- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.261
Canım benim henüz belli değil,.farklı bir dua olsun istiyorum daha önce okumadigimiz bir dua olsun istiyorum. Senin aklindan bişey var mı?hayırlı cumalar kızlar,yeni duamız belli mi?
ben biraz netten baktım şimdi hayırlı evlilik için bir salavat varmış.Canım benim henüz belli değil,.farklı bir dua olsun istiyorum daha önce okumadigimiz bir dua olsun istiyorum. Senin aklindan bişey var mı?
Bence de salevat okuyalım içinde bulunduğumuz aydan dolayı.ben biraz netten baktım şimdi hayırlı evlilik için bir salavat varmış.
Okunuşu: “Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”.
herkes fikrini söylesin ortak karar verelim elanurcum
Ya Fettah esmasıda okunabilir ebced değeri 489 herkes sıradaki kişi için 489 adet okuyabilir.
aslında büyük ebcede göre okumak da çok güzel olur ama büyük ebcedi 489*489=239.121 oluyor sayı olarak biraz fazla gelebilir.
Salavatı fatih okumadık diye hatırlıyorum,salavatı fatih okuyalım canım hatırlattığın için teşekkür ederim :)Salevati fatih okuyabiliriz, malum şaban ayindayiz, Peygamber Efendimiz şaban benim ayim buyuruyor, salevat okusak guzel olur..
Canım benim çok ısrar ediyorlar diye şüpheye düşme, seni çok beğenmiş olabilirler. Ama yabancı uyruklu kızlar konusunda yorum yapamıycam, sadece şunu bil içinde bir şüphe varsa başlama bu işe çünkü genelde o şüphe yaniltmaz insanı. Birde kararsız kaldiysan annene sor, anneler kötü olacağını da iyi olacağını da hissediyorlar. Hakkında hayırlısı olsunKızlar geçen haftalarda bi görücü geldi. Oğluyla birlikte gelmiş .aile, iş vs uygun olduğu için çocukla görüştük. Görünüş bakımından da iyiydi. Neyse ben bu çocuğu facede buldum ve resimlerini ve paylasimlari ni beğenen arkadaşlarını incelerken bi baktım ki yabancı uyruklu birkaç kız var. Rahatsız oldum. Bi de çocuğun Doğu görevi var daha bu nedenler yüzünden reddettim ama ısrarla hem annesi hem de kendisi arıyor sürekli. Annesi beni aradı bugün benimle görüşmek istiyormuş. Ben evimize gelmesini istemiyorum sonuç degismicek çünkü. Ama bi söz verdim oğluyla telde konuşmamı istedi konuşacağım. Neden bu ısrar anlamış değilim ya çok garip değil mi. Mesela bazı goruculer hiç geri dönüş yapmadılar bile bunlarsa tam tersi! !!
Bu işte bi iş mi var kızlar anlamadım ben
Canım benim çok geçmiş olsun şimdiden ALLAH yardımcın olsun , dualarımızda sende olacaksınYarın sabah burnumdan(deviasyon) ameliyatı oluyorum..hepinizin dualarını bekliyorum
inşallah özlem arkadaşınız için:))
Canım fotoğraflarını beğenenleri ben de çok takip ediyorum evet bir fikir veriyor az çok. Ama oturup konuşmadan anlayamazsın bence fırsat ver belki hayırlı yuva kurmak istiyordur ve bambaşka insan olmak istiyordur. Can sıkıntısından eklemiş olabilir. Bu aşamalardan ben de geçmiştim iki kez hem de bu facebook arkadaşlıkları sohbetler daha ne kadar yuva yıkacak ya da kurulacak yuvaları engelleyecek Allah ım. Çok kötü ya. Allah korkusuna bak canım dini inancına bak. Zaten onu tek engelleyecek şey Allah korkusu. Ahlak önemli ve de. Aikesinin istemesine sevin bence iatenneyen yere gelin gitmekten çok daha iyidir. Seni çok beğendiler belki de Hayırlısı olsun hakkında.Kızlar geçen haftalarda bi görücü geldi. Oğluyla birlikte gelmiş .aile, iş vs uygun olduğu için çocukla görüştük. Görünüş bakımından da iyiydi. Neyse ben bu çocuğu facede buldum ve resimlerini ve paylasimlari ni beğenen arkadaşlarını incelerken bi baktım ki yabancı uyruklu birkaç kız var. Rahatsız oldum. Bi de çocuğun Doğu görevi var daha bu nedenler yüzünden reddettim ama ısrarla hem annesi hem de kendisi arıyor sürekli. Annesi beni aradı bugün benimle görüşmek istiyormuş. Ben evimize gelmesini istemiyorum sonuç degismicek çünkü. Ama bi söz verdim oğluyla telde konuşmamı istedi konuşacağım. Neden bu ısrar anlamış değilim ya çok garip değil mi. Mesela bazı goruculer hiç geri dönüş yapmadılar bile bunlarsa tam tersi! !!
Bu işte bi iş mi var kızlar anlamadım ben
Allah şifa versin özlemcimYarın sabah burnumdan(deviasyon) ameliyatı oluyorum..hepinizin dualarını bekliyorum inşallah özlem arkadaşınız için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?