- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.501
artık başlayalım bence de canım Allahın izniyle489 adet Ya Fettah okuyalım diyorum ben etkili bir esmadır olur derseniz yarın başlayalım
Ben her gün okurum zaten.okurken sıradakinin duasınıda eklerim artık489 adet Ya Fettah okuyalım diyorum ben etkili bir esmadır olur derseniz yarın başlayalım
KATILIYORUM HATİMLERİMİZ VAR CANIM BENİMRamazanda hatimlerimiz olduğu için uzun dualar ya da sureler olmasın diye düşünmüştüm o yüzden esma okuyalım dedim çalışan biri olarak hepsine yetişemem şahsen :) bu listede karar vermek baya zor oldu nedense :) yinede çoğunluk ne isterse ona uymaya çalışırım
hasta olana kadar okurum inşallah o zaman siftahı sen başlat bizde devamını getirelim yoksa başlayamayacağız ramazan bitecekArkadaşlar bence bu hafta önce esma okuyup arefe gününe kadar İhlas suresi okuyalım
Peygamberimiz Hz Muhammed sallallahu aleyhi vesellem Efendimizden şu hadis aktarılıyor:
"Arefe günü (Besmele ile) bin İhlas okuyanın günahları affolup duası kabul olur.
Arefeye kadar 1000 tane ya da 1000 in katları okuyup duamızı yaparız Ramazandan sonrada istediğiniz sure dua sırayla devam ederiz.
Arefe günümü okumak lazım yoksa o güne kadarmı birde her 1000 den sonra mı dua eklemek lazım yoksa hepsine bir miArkadaşlar bence bu hafta önce esma okuyup arefe gününe kadar İhlas suresi okuyalım
Peygamberimiz Hz Muhammed sallallahu aleyhi vesellem Efendimizden şu hadis aktarılıyor:
"Arefe günü (Besmele ile) bin İhlas okuyanın günahları affolup duası kabul olur.
Arefeye kadar 1000 tane ya da 1000 in katları okuyup duamızı yaparız Ramazandan sonrada istediğiniz sure dua sırayla devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?