- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.941
saol canım Allah razı olsun.Arkadaşlar şimdilik 17 kişiyiz. Her birimize aşağı yukarı 250 adet düşüyor. Olmadı fazlalıkları ben okuyabilirim ki sayılar karışmasın, sayımız artarsa tekrar hesaplarız.
Ben biraz önce tövbe duası ile birlikte 1yasin okuyup niyetimizi söyledim ve Salatı- Tefriciyeye başladım. Allahım dualarımızı kabul etsin.
saol canım Allah razı olsun.
canım herkese eşit sayı verelim okuyamayanlar olursa alırız onlardan sonra.
yarın netleştirelim sayıyı.
listedeki herkesin niyetine okuyoruz canım yarın başlarız inşaallahKimin niyetine okuyacagiz.
canım hoşgeldin ekledim seni de listyebeni de listeye ekler misiniz :)
canım bitirince bildirim yapabilirsin zaten sayı çok değil ama çok gecikirse okuyorum diye hatırlat sana zahmetKızlar okudukça bildirim yapalım mı yoksa sayımızı bitirip mi yazalım onu da kararlaştıralım, bazen sayıyı bitirmeye çalışrıken haber vermiyoruz okumuyoruz zannediliyor
maşallah hayırlı olsun hakkınızda Rabbim dünya ahiret mutluluğu nasip etsin inşaallah vakti zamanı gelince her şey oluyor biz sabretmesini bilemiyoruz sizin adınıza çok sevindimArkadaşlar merhaba! Hatirlayan olur mu bilmiyorum ama bir süre burda birlikte dua etmiştik.sonra yogunluktan falan giremedim ben.ve şu an sizlerle güzel bir haber paylasmak için girdim. dün sözlendim ben.rabbim pişman etmesin insallah herşey güzel olur,mutlu huzurlu ömür boyu sürecek bir yuvalarımız olur hepimizin.bazen insan umutsuzluga kapiliyor ne yapsam olmuyor diye düşünüyor ama inanın insanın kısmetinin nasıl karşısına çıkacagı belli olmuyor.dualarını eksik etmeyin umutsuzluga kapilmayın lütfen
Çok teşekkür ederim.inşallah sizlere de nasip etsin rabbim.maşallah hayırlı olsun hakkınızda Rabbim dünya ahiret mutluluğu nasip etsin inşaallah vakti zamanı gelince her şey oluyor biz sabretmesini bilemiyoruz sizin adınıza çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?