Hayırlı eş için birlikte dua edelim

listedeki diğer arkadaşlar gelirse fikirlerini alalım olmazsa biz yarın okumaya başlayalım bence en azından Ramazan içinde bir liste tamamlamış olalım

Benim için Farketmez ne karar verilirse okurum çoğunlukla gece okuduğum için geç olur biraz ama kesin okurum :)

arkadaslar Ya Fettah ve redvelvetcake in soyledigi dualara baktim herkes kendine okusa daha iyi olur sanirim. Her gun okumak gerekiyormus cunku. Baska dua okusak.

merhaba,
redvelvetcake'in yazdığı salevatı araştırdım, güvenilir kaynaklarda göremedim, ben biraz şüpheciyim bu konularda, dua ediyoruz derken yanlış birşey yapmayalım, belki ben yanılıyorumdur, arapça bilen biri varsa anlamını teyid edebilirse çok güzel olur. daha bilindik, sahih kaynaklarda yer alan bir dua okuyalım, mesela salevat-ı fatih gibi, ne dersiniz?

kızlar o zaman bu listede esma okuyalım en azından aklımızda acaba olmaz emin oluruz baya zaman geçti en azından Ramazanı boş geçirmeyelim bu süre içerisinde kaynaklardan dualar araştırırız. biz karar verene kadar baya zaman geçti çünkü :) ne dersiniz

Olur bence de baslayslim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…