- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.761
Allah razı olsun canım güzel düşünmüşsün Allah razı olsun vakit ayıracaksınAllah hepimizden razı olsun inanin tek tek isminizi anarak dua edicem,kulun kula ettigi dua kabul edilir, duanin sonunda 2 rekat namaz ve yasinle kabul olmasini ve giderilmemis sıkıntimizin kalmamasini dilicem inşallah..
ben evet derimarkadaşlar yeni duamızda 41 Yasini Şerif ve 786 Besmele okumaya ne dersiniz
ayrıca listeye katılmak istemeyen varsa lütfen bildirsin
15 kisi olursak hr kisiye 2-3 tane duser. bence bu da cok zor olmazkızlar herkes için ayrı 786 besmele okuyalım kişi başına 52(+6) besmele oluyor
Yasin için zor olur mu herkese ayrı okumak liste geneli için 41 ya da 41 in katlarını da okuyabiliriz tabi arkadaşlar kabul ederse
Allah razı olsun canım çok tatlısınDuanin basinda niyet icin sonunda duanin kabulü icin dua etmesi adina gorevli bi arkadasimiz olabilir mi? Hepimiz basinda ve sonunda dua ediyoruz ama bir kisinin sonunda ismi azamla hatta 2 rekat namazla duanin kabulü icin ozellikle duada bulunmasi cok Iyi olur diye düşünüyorum ben..Kabul ederseniz ben bu duamizin sonunda yasinle ve ismi azamla hepimizin niyetine ulasabilmesi icin dua edebilirim..
41 Yasin-i Şerif okumayı tavsiye ediyorum..
Faziletini bir cok yerde duymuştum. .Niyetlerimiz icin topluca 41 adet yasin okuyabiliriz Kisi basi 2 ya da 3 adet düşer..
arkadaşlar yeni duamızda 41 Yasini Şerif ve 786 Besmele okumaya ne dersiniz
ayrıca listeye katılmak istemeyen varsa lütfen bildirsin
Ben varım inşallahkızlar herkes için ayrı 786 besmele okuyalım kişi başına 52(+6) besmele oluyor
Yasin için zor olur mu herkese ayrı okumak liste geneli için 41 ya da 41 in katlarını da okuyabiliriz tabi arkadaşlar kabul ederse
canım zaten 4.300 tane kalmıştı 5000 okuduysan sayımız fazlasıyla tamamlanmış oluyorArkadaşlar ben 5000 e tamamlıycam yakında yarına biter inşallah birde yeni listeye benide yazalım
BENDE VARIM YOĞUN OLDUĞUM İÇİN YAZAMAMIŞTIM SADECE BEĞENMİŞTİM YORUMUNUZU :)Yeni listemiz başladı Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşaAllah
1-gülbera---8.000
2-günbeay07 --- 5.000
3-cansu_tr -----3.700
4-benvebendeniz----
5-lilruba ---- 1.000
6-lavieenrose--- 3.000
7-frikadelle ----- 10.000
8-nara87 ----- 1.500
9-angeliki3 --- 2.000
10-love_story---- 3.500
11-esoss88 --- 1.000
12- roseiera--- 5.000
13-elanur84 -----
14-nisa1234 --- 7.000
15- Saksi_Degilim_Ben ---- 15.000
TOPLAM ---65.700
KALAN ---- 4.300
Yeni listemizde 70.000 'La ilahe illallah Muhammeden Resulullah' okuyoruz. sayı dağıtmıyoruz istediğiniz miktarda okuyuın önemli olan samimi içten bir şekilde okumak. Rabbim kabul ettiği dulardan eylesin.( Amin )
yeni listeye katılmak isteyenleri renklerdirdim isteyen ve de istemeyenler lütfen bildirsin 41 yasin ve 786 besmele okuyoruz inşaallah
tamam canım hemen yazıyorum seni de yorum yapanları eklemiştim ben :)BENDE VARIM YOĞUN OLDUĞUM İÇİN YAZAMAMIŞTIM SADECE BEĞENMİŞTİM YORUMUNUZU :)
TAMAM CANIM KUSURA BAKMAYIN ARADA YAZAMADIĞIM OLUYOR O KADAR YOĞUN Kİ KAFAM ALLAK BULLAK OLUYOR BAZEN YAZDIM SANIYORUM MEĞER YAZMAMIŞIM FALAN İŞTEtamam canım hemen yazıyorum seni de yorum yapanları eklemiştim ben :)
Canım bitirmedin 3000 deyim bu gece ve yarn 5000 olurcanım zaten 4.300 tane kalmıştı 5000 okuduysan sayımız fazlasıyla tamamlanmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?