Hayırlı eş için birlikte dua edelim

evet kızlar arapcasından okunmalı.
kuran bilmeyenlere söylüyorum ben 1 haftada ögrendim cok basit siz de ögrenebilirsiniz

Kızlar okuduğum 70000 salavatı bitirdim bu yaz 22 temmuzda Dilek ismindeki arkadaşım kalp krizi geçirip vefat etmişti onun için niyet etmiştim sizlerden ricam kimin duasının kabul olacağı belli olmaz onun için bir Fatiha okur musunuz Allah rızası için şimdiden Allah razı olsun

canım ben zaten listenizdeydim ama yasin okumayı sizlere bırakıyoruz o zaman.ayrıca regl oldum zaten ben.bittikten sonra siz de bitirince diğer dualarınıza katılırım
Tamam canım zaten dua ederken özellikle bütün bekarlara hayırlı eş diliyorum ,yani dualarımda ve dualarımız da sizlerde varsınız ve ayrıca bütün Bekarlar var

Kızlar günaydın bu mübarek üç aylarda yaptığımız ibadetleri çektiğimiz zikirleri buraya yazsak mesela dün yaptıklarımızı bugün yazsak bugünküleri yarın yazsak birbirimizle dualarımızı paylaşsak birbirimizden ilham alsak ve böylelikle daha hevesli oluruz diye düşünüyorum tabi bu benim düşüncem ancak sizlerde kabul ederseniz olabilir

canım onu ayrı bir topikte yapabiliriz . istersen bununla ilgili bir konu ac seve seve katılırım ben

kizlar dua etdiyiniz icin tesekkur ederim. Dualariniz sayesinde simdi bir ailem var. 29.10.2014 nisanlandim. 30.07.2015 de evlendim. simdi de hamileyim. İNSALLAH cocuqumu da kucaqima saqlam sekilde alirim. Allah hepinizden razi olsun hepinizin dualari kabul olsun

MaşaAllah böyle güzel olayları duyunca çok seviniyorum.. Rabb'im nazarlardan korusun inşaAllah evliliğinizi.

Hayırlı bir şekilde eksilmeden çoğalmanızı da nasip etsin Allah'ım inş.

Darısı biz bekarlara olsun inşaAllah.. (amin amin amin )

*Bu arada tarihlerde bir yanlışlık var 2015'in temmuzuna daha gelmedik ;D

evet heyacandan yalniz yazdim :) 03.07.2015 de evlendim

Canım çok sevindim :) Allahım her daim mutlu etsin, tarihleri yanlış yazdin galiba ama olsun :) Ben de 6, 5 aylık evliyim, hiç korunmadim ama henüz hamile kalamadim, inşallah hayırlısıyla bebegim de olur, Allahım hepinizin gönlüne göre versin hayırlısıyla.

Kızlar 70.000 salavat'a devam edelim ve ayrıca hepimizin niyetine 41 yasin okumaya başlıyoruz, Perşembe günü başlıycaz katılmak isteyenler ismini yazsın.

41 YASİN İÇİN LİSTEMİZİN

1. Neyisada.................
2. Elanur84.................1
3. Esrazambak...........
4 . Lilruba...................
5. nisa1234.................
6. Frikadelle...............
7. Melisamelisss........

OKUNAN=1 tane
KALAN=40 tane

70.000 SALAVAT LİSTEMİZ
1)nisa1234 ...........3.100
2)esrazambak......4.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story...........4.000
5) lilruba ...............1.000
6)eminamin...........1.000
7)redvelvetcake.....1.000
8) neyisada..............1.000

9) cansu_tr...............1.000
10) elanur84. .............300

Okunan= 30.600
Kalan=39.400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…