- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.521
canım normalde arefe günü 1000 tane okunuyor ama biz esmadan sonra arefe günü dahil okuyabildiğimiz kadar okuyalım arefe günü de duamızı yaparız. zaten 13 gün kaldı esmaları bitirip başlayana kadar çok zamanımız kalmazArefe günümü okumak lazım yoksa o güne kadarmı birde her 1000 den sonra mı dua eklemek lazım yoksa hepsine bir mi
gulbera için 489 tane okudumListemiz başladı her arkadaşımız için 489 tane Ya Fettah okuyoruz inşallah
GULBERA için okumalarımız başladı
1- gulbera ---- okudum
2- Nara87
3- frikadelle --- okudu
4- cansu_tr
5- nisa1234
6- Turta Yagmuru --- okudu
7- onlyou ---- okudu
8- neyisada
9- lilruba
10- gunbeay07
11- ekmekvaryenmi
nasıl geçeceğiz ki tatlım okunmayan daha fazlakızlar okumaları biraz hızlandırsak mı bugün ikinci arkadaşımıza geçelim
evet canım daha listenin yarısı okumadı ama boyle geç bitiririz günde bir kişiye okusak en azından ne güzel olur :)nasıl geçeceğiz ki tatlım okunmayan daha fazla
ederiz tabii Rabbim kolaylaştırsın inşaallah çooook güzel geçer :)canlar yarın kpss ye gireceğim. ..
Bu mübarek cuma günü hürmetine bana dua eder misiniz. ..
Rabbim sorulara doğru cevap vermeyi nasip etsin inş. ..Amin...
dua eden herkesin Rabbim Her harf için bir dileğini kabul etsin inş. ..
kızlarr nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyooor :)
canım okumayan arkadaşlardan cevap gelir diye bekledim ama okuyamadılar sanırım aslında geç bile kaldık sen okumak istersen sıradaki arkadaşlara oku. pazartesiye kadar bekleyelim olmadı biz başlarız ihlasaBen buradayım :) siz birşey demeyince diğer arkadaşa okumadım dün.bugünde aynı zamanda ihlasa başlıyayım diyorum
Olur canım herkez duasını yazsa önden pratikte olur bir de o beklenmez.İstwyen arkadaşlar dualarını eklesin bende sıra gelince eklerimcanım okumayan arkadaşlardan cevap gelir diye bekledim ama okuyamadılar sanırım aslında geç bile kaldık sen okumak istersen sıradaki arkadaşlara oku. pazartesiye kadar bekleyelim olmadı biz başlarız ihlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?