- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.941
ben tam anlamadım, madem herkes kendi kendine okuyor, niye buraya yazıyoruz?
41 yasini benim tek başıma bitirmem 2 ayı bulur, adet dönemi de giriyor araya, günde bir taneden fazla okuyamam, 3 aylar için herkesin hatmi de var..[/QUOT
Bende ayni dusuncedeyim canim, cok uzun surer.
Bu gecede uyandim hepinizin nicklerini soyleyip dua ettim. Rabbim bize mutlu huzurlu yuvalar versin en kisa zamanda diye
ben tam anlamadım, madem herkes kendi kendine okuyor, niye buraya yazıyoruz?
41 yasini benim tek başıma bitirmem 2 ayı bulur, adet dönemi de giriyor araya, günde bir taneden fazla okuyamam, 3 aylar için herkesin hatmi de var..
Kuzum şöyle olur; bir hafta yada 10 gün gibi bir zaman dilimi koyarız o zamana kadar ben bitirdim diyelim senin eksik kalanları okuyup bitiren arkadaslarla tamamlarızben tam anlamadım, madem herkes kendi kendine okuyor, niye buraya yazıyoruz?
41 yasini benim tek başıma bitirmem 2 ayı bulur, adet dönemi de giriyor araya, günde bir taneden fazla okuyamam, 3 aylar için herkesin hatmi de var..
1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak
Canlarım furkan suresi 74. Ayet
Salatı Tefriciyye
41 yasin
Bunlar biter mi dersiniz. Biraz hafifletsek mi ya da sırayla bitirip diğerine geçsek mi, ağır olunca da ilerlemiyor bşr türlü aktif olmuyor ama ne dersiniz. Herkes kendineyse tefriciyyeye başlayayım ben inşallah. Ama paylaşsak hepimşzin adına daha hızlı biter
1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak
Canlarım furkan suresi 74. Ayet
Salatı Tefriciyye
41 yasin
Bunlar biter mi dersiniz. Biraz hafifletsek
mi ya da sırayla bitirip diğerine geçsek
mi, ağır olunca da ilerlemiyor bşr türlü
aktif olmuyor ama ne dersiniz. Herkes
kendineyse tefriciyyeye başlayayım ben
inşallah. Ama paylaşsak hepimşzin adına
daha hızlı biter
Benim bildigim bitmedi,Canim 70 bin salevatimiz ne oldu bitti mi?
ay canım maşallah çok sevindim. .. 25 inde mi girdin sınava. ..Kızlar Rabbim e sonsuz şükürler olsun direksiyon sınavını geçtim . Öyle çok dua ettim ki. 313 ayetel kürsi okudum. Regaip te çok dua ettim. Bazı olumsuzluklara rağmen gecmisim. Kızlar bu Allah ın kudreti mucizeydi aslında gecmem çünkü dalginliklarim oldu kullanırken.
buna bende katılmak istiyorum ama şuan katılamam bitirmem gereken 70000 salavattan 10000 kaldı tez zamanda onu bitirip bu salavat çekmeyede katılabilirim inşallah70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........2.100
2)esrazambak......4.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story...........4.000
5) lilruba ...............1.000
6)eminamin...........1.000
7)redvelvetcake.....1.000
8) neyisada..............1.000
Okunan= 28.800
Kalan=41.200
(Ben hiç okuyamamıştım çünkü bende 70.000 salavat okuyordum, Rabbime şükür bitirebildim artık bol bol okurum bende işallah)
canım beni de ekler misin listeye...Kızlar öncelikle 70.000 salavat a devam edelim ve ayrıca 41 yasin okumaya başlayalım(herkes kendi niyetine okusun).bitiremeyen tamamlayamayan olduğunda hep birlikte tamamlayalım(bu tabi benim önerim )
1. Neyisada
2. Elanur84
3. Esrazambak
Kızlar özellikle 70.000 salavatı okuyup bitirmeye çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?