- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.741
BEN BURDAYIM 1000 TANE DAHA OKUDUM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAHbugün hiç kimse yok buralarda nerdesiniz kızlaaar :)
Allah kabul etsin canım tek başına okuyorsan zor olur biraz bekliyoruz inşallah :)kızlar bu listede yoktum çünkü salatı tefriciye okuyorum kendime. ama çok zor oluyor daha yarısında bile değilim. bir dahaki listeye katılacağım inşallah
kızlar sayıyı tamamlamaya az kaldı sıradaki dua için neler okuyalım şimdiden karar verelim bence
Duanin basinda niyet icin sonunda duanin kabulü icin dua etmesi adina gorevli bi arkadasimiz olabilir mi? Hepimiz basinda ve sonunda dua ediyoruz ama bir kisinin sonunda ismi azamla hatta 2 rekat namazla duanin kabulü icin ozellikle duada bulunmasi cok Iyi olur diye düşünüyorum ben..Kabul ederseniz ben bu duamizin sonunda yasinle ve ismi azamla hepimizin niyetine ulasabilmesi icin dua edebilirim..
ben de yasine evet derim. her kisiye de ayri ayri okusak olur bence.41 Yasin-i Şerif okumayı tavsiye ediyorum..
Faziletini bir cok yerde duymuştum. .Niyetlerimiz icin topluca 41 adet yasin okuyabiliriz Kisi basi 2 ya da 3 adet düşer..
tabii ki iyi olur. Allah senden razi olsun canim
ben de yasine evet derim. her kisiye de ayri ayri okusak olur bence.
Evet 41 yasin okunabilir hatta 786 besmele de ekleyebilirizİki büyük anahtar tezden niyetlerimiz kabul olsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?