- 22 Kasım 2011
- 3.571
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.841
sorma canım bende çiftleri görünce vede yaşım ilerledikçe geç kaldığım düşünüyorum ama su da varki belki de böylesi hayırlı her evlilik mutluluk getirmiyor daha ilk günde sorun yaşayan insanlar oluyor. .. Allah hayirlilarla karsilastirsin hepimizi. ..2 yasin ve 786 besmele okudum.
Arkadaşlar ben de tatildeydim ve bugün döndüm. Bakıyorum tatildeyken herkes çift, balayına gelenler vs. Çok üzülüyorum, sap gibi hissediyorum kendimi. Ama imtihanımız bu, sonu selamet olur inşallah.
amin Allah razı olsun canım.amin tüm isteyenlere insallah....Oyyy allah bagislasin canm benim..anali babali buyusun sansi bol hayirli bi evlat olsun insallah.. darisi burdaki arkadaslarla bizim basimiza ve tum isteyenlere insallah..
canım listede yoksun ekliyorum okuyacaksan seni de1 yasin almak istiyorum kızlar
canım daha öncede 1 defa okumuştun değil mi yani toplamda 3 defa 786 besmele mi okudun
tamam canım Allah razı olsun :)aynen canim 3 tane ilkini bütün listeye, ikincisini senin ve ücüncüyü nara icin niyet ve dua ederek okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?