- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.641
hayır karşı çıkmak için değil,paylaşmak için yorum yaızyorum,ve haklısın tam okuyamadım,aynı zamanda çalışıyorum,arada bişey isteyen olur atlamışım,hadis olduğunu belirtmiştim belli ki sadece karşı çıkmak için yorum yazıyorsun
hadis konusunda da oldukça bilgilisin ki okur okumaz sahih olmadığını iddia edebiliyorsun
evlilikler sadece dünyalık değildir hem dünyanızı hem ahiretinizi hem dininizi her şeyinizi etkiler hayırlı bir eş için dua etmenin neresi yanlış anlayamadım.. ayrıca siz hayırlı mısınız derken siz kimsenin kalbini de bilemezsiniz insanların kalbini yarıpta içine mi baktınız burda herkes iyi niyetle birleşip birbiri için dua ediyor.
ayrıca dua etmeyen Allaha inanmayan birisinin başarısı demişsiniz bir hadisi şerif şöyledir:
Bir kafir veya münafık Allaha dua edip bir şey istediği zaman Allah istekleri vermekle görevli meleklerini çağırır ve onlara 'bu adam ne istiyorsa çabuk istediğini verin zira ben onun sesini duymak istemiyorum' buyurur.
Mümin bir şey istediği zaman ise meleklerine bu defa da
' bu mümin kulumun isteğini biraz geciktirin zira ben onun sesini duymaktan haoşanıyorum' buyurur.
ben de isterimArkadaşlar biraz seri okuyabilirsek daha güzel olacak
1- gulbera ------------- tüm listeye okudu / 600 ihlas
2- Nara87 -------------gülbera, Nara87, frikadelle,cansu,
3- frikadelle ---------- tüm listeye okudu / 1000 ihlas
4- cansu_tr ----------- gülbera, Nara87, frikadelle,cansu,turta y,onlyou,gunbeay,neyisada
5- Turta Yagmuru --- tüm listeye okudu
6- onlyou (İlknur) --- gülbera, Nara87, frikadelle,turta y,onlyou,gunbeay
7- gunbeay07 --------- tüm listeye okudu/500 İhlas
8- neyisada ------------ gülbera, nara 87, frikadelle, cansu,turta yağmuru
9- lilruba --------------- tüm listeye okudu
10- nisa1234 ----------- gülbera, nara87, frikadelle,cansu,turta y,onlyou,günbeay,neyisada
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bayramdan sonra okumaya başlayacağımız yeni listemiz başladı katılmak isteyenler lütfen bildirsin
1-gülbera
2-günbeay07
3-cansu_tr
4-onlyou
5-lilruba
6-lavieenrose
7-frikadelle
Yeni listemizde 70.000 'La ilahe illallah Muhammeden Resulullah' okumayı düşünüyoruz arkadaşlar
5.6.7.8 arkadaslari okudumArkadaşlar biraz seri okuyabilirsek daha güzel olacak
1- gulbera ------------- tüm listeye okudu / 600 ihlas
2- Nara87 -------------gülbera, Nara87, frikadelle,cansu,
3- frikadelle ---------- tüm listeye okudu / 1000 ihlas
4- cansu_tr ----------- gülbera, Nara87, frikadelle,cansu,turta y,onlyou,gunbeay,neyisada
5- Turta Yagmuru --- tüm listeye okudu
6- onlyou (İlknur) --- gülbera, Nara87, frikadelle,turta y,onlyou,gunbeay
7- gunbeay07 --------- tüm listeye okudu/500 İhlas
8- neyisada ------------ gülbera, nara 87, frikadelle, cansu,turta yağmuru
9- lilruba --------------- tüm listeye okudu
10- nisa1234 ----------- gülbera, nara87, frikadelle,cansu,turta y,onlyou,günbeay,neyisada
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bayramdan sonra okumaya başlayacağımız yeni listemiz başladı katılmak isteyenler lütfen bildirsin
1-gülbera
2-günbeay07
3-cansu_tr
4-onlyou
5-lilruba
6-lavieenrose
7-frikadelle
Yeni listemizde 70.000 'La ilahe illallah Muhammeden Resulullah' okumayı düşünüyoruz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?