Hayırlı eş için birlikte dua edelim

hanımlar gördüm ki hepimiz pek bi bunalmışız o yüzden kabul ederseniz kalplerimizin gönüllerimizn selamate kavuşması için ES SELAM (131) esmasını okuyalım diyorum :)

Tabiki ayrıca Rum suresi 21. ayeti de 21 defa okuyalım

listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.

1- gulbera --------------
2- Nara87 --------------
3- Turta Yagmuru ----
4- Amor-a ------------
5- denizinmavisi -----
6- frikadelle -----------
7- Benvebendeniz ----
8- sitare035 -----------
9- esoss88 -------------
10- neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12- roseiera ------------
13- Lilruba ------------
14- lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr -----------
17- Saksi_Degilim_Ben --

Rum suresi 21. ayet 21 defa + Es Selam esması 131 defa okunacak.
belirtilen rakamlar asgari miktar isteyen daha fazla da okuyabilir

hadi bakalım hayırlısı inşaallah :)

INSALLAH hayirlisi. diger hos haberleri bekliyouz

Canim cok sevindim Allah icine sindirsin

haha ne güzel işte kimmiş neymiş neciymiş ne düşünüyosun
Komser miş ,pek olmadı sanki boyu benden kisaydi ama yinede birinin gelmesi bile mutlu etti beni :) ümit var hala demek ki

Benim boyum da 171 diye her zaman boy problemim vardi. sukur 190 boyla karsilasdim. amma sen boya kafani takma erkeyin boyu kisa olan o kadar insan varki ))

Komser miş ,pek olmadı sanki boyu benden kisaydi ama yinede birinin gelmesi bile mutlu etti beni :) ümit var hala demek ki
Senin boyun kaç canım? Belki senden kısa değildir aynisinizdir ama yan yana gelince sanki kısa gibi görünür erkek

Bizim kurumdan emekli birinin yeğeniymiş konuşma firsatimiz olmadı ama gördük birbirimizi .kurumda çalışan adam beni 87'li saniyormus ,sen benim kizimdan 1 yaş buyuksun dedi o 88'li dedi bende hımm diyebildim sadece yaşımı söylemedim daha doğrusu soyleyemedim . işte bir görüşün konuşun falan dedi çocuk hemen olmaz bu işler falan dedi bende biz ikimizde bir düşünelim ondan sonra dedim çünkü çocuk çok olumlu bakmadı bence ama tam kapıdan çıkarken görüşmek üzere dedi anlayamadım begendi mi beğenmedi mi? Hayırlısı olsun yine de

HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM OLUMLU BAKMASA GÖRÜŞMEK ÜZERE DEMEZDİ BENCE :)

Ben de biraz önce okudum dualarımızı. Allah tez zamanda en hayırlısıyla buluştursun , içimize sindirsin inşallah.

hanımlar gördüm ki hepimiz pek bi bunalmışız o yüzden kabul ederseniz kalplerimizin gönüllerimizn selamate kavuşması için ES SELAM (131) esmasını okuyalım diyorum :)

Tabiki ayrıca Rum suresi 21. ayeti de 21 defa okuyalım

listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.

1- gulbera --------------
2- Nara87 --------------
3- Turta Yagmuru ----
4- Amor-a ------------ OKUDU
5- denizinmavisi ----- OKUDU
6- frikadelle -----------
7- Benvebendeniz ----
8- sitare035 -----------
9- esoss88 -------------
10- neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12- roseiera ------------
13- Lilruba ------------
14- lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr ----------- OKUDU
17- Saksi_Degilim_Ben --
18- love_story ----------

Rum suresi 21. ayet 21 defa + Es Selam esması 131 defa okunacak.
belirtilen rakamlar asgari miktar isteyen daha fazla da okuyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…