Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Arefe günümü okumak lazım yoksa o güne kadarmı birde her 1000 den sonra mı dua eklemek lazım yoksa hepsine bir mi
canım normalde arefe günü 1000 tane okunuyor ama biz esmadan sonra arefe günü dahil okuyabildiğimiz kadar okuyalım arefe günü de duamızı yaparız. zaten 13 gün kaldı esmaları bitirip başlayana kadar çok zamanımız kalmaz

Ay kızlar ben yeni gördüm okumaya baslamisiz ben hemen okuyorum inş bu verilen sayı kişi başı okunacak olan değil mi...

canlar yarın kpss ye gireceğim. ..
Bu mübarek cuma günü hürmetine bana dua eder misiniz. ..
Rabbim sorulara doğru cevap vermeyi nasip etsin inş. ..Amin...
dua eden herkesin Rabbim Her harf için bir dileğini kabul etsin inş. ..

ederiz tabii Rabbim kolaylaştırsın inşaallah çooook güzel geçer :)

Ben buradayım :) siz birşey demeyince diğer arkadaşa okumadım dün.bugünde aynı zamanda ihlasa başlıyayım diyorum
canım okumayan arkadaşlardan cevap gelir diye bekledim ama okuyamadılar sanırım aslında geç bile kaldık sen okumak istersen sıradaki arkadaşlara oku. pazartesiye kadar bekleyelim olmadı biz başlarız ihlasa

Listemiz başladı her arkadaşımız için 489 tane Ya Fettah okuyoruz inşallah
GULBERA için okumalarımız başladı
1- gulbera ---- okudum
2- Nara87
3- frikadelle --- okudu
4- cansu_tr
5- nisa1234
6- Turta Yagmuru --- okudu
7- onlyou ---- okudu
8- neyisada
9- lilruba
10- gunbeay07
11- ekmekvaryenmi

kızlar listemiz çok yavaş ilerliyor biraz daha hızlanalım lütfenn :)

canım okumayan arkadaşlardan cevap gelir diye bekledim ama okuyamadılar sanırım aslında geç bile kaldık sen okumak istersen sıradaki arkadaşlara oku. pazartesiye kadar bekleyelim olmadı biz başlarız ihlasa
Olur canım herkez duasını yazsa önden pratikte olur bir de o beklenmez.İstwyen arkadaşlar dualarını eklesin bende sıra gelince eklerim

ben okumaya devam ediyorum günlük ama her seferinde girip yazamıyorum, bir yandan da ihlasa başlıyim o zaman, arefe gününe doğru toplamı yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…