- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.721
öncelikle hoşgeldinbende alabilir miyim yoksa belli mi okuyacak kişiler?
tamam canım teşekkür ederim :)öncelikle hoşgeldincanım listemiz başlamıştı aslında ama herkes istediği kadar okuyor belli bir miktar dağıtmadık seni de ekledim listeye okuduktan sonra sayı belirtirsin :)
ne demek canım rica ederim sen zaten hazır gelmişsin hemen yazıyorum sayınıtamam canım teşekkür ederim :)
benim okunmuş 10bin var hazırda onu vereyim. zikirmatiğimin pili bitti. okumaya manuel devam edicem okudukça burdan yazarım inş :)
olsun canım daha var sayıyı tamamlamaya okursun dünya telaşı iş güç eksik olmuyor kiArkadaşlar kusura bakmayın başım çok kalabalık en kısa zamanda okuycam çok mahcup oldum Allah razı olsun hepinizden
Birini hepimiz hepimiz biriniz dusuncesiyle dua ediyoruz canim.bir tanede olsa okusan yeter.buraya gelip aciklama yaptinya, umursamamadam degil isin oldugu icin girememissin oyuzden sorun degilArkadaşlar kusura bakmayın başım çok kalabalık en kısa zamanda okuycam çok mahcup oldum Allah razı olsun hepinizden
tamam canım teşekkür ederim :)
benim okunmuş 10bin var hazırda onu vereyim. zikirmatiğimin pili bitti. okumaya manuel devam edicem okudukça burdan yazarım inş :)
canım sana 2.000 yazdım yani bu hafta okuyacagın 1000 i de ekledim daha fazlasını okursan o zaman bildir sayılar karışmasınMerhaba. Geçtiğimiz hafta 1000 bitirdim. Bu hafta da 1000 bitireceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?