- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.481
:) karara bağlanması gerek en yakın zamandabende anlamadım :)) listedeki arkadaşlardan ses çıkmadı ortak karar verelim demiştim aslında
bence Ya Fettah esmasını okuyalım isterseniz 1 tanede Kenzül arş duası okuruz
aynı fikirdeyim :) arkadaşlar giremedi heralde sayfaya yarına kadar bekleyelim gelen olmazsa mevcut kişilerle okuruz:) karara bağlanması gerek en yakın zamanda
dahil olabilirsiniz tabi inşallah toparlanabilirsek okumaya başlayacz :)listeye yeni kişi ekliyorsanız bende dahil olabilirmiyim
canım listeye katılacak mısınEvlilik kımseti kapalı olanlar her gün (526) defa “Yâ Şekûr celle celalühü” zikrine devam ederler ise 110 günü geçmeden talipler çıkar ve çok mutlu bir evlilikleri olur. Alıntıdır
benceaynı fikirdeyim :) arkadaşlar giremedi heralde sayfaya yarına kadar bekleyelim gelen olmazsa mevcut kişilerle okuruz
olur okuyalım ben uyarım her türlü :) o zaman yarın okumaya başlayalımbenceredvelvetcake arkadaşımızın yazmış olduğu evlilikle ilgili olan 51 kere okunması gerekeni her gün birine okuyalım diye düşünüyorum sonuçta hayırlı evlilik için buradayız hepimiz
yarınmı başlıyoruz aslında bugün gelselerdide başlasaydık hemencecikolur okuyalım ben uyarım her türlü :) o zaman yarın okumaya başlayalım
yani bu benim düşüncem herkes kabul ederse olur neden olmasınolur okuyalım ben uyarım her türlü :) o zaman yarın okumaya başlayalım
olabilir canım benim her gün bir kişiye okunur güzel olurlistedeki diğer arkadaşlar gelirse fikirlerini alalım olmazsa biz yarın okumaya başlayalım bence en azından Ramazan içinde bir liste tamamlamış olalım
bence de baslayalimolabilir canım benim her gün bir kişiye okunur güzel olur
kızlar o zaman bu listede esma okuyalım en azından aklımızda acaba olmaz emin oluruz baya zaman geçti en azından Ramazanı boş geçirmeyelim bu süre içerisinde kaynaklardan dualar araştırırız. biz karar verene kadar baya zaman geçti çünkü :) ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?