- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.241
Dogru diyosun canim dua etmekten baska elimizden gelen bisey yok.keske daha hizli daha cok dua edebilsek. bu aralar okadar cok hamile bebegi olan goruyorum ozeniyorum onlara.nisanlilil yasadimya herseyin hayalini kurup boyle ortada kalakalmak cok uzucu.dia ederkende nick namelerinizi soyleyip dua ediyorum onlarada banada en kisa zamanda hayirli esler nasip et Allah im diyeCanım benim soyledigimi anlamamissin biz burda dua listesi olusturdugumuzda bende katılmak istiyorum bende okuyabilirim diyip toplamda 4 kişinin dua okumasindan dolayı bunu söyledim. Ayrıca sizler dualarinizda nasıl dua ediyorsunuz bilmiyorum ama ben dua ederken " bana , kardeslerime, KK'daki bekarlara ve bütün bekarlara "diyip dua ediyorum .sitemimi mazur görün bende daha çok dua edelim istiyorum daha fazla katılım olsun istiyorum
Kızlar listemizde toplam 14 kişi var ama 4 kişi dua okuyor.3 gün oldu başlayalı ama toplam 3.000 tane okuyabildik.Yarın da aynı şekilde olursa duaya katılmayanları listeden çıkartıcam bilginiz olsun. ....
Hz.Yunus' un (a.s.) balığın karnındayken yaptığı duayı okuyoruz.....
"Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-zâlimîn”
"Senden Başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin muhakkak ki ben nefsine zulmedenlerden oldum"
12.000 TANE HZ.YUNUS' UN (A.S.) DUASI İÇİN LİSTEMİZ
1)elanur84...............1.670
2)kubra--..................
3)frikadelle..............1.000
4)nisa1234................100
5) cansu_tr..............1.130
6) Nara87.................
7) Bns.......................500
8) esrazambak........
9) Melisameliss.......750
10) gulbera..............3.000
11)love-story...........300
12) neyisada............500
13) evinamin...........
14) redvelvetcake....
Okunan=8.950
Kalan =3.050
Hadi kızlar daha çok dua edelim ısrarla isteyelim Rabbimizden bu yaz gelin olmayan kalmasın aramızda :)
Canım benim duamız bitmek üzere bundan sonra ki dualarımıza katilabilirsin tabikızlar ben de katılabilirim duanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?