Hayırlı eş için birlikte dua edelim

arkadaşlar yeni listemiz başlıyor 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba

arkadaşlar yorum yapanları yazdım katılmak isteyenler gözümden kaçanlar varsa lütfen ismini eklesin ya da bildirim yapsın

canim yeni listeye bende katilmak istiyorum
tam olarak nasil okumam lazim?

arkadaşlar yeni listemiz başlıyor 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
11- neyiseda
12-@lavieenrose

arkadaşlar yorum yapanları yazdım katılmak isteyenler gözümden kaçanlar varsa lütfen ismini eklesin ya da bildirim yapsın

canim yeni listeye bende katilmak istiyorum
tam olarak nasil okumam lazim?
canım toplamda 4444 tane tefriciye okuyacağız inşaallah liste tamamlansın eşit olarak paylaşırız sayıyı özel bir sey yapmana gerek yok okumak için adetliyken de okuyabilirsin

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
11- neyiseda
12-@lavieenrose
13-@Nara87

Kizlar regl donemindeydim bi yandan da tatildeyim yasini okuyamadim ama tefriciyeye katilip 500le baslayabilirim hakkınizi helâl edin..

15 kişi olursak 296-297 tane kişi başına düşecek. ne kadar zamanda bıtırırız.
bu arada zaman kelimesinin tersten okunuşu namaz. ilginç geldı paylaşmk istedim.

sagol canim Allah razi olsun

1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
11- neyiseda
12-@lavieenrose
13-@Nara87
14-@roseiera
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya

ezberinde olmayanlar için güzel bir fırsat o zaman ezberlemenize vesile olur inşaallah :)
kızlar yarına kadar bekleyelim katılmak isteyen olur belki yarın başlarız inşaallah
simdi 17 kişi olduk böyle olursa kişi başına 261 oluyor bence çabuk okunur kişi başına düşen sayı çok değil eğer listemiz hızlı ilerlerse bence ikinci bir tefriciye turu yapalım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…