- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.921
arkadaşlar yeni listemiz başlıyor 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
arkadaşlar yorum yapanları yazdım katılmak isteyenler gözümden kaçanlar varsa lütfen ismini eklesin ya da bildirim yapsın
canım toplamda 4444 tane tefriciye okuyacağız inşaallah liste tamamlansın eşit olarak paylaşırız sayıyı özel bir sey yapmana gerek yok okumak için adetliyken de okuyabilirsincanim yeni listeye bende katilmak istiyorum
tam olarak nasil okumam lazim?
canım katılmak isteyen olur diye bekliyorum en geç pazartesi başlayalım inşaallahNe zaman başlıyoruz gulbera?
Ezberinde olmayanlar yavaştan başlasa olur bencedeBenim ezberim yok yavaş olacak biraz bakalım yarın başlarım inşallah
canım toplamda 4444 tane tefriciye okuyacağız inşaallah liste tamamlansın eşit olarak paylaşırız sayıyı özel bir sey yapmana gerek yok okumak için adetliyken de okuyabilirsin
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?