Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ben tam anlamadım, madem herkes kendi kendine okuyor, niye buraya yazıyoruz?

41 yasini benim tek başıma bitirmem 2 ayı bulur, adet dönemi de giriyor araya, günde bir taneden fazla okuyamam, 3 aylar için herkesin hatmi de var..

B

Siz bilirsiniz

İyi akşamlar. Yeni liste oluşturacağınız zaman haber verebilir misiniz? Dualara katılmak için siteye katıldım. Tüm dualar kapalı grup sanırım. Yeni listede haber verirseniz katılmayı çok isterim.

Kuzum şöyle olur; bir hafta yada 10 gün gibi bir zaman dilimi koyarız o zamana kadar ben bitirdim diyelim senin eksik kalanları okuyup bitiren arkadaslarla tamamlarız .

1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak

Canlarım furkan suresi 74. Ayet
Salatı Tefriciyye
41 yasin
Bunlar biter mi dersiniz. Biraz hafifletsek mi ya da sırayla bitirip diğerine geçsek mi, ağır olunca da ilerlemiyor bşr türlü aktif olmuyor ama ne dersiniz. Herkes kendineyse tefriciyyeye başlayayım ben inşallah. Ama paylaşsak hepimşzin adına daha hızlı biter

Tefriciye yok canım sadece 41 yasin var

canlarım günaydın ben telefonuma tecvidi indirdim azda olsa öğrenmeye çalışıyorum düz bi şekilde okuyorum normalde şuandada başlanmış bi hatimim var bu mübarek günlerde bi hatim okuyayım diyorum annem bana 4444 okuyordu bide benim arkadaşıma okuduğum 70000 salavat var onuda bitirmem gerek yarım kalmasın

Canim 70 bin salevatimiz ne oldu bitti mi?

ay canım maşallah çok sevindim. .. 25 inde mi girdin sınava. ..
benim haftaya sınavım düşündükçe heyecan yapıyorum. ..
kurstaki hoca da heyecan yapmadan iyisini diyor...
geçmiş olsun canım. ..bende geçerim inş çok korkuyorum. ..

kızlar bende katilmak istiyorum listeye ama tek başıma okumak baya uzun sürer özellikle 41 yasin çünkü hem ağır okuyorum hemde vaktim kısıtlı. ..
toplu okuyup hepimiz için bagislasak daha makbul olmazmi. ..
Hangimiz in duasinin hatırına kabul olacağını Allah bilir...
Allah kabul etsin...

Kızlar öncelikle 70.000 salavat a devam edelim ve ayrıca 41 yasin okumaya başlayalım(herkes kendi niyetine okusun).bitiremeyen tamamlayamayan olduğunda hep birlikte tamamlayalım(bu tabi benim önerim )

1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak

Kızlar özellikle 70.000 salavatı okuyup bitirmeye çalışalım

70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........2.100
2)esrazambak......4.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story...........4.000
5) lilruba ...............1.000
6)eminamin...........1.000
7)redvelvetcake.....1.000
8) neyisada..............1.000

Okunan= 28.800
Kalan=41.200

(Ben hiç okuyamamıştım çünkü bende 70.000 salavat okuyordum, Rabbime şükür bitirebildim artık bol bol okurum bende işallah)

buna bende katılmak istiyorum ama şuan katılamam bitirmem gereken 70000 salavattan 10000 kaldı tez zamanda onu bitirip bu salavat çekmeyede katılabilirim inşallah

canım beni de ekler misin listeye...

biz toplu olarak bile okurken 10 gunen fazla surede bitirdik 41 yasini, 7-8 kisi okudukta. Herkesin kararina saygiliyim, tek tek okumak isteyenler kendine okusun, hepimize bir okuyalim diyenler icin liste yapalim okuyalim, ne dersiniz

Kızlar öncelikle 70.000 salavat a devam edelim ve ayrıca 41 yasin okumaya başlayalım(herkes kendi niyetine okusun).bitiremeyen tamamlayamayan olduğunda hep birlikte tamamlayalım(bu tabi benim önerim )

1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak
4 . Lilruba

Kızlar özellikle 70.000 salavatı okuyup bitirmeye çalışalım

Kızlar çoğunuz bitiremeyiz diye düşünüyorsunuz 41 yasini hepimizin niyetine okuyalım, herkes böyle düşünüyor anladığım kadarıyla. Perşembe günü başlayalım ve olabildiğince çabuk bitirelim ve yeni dualara başlayalım

Kızlar 70.000 salavat'a devam edelim ve ayrıca hepimizin niyetine 41 yasin okumaya başlıyoruz, Perşembe günü başlıycaz katılmak isteyenler ismini yazsın.

41 YASİN İÇİN LİSTEMİZİN

1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak
4 . Lilruba

70.000 SALAVAT LİSTEMİZ

1)nisa1234 ...........2.100
2)esrazambak......4.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story...........4.000
5) lilruba ...............1.000
6)eminamin...........1.000
7)redvelvetcake.....1.000
8) neyisada..............1.000

Okunan= 28.800
Kalan=41.200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…