- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.221
fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum ama her zaman giremiyorum kusura bakmayın :) aslında eşit paylaşsak daha çabuk biter kişi başına 857 gibi rakam oluyor 3 gün içinde herkes bu kadar okusun denilebilirKızlar listemizde toplam 14 kişi var ama 4 kişi dua okuyor.3 gün oldu başlayalı ama toplam 3.000 tane okuyabildik.Yarın da aynı şekilde olursa duaya katılmayanları listeden çıkartıcam bilginiz olsun. ....
Canım sence 14 kişiden 4 kişi oluyorsa toplu olarak dua etmiş mi oluyoruz? Listeye katılan herkesin en azından okuyamacağını bildirmesi gerekir.Toplu olarak dua ediliyor, neden listeden cikartma ihtiyaci duyuyoruz. Bir sikinti olmasa eminim kimse gelmemezlik yapmazdi, en azindan kendi acimdan oyle. Uc gundur ruh gibi dolasiyorum ortaliklarda.
Ben 100 tane okudum simdilik.
ben 2.000 daha okudum toplamda 3.000 oldu yani1.000 tane okudum ben
Hz.Yunus' un (a.s.) balığın karnındayken yaptığı duayı okuyoruz.....
"Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-zâlimîn"
"Senden Başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin muhakkak ki ben nefsine zulmedenlerden oldum"
12.000 TANE HZ.YUNUS' UN (A.S.) DUASI İÇİN LİSTEMİZ
1)elanur84...............1170
2)kubra--..................
3)frikadelle..............1.000
4)nisa1234................
5) cansu_tr..............330
6) Nara87.................
7) Bns.......................
8) esrazambak........
9) Melisameliss.......500
10) gulbera..............
11)love-story...........
12) neyisada............
13) evinamin...........
14) redvelvetcake....
Okunan=2.300
Kalan =9.700
Hadi kızlar daha çok dua edelim ısrarla isteyelim Rabbimizden bu yaz gelin olmayan kalmasın aramızda :)
Toplu olarak okumaktan kastim, tek tek kisiler icin okumuyoruz. SImdiye kadarda hep boyle oldu, uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Listedekilerin hepsi katilmadi. Ozellikle salati tefriciye okurken hatirliyorumda. Girdigi halde okumayanlar vardi. Belki bir sebepleri vardir, benim oldugu gibi( ki cok duaya ihtiyacim vardi bu uc gun de), Bende giremedim uc gun, boyle dusunuyosaniz benide cikartabilirsiniz. Ben her zaman size dua ettim kendime ederken dua etmeyede devam edicam listede olsamda olmasamdaCanım sence 14 kişiden 4 kişi oluyorsa toplu olarak dua etmiş mi oluyoruz? Listeye katılan herkesin en azından okuyamacağını bildirmesi gerekir.
Canım benim soyledigimi anlamamissin biz burda dua listesi olusturdugumuzda bende katılmak istiyorum bende okuyabilirim diyip toplamda 4 kişinin dua okumasindan dolayı bunu söyledim. Ayrıca sizler dualarinizda nasıl dua ediyorsunuz bilmiyorum ama ben dua ederken " bana , kardeslerime, KK'daki bekarlara ve bütün bekarlara "diyip dua ediyorum .sitemimi mazur görün bende daha çok dua edelim istiyorum daha fazla katılım olsun istiyorumToplu olarak okumaktan kastim, tek tek kisiler icin okumuyoruz. SImdiye kadarda hep boyle oldu, uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Listedekilerin hepsi katilmadi. Ozellikle salati tefriciye okurken hatirliyorumda. Girdigi halde okumayanlar vardi. Belki bir sebepleri vardir, benim oldugu gibi( ki cok duaya ihtiyacim vardi bu uc gun de), Bende giremedim uc gun, boyle dusunuyosaniz benide cikartabilirsiniz. Ben her zaman size dua ettim kendime ederken dua etmeyede devam edicam listede olsamda olmasamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?