- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.421
hadi bakalım hayırlısı inşaallah :)Kızlarrrrrrrrrr bana görücü geldihemde işyerine
INSALLAH hayirlisi. diger hos haberleri bekliyouzKızlarrrrrrrrrr bana görücü geldihemde işyerine
Canim cok sevindim Allah icine sindirsinKızlarrrrrrrrrr bana görücü geldihemde işyerine
haha ne güzel işte kimmiş neymiş neciymiş ne düşünüyosunKızlarrrrrrrrrr bana görücü geldihemde işyerine
hadi bakalım hayırlısı inşaallah :)
INSALLAH hayirlisi. diger hos haberleri bekliyouz
Canim cok sevindim Allah icine sindirsin
Komser miş ,pek olmadı sankihaha ne güzel işte kimmiş neymiş neciymiş ne düşünüyosun
Senin boyun kaç canım? Belki senden kısa değildir aynisinizdir ama yan yana gelince sanki kısa gibi görünür erkekKomser miş ,pek olmadı sankiboyu benden kisaydi ama yinede birinin gelmesi bile mutlu etti beni :) ümit var hala demek ki
Tabiki umut var olmaz mı canım. Dualar a devamKomser miş ,pek olmadı sankiboyu benden kisaydi ama yinede birinin gelmesi bile mutlu etti beni :) ümit var hala demek ki
canım benim rabbim hayırlısını karşılaştırsın inşallahKomser miş ,pek olmadı sankiboyu benden kisaydi ama yinede birinin gelmesi bile mutlu etti beni :) ümit var hala demek ki
Senin boyun kaç canım? Belki senden kısa değildir aynisinizdir ama yan yana gelince sanki kısa gibi görünür erkek[/QUOTE
Boyum 1.70 canım bide ayağım da topuklu ayakkabı vardı :) o yüzden iyceee uzun göründum kısmet tabi ama olmadı sanki
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM OLUMLU BAKMASA GÖRÜŞMEK ÜZERE DEMEZDİ BENCE :)Bizim kurumdan emekli birinin yeğeniymiş konuşma firsatimiz olmadı ama gördük birbirimizi .kurumda çalışan adam beni 87'li saniyormus ,sen benim kizimdan 1 yaş buyuksun dedi o 88'li dedi bende hımm diyebildim sadece yaşımı söylemedim daha doğrusu soyleyemedim . işte bir görüşün konuşun falan dedi çocuk hemen olmaz bu işler falan dedi bende biz ikimizde bir düşünelim ondan sonra dedim çünkü çocuk çok olumlu bakmadı bence ama tam kapıdan çıkarken görüşmek üzere dedianlayamadım begendi mi beğenmedi mi? Hayırlısı olsun yine de
i hepimiz pek bi bunalmışız o yüzden kabul ederseniz kalplerimizin gönüllerimizn selamate kavuşması için ES SELAM (131) esmasını okuyalım diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?