- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.801
canım ben niyetimi söylüyorum besmelemi çekiyorum ya da yasini okuyorum sonunda dua ediyorumArkadaşlar sonunda mı başında mı dua ediyorsunuz.dua edip besmele mi çekiyorsunuz
Teşekkür ederim canım :) tüm isimleri sayıyoruz değilmi tek tek sırayla gitmiyoruzcanım ben niyetimi söylüyorum besmelemi çekiyorum ya da yasini okuyorum sonunda dua ediyorum
Rabbim dünya ahiret mutluluğu nasip etsin inşallah evladınızla. bir anne çocuğunu niye ayırmak ister ki ölümlü dünyada ne kadar anlamsız şeylerle uğraşır oldu bu insanlar Rabbim kayınvalidenizin kalbine merhamet sevgi versinkizlar bir de bu arada ben evliyim ve ocakta insallah bebeyim olacak. benim icim dua edende esimle birbirimizi daim sevip mutlu olmamiz ve esimle kaynanasiz eve cikmamiz icin dua edin. yoksa boyle devam ederse kaynanam beni bosattiracak
rica ederimTeşekkür ederim canım :) tüm isimleri sayıyoruz değilmi tek tek sırayla gitmiyoruz
Rabbim dünya ahiret mutluluğu nasip etsin inşallah evladınızla. bir anne çocuğunu niye ayırmak ister ki ölümlü dünyada ne kadar anlamsız şeylerle uğraşır oldu bu insanlar Rabbim kayınvalidenizin kalbine merhamet sevgi versin
Rabbim sabrınızı artırsın inşaallah tez zamanda feraha çıkarsınız seninde imtihanın bu demek ki duanı sabrını bırakma hiç söylemesi kolay gerçi yaşayan bilir elbet ama Rabbim kolaylaştırsınnbir anne iki cocugu arasinda fark koyursa birini ezizleyip birini ise .... her turlu sancirsa... onunla yasamak zor
Rabbim sabrınızı artırsın inşaallah tez zamanda feraha çıkarsınız seninde imtihanın bu demek ki duanı sabrını bırakma hiç söylemesi kolay gerçi yaşayan bilir elbet ama Rabbim kolaylaştırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?