- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.961
canım 41 yasin e ben de katılırım.tek başıma cesaret edemedim ama hep beraber okursak çabuk biter.bir de ben arapçasından okuyamam sorun olmaz sanırımKızlar 70.000 salavat'a devam edelim ve ayrıca hepimizin niyetine 41 yasin okumaya başlıyoruz, Perşembe günü başlıycaz katılmak isteyenler ismini yazsın.
41 YASİN İÇİN LİSTEMİZİN
1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak
4 . Lilruba
5.nisa1234
70.000 SALAVAT LİSTEMİZ
1)nisa1234 ...........3.100
2)esrazambak......4.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story...........4.000
5) lilruba ...............1.000
6)eminamin...........1.000
7)redvelvetcake.....1.000
8) neyisada..............1.000
Okunan= 29.300
Kalan=40.700
selamın aleyküm kızlar :) bende konunuza dahil olabilirmiyim :)
bu aralar o adar çok duaya ihtiyacım varki
selam kızlar ,Yasin okumalarına ben de katılabilirim .
Yasin okumalarına bende katılabilirim inşallah o zamana hastalanmam
Kızlar listemiz herkese açık :)canım 41 yasin e ben de katılırım.tek başıma cesaret edemedim ama hep beraber okursak çabuk biter.bir de ben arapçasından okuyamam sorun olmaz sanırım
Hepimiz ayni durumdayiz. Hos geldin aramiza. Insallah guzel seyler olur hayatimizda en kisa zamanda ve burda mutlulugumuz devam etsin diye dua ederizselamın aleyküm kızlar :) bende konunuza dahil olabilirmiyim :)
bu aralar o adar çok duaya ihtiyacım varki
Bende arapca okumayi bilmiyorum canim,canım 41 yasin e ben de katılırım.tek başıma cesaret edemedim ama hep beraber okursak çabuk biter.bir de ben arapçasından okuyamam sorun olmaz sanırım
bende öyle biliyorum Arapça okunması daha sevap . kelimei tevhid yada 313 tane ayetel kürsi okuyabilirsiniz . tabi en yakın zamanda Kuranı Kerimin Arapçasından öğrenmeye bakın derimKızlar yasin 'i arapça bilenler okusun çünkü arapça da bazı harflerin Türkçede karşılığı yok(bi hocadan ogrenmistim bunu, boşuna okumuş olursun demişti?) Listeye katılın herkese açık listemiz ama diğer dualara katılın
Canım ben kuran okumayı biliyorum bilmeyenler listeye katilsin ama bir sonraki dua okumamiza katilsinlarbende öyle biliyorum Arapça okunması daha sevap . kelimei tevhid yada 313 tane ayetel kürsi okuyabilirsiniz . tabi en yakın zamanda Kuranı Kerimin Arapçasından öğrenmeye bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?