Hayırlı eş için birlikte dua edelim

786 Besmele + 41 Yasin-i Şerif okuyoruz inşallah listemiz başladı Rabbim kabul etsin

1-gülbera ---- 300 Besmele / 2 Yasin
2-nara87
3-love_story
4-esoss88
5- roseiera
6- Saksi_Degilim_Ben
7-Benvebendeniz
8- cansu_tr -------- 2 Yasin
9-denizinmavisi
10-frikadelle
11-nisa1234
12-

katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bildirsin

her kisi 3 tane yasin okursa 33 yasin olur. konullulerde 41 tamamlamaga yardim edir. yahud da her kisi 4 tane okur. nasilsa reglde donemi olanlar okuya bilmyecek. besmeleni de kisi basina bole biliriz. baska kimlerin ne fikri var? bence listeni cok uzatmayalim yarin cuma ve cuma gununde baslayalim

kizlar bir de bu arada ben evliyim ve ocakta insallah bebeyim olacak. benim icim dua edende esimle birbirimizi daim sevip mutlu olmamiz ve esimle kaynanasiz eve cikmamiz icin dua edin. yoksa boyle devam ederse kaynanam beni bosattiracak

kizlar bir de bu arada ben evliyim ve ocakta insallah bebeyim olacak. benim icim dua edende esimle birbirimizi daim sevip mutlu olmamiz ve esimle kaynanasiz eve cikmamiz icin dua edin. yoksa boyle devam ederse kaynanam beni bosattiracak
Rabbim dünya ahiret mutluluğu nasip etsin inşallah evladınızla. bir anne çocuğunu niye ayırmak ister ki ölümlü dünyada ne kadar anlamsız şeylerle uğraşır oldu bu insanlar Rabbim kayınvalidenizin kalbine merhamet sevgi versin

bir anne iki cocugu arasinda fark koyursa birini ezizleyip birini ise .... her turlu sancirsa... onunla yasamak zor

bir anne iki cocugu arasinda fark koyursa birini ezizleyip birini ise .... her turlu sancirsa... onunla yasamak zor
Rabbim sabrınızı artırsın inşaallah tez zamanda feraha çıkarsınız seninde imtihanın bu demek ki duanı sabrını bırakma hiç söylemesi kolay gerçi yaşayan bilir elbet ama Rabbim kolaylaştırsınn

Arkadaşlar özetle nasil yapıyoruz anlatabilir misiniz?

her bir arkadasimiz icin tek tek sirayla 41 yasin mi okuyoruz yoksa 1 defaya mahsus hepimiz icin mi 41 yasin mi okuyoruz, napiyoruz, basliim ben de..

tek tek sırayla okusak güzel olur aslında ama uzun sürer okuyalım derseniz öyle okuyalım yoksa herkes okuyabildiği kadar yasin okusun besmele çeksin sonra toplarız sayıları. hepimiz için 41 olur 41+ 41 olur okunan sayıya göre ayarlarız onu. ben böyle düşündüm ama her türlü uyarım yinede size

786 Besmele + 41 Yasin-i Şerif okuyoruz inşallah listemiz başladı Rabbim kabul etsin

2-nara87
3-love_story ---- 786 Besmele / 1 Yasin
4-esoss88
5- roseiera
6- Saksi_Degilim_Ben
7-Benvebendeniz
8- cansu_tr -------- 2 Yasin
9-denizinmavisi
10-frikadelle
11-nisa1234

TOPLAM : 1086 Besmele / 5 Yasin

Arkadaslar hasta oldum bekledigimden de bayaa erken oldugumdan yarin cikacagim tatilim de mahvolmus oldu
O yüzden 1 hafta süreyle âyet okumaksizin dua edicem..Allah hepimizin yardimcisi olsun

Hepimizin adina toplu okuyalim.tek tek okusak bitiremeyiz uzun oluyor. Allah yardimcimiz olsun insallah her konuda her zaman. Bende okuyacagim birazdan.persembe gunu yasin okumak iyiymis diye duymustum.okuyabilenler bugun okusun dua etsin.

2-nara87
3-love_story ---- 786 Besmele / 1 Yasin
4-esoss88
5- roseiera
6- Saksi_Degilim_Ben
7-Benvebendeniz
8- cansu_tr -------- 786 Besmele / 2 Yasin
9-denizinmavisi
10-frikadelle
11-nisa1234

TOPLAM : 1872 Besmele / 5 Yasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…