Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar bu okunan dualarla ki sayılar çok onemliymis. ..
hani eşyanın kanunu varya yaratılan herşeyin bir matematiği onun gibi...
o nedenle ısrarla bu duaları yapınca Allah duaya cevap veriyormus. ..
çok etkilendim duyduğumda. ..

tamam başlayalım, herkes hergün okuyabilir tamamını değil mi, her gün listedeki sıradaki arkadaşımız için okuyalım, 12 kişiyiz sanırım, 12 gün sonra da başka bir duaya geçeriz..

Arkadaslar muhalefet olmak istemiyorum ama Ya Fettah esmasini herkes kendine okuyabilir. 5 dakikamizi alir okumak. Ben hergun okumaya calisiyorum, sizede dua ediyorum kendime ederken
Salat-i tefriciye okuyalim mi? hepimize toplu olarak, birde ramazan bitene kadar okuyabildigimiz kadar Yasin okuyalim listedeki arkadaslarimizin hepsinin adini anarak dua edelim, ne dersiniz?

Ramazanda hatimlerimiz olduğu için uzun dualar ya da sureler olmasın diye düşünmüştüm o yüzden esma okuyalım dedim çalışan biri olarak hepsine yetişemem şahsen :) bu listede karar vermek baya zor oldu nedense :) yinede çoğunluk ne isterse ona uymaya çalışırım

KATILIYORUM HATİMLERİMİZ VAR CANIM BENİM

kızlar listemiz bu ismini yazmadığım varsa lütfen uyarın. artık başlayalım diyorum ben hepimizin aklında farkli bir şey var ama hiçbir şey okuyamıyoruz sırayla istediğiniz duaları okuyalım ama bi yerden başlamak lazım diyorum ben
1- gulbera
2- Nara87
3- frikadelle
4- cansu_tr
5- nisa1234
6- Turta Yagmuru

7- onlyou
8- neyisada
9- lilruba
10- gunbeay07
11- ekmekvaryenmi

Arkadaşlar bence bu hafta önce esma okuyup arefe gününe kadar İhlas suresi okuyalım
Peygamberimiz Hz Muhammed sallallahu aleyhi vesellem Efendimizden şu hadis aktarılıyor:
"Arefe günü (Besmele ile) bin İhlas okuyanın günahları affolup duası kabul olur.
Arefeye kadar 1000 tane ya da 1000 in katları okuyup duamızı yaparız Ramazandan sonrada istediğiniz sure dua sırayla devam ederiz.

hasta olana kadar okurum inşallah o zaman siftahı sen başlat bizde devamını getirelim yoksa başlayamayacağız ramazan bitecek

Arefe günümü okumak lazım yoksa o güne kadarmı birde her 1000 den sonra mı dua eklemek lazım yoksa hepsine bir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…