Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Arkadaşlar şimdilik 17 kişiyiz. Her birimize aşağı yukarı 250 adet düşüyor. Olmadı fazlalıkları ben okuyabilirim ki sayılar karışmasın, sayımız artarsa tekrar hesaplarız.
Ben biraz önce tövbe duası ile birlikte 1yasin okuyup niyetimizi söyledim ve Salatı- Tefriciyeye başladım. Allahım dualarımızı kabul etsin.

kızlar bu arada okuduğum esma kitabında 'EL MUCİB' esmasını her ne konuda olursa olsun duanın öncesinde ve sonrasında mutlaka okunmasını tavsiye ediyor. Bu ismin tezahürünü alan kişilerin hayırlı istekleri büyük oranda gerçekleşir, duaları kabul olur, diyor. tefriciye okumaya başlamadan önce isteyen önce bu esmayı okuyabilir.

El Mucib esması tefriciyeye özel bir esma değildir bütün dualarınız için öncesinde ve sonrasında dilediğiniz miktarda okuyabilirsiniz.

saol canım Allah razı olsun.
canım herkese eşit sayı verelim okuyamayanlar olursa alırız onlardan sonra.
yarın netleştirelim sayıyı.

Kızlar okudukça bildirim yapalım mı yoksa sayımızı bitirip mi yazalım onu da kararlaştıralım, bazen sayıyı bitirmeye çalışrıken haber vermiyoruz okumuyoruz zannediliyor

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1-@gulbera
2-@sitare035
3-@benvebendeniz
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi
6-@maviask
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle
10-@lilruba
11- neyiseda
12-@lavieenrose
13-@Nara87
14-@roseiera
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

kızlar kişi başına 245 adet tefriciye okuyoruz

( ben 245+34 okuyup sayıyı tamamlıyorum)
belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

Kızlar okudukça bildirim yapalım mı yoksa sayımızı bitirip mi yazalım onu da kararlaştıralım, bazen sayıyı bitirmeye çalışrıken haber vermiyoruz okumuyoruz zannediliyor
canım bitirince bildirim yapabilirsin zaten sayı çok değil ama çok gecikirse okuyorum diye hatırlat sana zahmet

Arkadaşlar merhaba! Hatirlayan olur mu bilmiyorum ama bir süre burda birlikte dua etmiştik.sonra yogunluktan falan giremedim ben.ve şu an sizlerle güzel bir haber paylasmak için girdim. dün sözlendim ben.rabbim pişman etmesin insallah herşey güzel olur,mutlu huzurlu ömür boyu sürecek bir yuvalarımız olur hepimizin.bazen insan umutsuzluga kapiliyor ne yapsam olmuyor diye düşünüyor ama inanın insanın kısmetinin nasıl karşısına çıkacagı belli olmuyor.dualarını eksik etmeyin umutsuzluga kapilmayın lütfen

maşallah hayırlı olsun hakkınızda Rabbim dünya ahiret mutluluğu nasip etsin inşaallah vakti zamanı gelince her şey oluyor biz sabretmesini bilemiyoruz sizin adınıza çok sevindim

bence artık liste için bugün son gün olsun ve sayıları belirleyip başlayalım bir an önce :)

KIZLAR hatice35 (annem) 50 tane salavat-ı tefriciye okumak istiyor. onuda listeye ekleyebilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…