Hayırlı eş için birlikte dua edelim

S.aleykum kızlar. Şu anda ne okuyorsunuz? Biraz gec kaldım da

arkadaşlar liste biraz karıştı kim ne kadar salavat okudu yeniden bir liste yapalım elanur arkadaşımız müsait değil sanırım.
1.gülbera 166
2.cansu_tr 100
3. huyluduygu 100
4.Bns 166

toplam 532 adet

arkadaşlar liste biraz karıştı kim ne kadar salavat okudu yeniden bir liste yapalım elanur arkadaşımız müsait değil sanırım.
1.gülbera 166
2.cansu_tr 100
3. huyluduygu 100
4.Bns 166

toplam 532 adet

Başladığımızda katılan 6 kişi vardı Elanur ona göre dağıtmıştı listedekilerin yarısı bildirmiş senin mesaja göre gülbera, listede olmadan okuyan arkadaşımız da var eksik 3 arkadaşıda bekleyelim onlarda gelirler elbet

olur tabi bekleyelim ben durumu özetlemek adına tekrar yazayım dedim :)

olur tabi bekleyelim ben durumu özetlemek adına tekrar yazayım dedim :)

Yok çok iyi yaptın en azından toparlanmış oldu ne durumda olduğumuz :) haftasonuna kadar bekleyelim sayı tamamlanmazsa eksik sayıyı toparlayalım zaten yarılamışız

Kızlar Merhaba bir kaç gündür katılamadım aranıza,açıkçası biraz da az çaba gösterdiğinizi düşünüyorum o yüzden katılmadım. Pazar günü 1 günde bitirmemiz gereken salavatı perşembe olmuş hala bitiremedik.Biraz sitem gibi olacak ama listeye ben de katılmak istiyorum diyip dua okumaya katilmayanlara çok kızıyorum, çünkü biz burda dua ederken bütün bekarlara hayırlı evlilik nasip olsun diye dua ediyoruz yani bütün Bekarlar zaten dualarımızda,o listede yer alanlar dua okumak isteyenler hem kendiler için hemde bütün Bekarlar için dua edenler. Kusura bakmayın ama okuyamayacak olanlar lütfen listeye ismini yazdırmasın en azından okuyamacağını bildirsin.Sitem etmiş gibi oldum ama lütfen benide anlayın. ....

yok canım doğru söylüyorsun daha hızlı okunması lazım bencede özel sebebi olan okuyamayan arkadaşlar söylerse eksikleri tamamlamaya çalışırız en azından. dünya telaşı mutlaka bi iş çıkıyor her zaman nete giremiyoruz çünkü. sıkma sen canını olduğu kadar okuruz

listeyi tekrar güncelliyorum arkadaşlar salavatı bitirelim artık hadi bakalım kızlar canlanın biraz :)
1.gülbera 166
2.cansu_tr 166
3. huyluduygu 166
4.Bns 166

toplam 664 adet kalan 337

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…