan namazdır.” (İmâm-ı Gazâli)

“Gecenin üçte birisi kalınca her gece Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ şafak sökünceye kadar şöyle buyurur: ‘Kim Benden bir şey isterse ona vereyim. Kim Bana duâ ederse onun duâsına icabet edeyim. Kim istiğfar ederse, ona mağfiret edeyim.” Hadisin râvisi Ebû Hüreyre Hazretleri şu cümleyi eklemektedir: “Bunun içindir ki, Sahabiler gece sonunda namaz kılmayı gecenin evvelinden daha çok severdi.” (İbni Mâce, İkametü’s-Salât: 182)

Kızlar teeccuh namazı listemiz..
İsteyenler adını yazsın.
Sonra günleri oluşturalım.

1- neyisada
2 - elanur84
3 - evinamin
4 - frikadelle
5 - Lilruba
6 - esrazambak

.....................................................

70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........2.100
2)esrazambak......3.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story...........3.000
5) lilruba ...............1.000
6)eminamin...........1.000
7)redvelvetcake.....1.000
8) neyisada..............1.000

Okunan= 26.800
Kalan=43.200

Kızlar bana dua edin biri var ama niye bilmiyorum ama olmayacak gibi geliyor bana, o istiyor ama ben ısinamadim ona

Kızlar bana dua edin biri var ama niye bilmiyorum ama olmayacak gibi geliyor bana, o istiyor ama ben ısinamadim ona
Canım hiç şans verdin mi? Biz kızlarda genelde oluyo bu, biri çok isterse ve iyi de biriyse ısınamıyoruz, kural bu galiba.. Ama şans ver derim

Benide listeye ekleyin arkadaşlar perşembe günü kalkabilirim bende
Ekliyorum perşembeye
...............................................

1. 14 nisan pzt:esrazambak
3. 15 nisan cars:
4. 16 nisan pers:love_story

.......................................................
70.000 salavat okuyoruz
2)esrazambak......3.200

Okunan= 26.800
Kalan=43.200

Canım hiç şans verdin mi? Biz kızlarda genelde oluyo bu, biri çok isterse ve iyi de biriyse ısınamıyoruz, kural bu galiba.. Ama şans ver derim
Canım, benim dershaneye giderken bi sınıf arkadaşım vardı onun kayini.cocuk çok ısrar etti o zaman tanısalim falan diye ama benle aynı boyda (ben biraz uzun boylu olsun isterdim).bilmiyorum faceden eklemiş konuşuyoruz şimdilik ama :/

Lütfen, bir şans ver ona:)
:)

1. 14 nisan pzt:esrazambak
3. 15 nisan cars:Lilruba
4. 16 nisan pers:love_story

.......................................................
70.000 salavat okuyoruz
2)esrazambak......3.200

Okunan= 26.800
Kalan=43.200

kızlar düzen ne acaba neler yapıyorsunuz?
Canım teheccüde kalkıyoruz, yani sabah namazı vakti girmeden önce gece kalkıp 2 rekat gece(teheccüd) namazı kılacağız. Regl olanlar da gece kalkıp dua edecek. Ve bunun yanında salavat okuyoruz. Kaç tane okuduysa yaz şu kadar okudum diye biz ekleriz listeye.hayırlı eş evlatlar evlilik için dualarımız genelde..

Anlıyorum seni elacım. İç ısınması ce iyi insan olması daha önemli diye klişe laflar etmeyeceğim sana bunları biliyorsun zaten. Bir arkadaşım evlendi ve eşi kısa kızdan hatta düğünde kız gelinlikle daha uzundu ama çok mutlular kız babet filan giyiyo.aynı boydaymışsınız olsun ya zamanla zaten bunu görmeyeceksin eğer nasip olursa, sevdikçe sanki başta takıldığın şeyler yok oluyor:) ben yaşadım . Devam et aynen görüşmeye gerisi Allaha bırak evliliğe niyet et eğer hayırlı ise olsun inşallah. Ve o kişi gözüne çook yakışıklı görünsün.

Kızlar ben hacet namazı kıldım sizler ıcın dua ettim...
Allah razı olsun canım benim..

Canım bana kalan gun pazar ama pazar günü kılamam ben nöbette olacagım diğer pazartesi olsun benimki de
Olur canım, liste devam ederse belki pazarı da biri alır yine. Ya da hep beraber kalkabiliriz o gün

Kızlar önemli bir şey diyeceğim.
Belki aramızda bilneyenler vardır.
Şimdi teheccüd yani gece namazına kalkacağız ya, sabah namazından önce kalkacağız bunu biliyoruz zaten..
Ama ince nokta var, örneğin takvimde imsak 05.00 ise ezan yine 05.10 gibi okunuyor.. Yani ezanı beklemeyin direk namaz vakti programına veya takvine bakın sizin ilde imsak ne zaman giriyor, o vakitten önce kılın..

Kızlar çocuk birazdan arayacak beni ama ben konuşmak bile istemiyorum offfffffffff

Kızlar biraz önce aradı çocuk, konuşması iyi ama ben hiç elektrik alamıyorum bu çocuktan .Akşam da arayayım mı dedi. Yok, ben pek evde musait olmuyorum dedim .benden 2 yaş büyük , memur oda benim gibi ama .....

canım benim isinmayinca konuşmak gelmez insanın içinden biliyorum. ..hiç yüzyüze gorustun mü. ..
huyu suyu nasıl biliyor musun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…