Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ben pek anlamam o yüzden dua kısmına birşey diyemiyorumnzaten nasıl okunur diye sonradanda hep soruyorum :)

Sayımız tamamlanmış çok şükür, yeni dualarımıza devam edelim:) Tefriciye, ayetel kürsi , esmaül hüsnalar her şey olabilir. Bence gulbera arkadaşım sen istersen son kararı verip listeyi oluşturabilirsin, bu işi iyi yapıyorsun

Ben 3 yasini yasini 41 e tamamladim bir de 786 da besmele okudum kizlar Allah kabul etsin dualarimizi insallah

okuyan herkesten Rabbim razı olsun kızlar ağzınıza yüreğinize sağlık
evet fetih suresi etkili bir suredir onuda okuyalım inşaallah ama yasin suresinden sonra daha kısa bir şey mi okusak dedim bence bu listede tefriciye okuyalım sonra yine surelere devam ederiz inşaallah

canımm saoll benim yaptığım bişi yok hep birlikte yapınca bereketli güzel oluyor inşallah

evet arkadaşlar yeni listemiz başlıyor 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-gulbera
2-sitare035
3-benvebendeniz
4-saksı_degilim_ben
5-denizinmavisi
6-maviask
7-turta yağmuru
8-

arkadaşlar yorum yapanları yazdım katılmak isteyenler gözümden kaçanlar varsa lütfen ismini eklesin ya da bildirim yapsın

bide tefriciyede sayı önemli bence herkese belli bir sayı dağıtalım ne eksik ne fazla olsun

arkadaşlar yeni listemiz başlıyor 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-gulbera
2-sitare035
3-benvebendeniz
4-saksı_degilim_ben
5-denizinmavisi
6-maviask
7-turta yağmuru
8-esoss88
9-

arkadaşlar yorum yapanları yazdım katılmak isteyenler gözümden kaçanlar varsa lütfen ismini eklesin ya da bildirim yapsın

arkadaşlar yeni listemiz başlıyor 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-

canım beni de ekler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…