Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Arkadaslar 1Yasin okudum simdilik, daha okuyacagim insallah. Allahim bu mübarek cuma gecesi hürmetine bizlerin duasini kabul eder insallah amin

kizlar kusura bakmayin, bu kadar ilerledigimizi düsünemedim. fazladan okuduklarim yanimiza kar kaldi :)
yeni listeye bende katilmak istiyorum
su an yasin okuyamam, hastayim ama besmele okurum bugünden itibaren
Allah kabul etsin

786 Besmele + 41 Yasin-i Şerif okuyoruz inşallah listemiz başladı Rabbim kabul etsin

1-gülbera ---- 786 Besmele / 4 Yasin
2-nara87
3-love_story ---- 786 Besmele / 2 Yasin
4-esoss88
5- roseiera
6- Saksi_Degilim_Ben
7-Benvebendeniz
8- cansu_tr -------- 786 Besmele / 2 Yasin
9-denizinmavisi ------ 1 Yasin
10-frikadelle
11-nisa1234
12- lavieenrose

TOPLAM : 2358 (786 *3) Besmele / 9 Yasin

786 Besmele + 41 Yasin-i Şerif okuyoruz inşallah listemiz başladı Rabbim kabul etsin

1-gülbera ------------------ 786 Besmele (*2) / 5 Yasin
2-nara87
3-love_story --------------- 786 Besmele / 2 Yasin
4-esoss88 ------------------
5- roseiera-------------------
6- Saksi_Degilim_Ben---
7-Benvebendeniz ----------
8- cansu_tr ------------------ 786 Besmele / 2 Yasin
9-denizinmavisi ------------ 1 Yasin
10-frikadelle ----------------- 2 Yasin
11-nisa1234--------------------
12- lavieenrose -------------- 786 Besmele

TOPLAM : 3930 (786 *5) Besmele / 12 Yasin

2-nara87 ------------------ 3 Yasin
6- Saksi_Degilim_Ben---

TOPLAM : 3930 (786 *5) Besmele / 15 Yasin

6- Saksi_Degilim_Ben---- 786 Besmele

TOPLAM : 4716 (786 *6) Besmele / 15 Yasin

4-esoss88 ------------------786 Besmele
6- Saksi_Degilim_Ben---- 786 Besmele

TOPLAM : 786 *7 Besmele / 15 Yasin

O'da evleniyor bugün fotoğraflarını gördüm kardeşinin facesinde .geçen sene bu zamanlarda tanışmıştık biraz değişik biriydi. 1 2 görüştük artık karar verelim dedi ."Ben sana başını kapat diyemem ama ailem bunu ister senden üslupları da nasıl olur bilemem "dedi ben kapanmayı düşünmüyorum diyince ayrilmistik. Birsüre sonra yine görüşmeye başladık başımı ortecektim kabul ettim bunu 10 gün kadar görüştük istihare yapıcam ona göre bir karar verelim dedi tamam dedim kötü görmüş istiharede belki ıstihareyle ilgili bir rüya değildir dedi ama ben ayrıldım ailesi çok kapaliydi benim ailemde kapalıdır ama bu kadar değil.bir kac hafta sonra istanbuldan bir kizla nişanlandı hangi ara tanıştı hangi ara nişanlandı bilmiyorum çünkü istanbula çok uzak bir sehirdeyiz ikimizde .çok üzüldüm ve işte bugün evleniyor evlendigine uzulmuyorum ben evlenemedim diye üzülüyorum .bir de bu ara felaket bir bosluktayım dua etmeyi bıraktım günah işliyorum hergün keşke ölsem de kurtulsam. ....

canım benim inan bende benzer şeyleri yaşıyorum. ..
lütfen üzme kendini hayatta hersey sır. ..
isteyip te elde ettiğinde bir hayır elde edemediginde bin Hayır var der eskiler...

kızlar bu kadar yıpratmayın kendinizi uğruna üzüldüğümüz insanlar bizim için ne kadar hayırlı olacak biliyor muyuz evet artık etrafımızdaki çoğu kişi evlendi hatta bizden küçük yaşta olanlar bile ama evlendikten sonra her şey mükemmel olacak diye bir şey yok ki imtihan dünyası bu Rabbim keşke bekar kalsaydım dedirtmesin hayatımızı evlenmeye odaklamamalıyız bu kadar her şeyin bir vakti zamanı vardır içinizi ferah tutun ve kesinlikle dua etmekten vazgeçmeyin Rabbim cennetlik evlilikler nasip etsin hepimize

çok haklısın canım ya duaya devam edelim Rabbim büyük elbet bizimde kismetimiz vardır bir yerlerde...

2 yasin ve 786 besmele okudum.
Arkadaşlar ben de tatildeydim ve bugün döndüm. Bakıyorum tatildeyken herkes çift, balayına gelenler vs. Çok üzülüyorum, sap gibi hissediyorum kendimi. Ama imtihanımız bu, sonu selamet olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…