- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.601
fetih mi okusak 1 hafta süreyle okunuyo toplamda 41 tane oluyo 1 hafta boyunca okunuyo cumartesi başlanıyo cuma öğlen namazından önce bitiriliyo. ben daha önce başka bi niyetle okuyup faydasını görmüştüm.haklısın canım aslında yapmamız lazım ama korktum ben bu listede arkadaşlara ulaşmak biraz zor oldu malum :)
başlayalım o zaman fikri olan yeni listeye katılmak isteyen ismini yazdırsın.
bu arada arkadaşlar şimdiki listemizi de bayrama kadar bitirelim lütfen
tamam canım senide hepsi okundu olarak ekliyorum okunsun da ben güncellerim canım sorun değil :)canım her seferinde güncelliyorsun, Allah razı olsun, beni herkese okudu diye yazabilirsin, çünkü okuyorum hergün ama girip yazmayı unutuyorum..
biliyorum onu bende yapmıştım Fetih etkili bir suredir yapılabilir arkadaşlar da olur derse Fetih okuyalımfetih mi okusak 1 hafta süreyle okunuyo toplamda 41 tane oluyo 1 hafta boyunca okunuyo cumartesi başlanıyo cuma öğlen namazından önce bitiriliyo. ben daha önce başka bi niyetle okuyup faydasını görmüştüm.
çok güzel olur ama cuma saatine kadar nasıl okunur 11 tane fetih süresibiliyorum onu bende yapmıştım Fetih etkili bir suredir yapılabilir arkadaşlar da olur derse Fetih okuyalım
benim bildigim okunusu şu şekilde
cumartesi günü öğlen 2 rekat hacet namazı kılıyorsunuz sonra;
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih
salı 7 fetih
çarşamba 7 fetih
perşembe 7 fetih
cuma 11 fetih (cuma güne sela vaktine kadar 11 adet fetih suresi okunmuş olmalı)
daha sonra sela ile ezan arasında dua ediyorsunuz.
aynen canım bu. katılıma göre haftada 3 kişinin okumasını bitiredebiliriz.biliyorum onu bende yapmıştım Fetih etkili bir suredir yapılabilir arkadaşlar da olur derse Fetih okuyalım
benim bildigim okunusu şu şekilde
cumartesi günü öğlen 2 rekat hacet namazı kılıyorsunuz sonra;
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih
salı 7 fetih
çarşamba 7 fetih
perşembe 7 fetih
cuma 11 fetih (cuma güne sela vaktine kadar 11 adet fetih suresi okunmuş olmalı)
daha sonra sela ile ezan arasında dua ediyorsunuz.
11 kişilik bi grup oluşturduk diyelim herkes bi tane okur. hem bu şekilde çalışan hafta içi almakta zorlanacaklar için cumartesi ve pazar gününe veririz kolaylık olur.çok güzel olur ama cuma saatine kadar nasıl okunur 11 tane fetih süresi
canım bunda esma gibi hızlı ilerleyemeyiz 11 kişi olduğumuzu düşünelim mesela haftada 3 kişiye okursak cuma günü kişi başına 3 Fetih suresi düşerçok güzel olur ama cuma saatine kadar nasıl okunur 11 tane fetih süresi
olabilir ama cuma günü okuyan için çok zor olacak ben onu diyorum yoksa diğer günleri paylaştırıp okuruz ben çalıştığım için cuma günü öğlene kadar okuyamam mesela tatlım11 kişilik bi grup oluşturduk diyelim herkes bi tane okur. hem bu şekilde çalışan hafta içi almakta zorlanacaklar için cumartesi ve pazar gününe veririz kolaylık olur.
Fetih de esma gibi hızlı olmaz canım kii
canım bunda esma gibi hızlı ilerleyemeyiz 11 kişi olduğumuzu düşünelim mesela haftada 3 kişiye okursak cuma günü kişi başına 3 Fetih suresi düşer
anladım canım. o zaman salavat filan mı okusak acaba ?olabilir ama cuma günü okuyan için çok zor olacak ben onu diyorum yoksa diğer günleri paylaştırıp okuruz ben çalıştığım için cuma günü öğlene kadar okuyamam mesela tatlım
kızlar o zaman yeni listeyi oluşturmaya başlayalım daha kısa okunacak dualar ya da vakit sınırlaması olmayan sureler seçelimanladım canım. o zaman salavat filan mı okusak acaba ?
bende varım canlar...Arkadaşlar biraz seri okuyabilirsek daha güzel olacak
1- gulbera ------------- tüm listeye okudum / 500 ihlas
2- Nara87 -------------gülbera, Nara87, frikadelle,cansu,
3- frikadelle ---------- tüm listeye okudu
4- cansu_tr ----------- gülbera, Nara87, frikadelle,cansu,turta y.,onlyou,
5- Turta Yagmuru --- gülbera,Nara87, frikadelle,cansu, onlyou,
6- onlyou (İlknur) --- gülbera, Nara87, frikadelle
7- gunbeay07 --------- gülbera, Nara87, frikadelle, cansu, turta y.,onlyou, gunbeay/500 İhlas
8- neyisada ------------ gülbera, nara 87, frikadelle
9- lilruba --------------- tüm listeye okudu
10- nisa1234 ----------- gülbera, nara87, frikadelle,cansu,turta y,
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bayramdan sonra okumaya başlayacağımız yeni listemiz başladı katılmak isteyenler lütfen bildirsin
1-gülbera
2-günbeay07
3-cansu_tr
4-onlyou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?