- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.301
Teşekkür ederim canım sağolasın okumaya başlayım bende hemensaçın açıkken okuyabilirsinn özel günlerinde de okuyabilirsin. elanur arkadaşımız liste yapmıştı 166 adet okudum ben
Arkadaslar salavatı fatih okuyorduk bitirdi mi herkes
salavatı fatih duasını okuyorduk yani ben en son 100 tane okumuştum biraz uzun olunca okuyamadımS.aleykum kızlar. Şu anda ne okuyorsunuz? Biraz gec kaldım da
1001 ADET SALAVAT-I FATİH OKUYORUZ
"Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.
Allahümme Salli ve Sellim ve Bârik Alâ Seyyidinâ Muhammedinil Fâtihi limâ Uğlika vel Hâtimi li mâ Sebeka ven Nâsırıl Hakkı bîl Hakkı Vel Hâdî ilâ Sıratıkel Müstekıymi Sallellahü Aleyhi ve Alâ Alihi Ve Ashâbihi Hakka Kadrihi ve Mikdârihil Aziym."
LİSTEMİZ:
1) elanur84..............171
2)frikadelle.............166
3)Huyluduygu.........166
4) gulbera................166
5)Bns.......................166
6) nisa1234..............166
Arkadaslar pazartesi günü başlayalım (25/05/2015).Birde listemizde ki kişi sayısına göre bölüştürdüm ve tek günde bitecek, okuyan da okuyamayan da buraya bilgi verirse sevinirim :)
arkadaşlar liste biraz karıştı kim ne kadar salavat okudu yeniden bir liste yapalım elanur arkadaşımız müsait değil sanırım.
1.gülbera 166
2.cansu_tr 100
3. huyluduygu 100
4.Bns 166
toplam 532 adet
olur tabi bekleyelim ben durumu özetlemek adına tekrar yazayım dedim :)Başladığımızda katılan 6 kişi vardı Elanur ona göre dağıtmıştı listedekilerin yarısı bildirmiş senin mesaja göre gülbera, listede olmadan okuyan arkadaşımız da var eksik 3 arkadaşıda bekleyelim onlarda gelirler elbet
olur tabi bekleyelim ben durumu özetlemek adına tekrar yazayım dedim :)
yok canım doğru söylüyorsun daha hızlı okunması lazım bencede özel sebebi olan okuyamayan arkadaşlar söylerse eksikleri tamamlamaya çalışırız en azından. dünya telaşı mutlaka bi iş çıkıyor her zaman nete giremiyoruz çünkü. sıkma sen canını olduğu kadar okuruzKızlar Merhaba bir kaç gündür katılamadım aranıza,açıkçası biraz da az çaba gösterdiğinizi düşünüyorum o yüzden katılmadım. Pazar günü 1 günde bitirmemiz gereken salavatı perşembe olmuş hala bitiremedik.Biraz sitem gibi olacak ama listeye ben de katılmak istiyorum diyip dua okumaya katilmayanlara çok kızıyorum, çünkü biz burda dua ederken bütün bekarlara hayırlı evlilik nasip olsun diye dua ediyoruz yani bütün Bekarlar zaten dualarımızda,o listede yer alanlar dua okumak isteyenler hem kendiler için hemde bütün Bekarlar için dua edenler. Kusura bakmayın ama okuyamayacak olanlar lütfen listeye ismini yazdırmasın en azından okuyamacağını bildirsin.Sitem etmiş gibi oldum ama lütfen benide anlayın. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?