- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.401
bende teşekkür ederim her şey için...Zaten dua ediyordum Rabbim hayırlı degilsek kalplerimizi isindirma diye. Yine de sarsılıyor insan ilk anlarda. Şimdi iyiyim sayenizde teşekkür ederim
tanıdık aracılığı ile haftasonu iki kişiyle görüşmek zorunda kaldım öyle denk geldi . ilkiyle olmaz diye düşünmüştüm . o da benimle aynı şeyleri düşünmüş olacak ki görüştükten sonra ne mesaj ne bişey atmadı. neyse ikincisi daha uygun diye düşünmüştüm görüştükten sonra da fena biri olmadığına kanaat getirdim. görüşmeye devam edecektim. ama bi soğukluk vardı ilk günden beri. neyse 2. görüşmemizi de yaptık pzt günü . şimdi aradı " çok iyi bi insansınız çok güzel bir bayansınız ancak bunlar bazen yeterli gelmeyebilir. ben görüşmeye devam etmek istemiyorum " gibi şeyler söyledi. ben de " benim de düşüncelerim bu yönde .ben zaten söyleyecektim. bu verdiğiniz karar karşılıklı olacak " gibi şeyler söyledim.
ben kendimi beğenirim çevrem tarafından da az çok beğenilirim yani güzel olduğum falan söylenir. ama bende bi sorun var heralde kızlar yaa . kendime güvenim yerle bir oldu şu anda ben ne yapacağımm
Insanin yine de gururu kırılıyor. Yaşamadan bilemezsiniz.
Evet tekrar gorusun. Bir kerede ne bekliyorsunuz o kisiyi tanimadan Allahaskina. Bir yanlisini gormediyseniz olumlu yonde devam etmeniz gerek taa ki Allah icinize bi sikinti ya da iticilik verene kadar. O zaman vazgecebilirsiniz. Ama su anlattiklariniz hep olumlu. Allah hayirlisini nasip etsin!
Depresyondayım hiçbir şey için umut hissetmiyorum.Yanlış ama dua etmek bile içimden gelmiyor.Aslında etsem rahatlarım ama işte bazen insanın içi donar ya öyleyim.yatıp ağlayıp yatıyorum.şu sıralar herkese birşeyler oluyor sanırım
Ben dua yasin bu tip seyler adadim. Yani maddi olarak yokAdak olarak ne adanir canım ben de isterim. Ama kurban kesmek gibi yüklü bişey degil
Allah razı olsun canım çok doğru demişsin,çok teşekkür ederim. Allah hepimize her konuda sabır versinBu aralar şeytan hepimizle uğraşıyor sanırım. Üzülme der Mevlana, Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. Geçici bir boşluktasın şu an , şöyle bir güzel abdestini al, içinden geçen duanı et, inşirah suresini oku, içine ferahlık versin. Ben de senin için dua edeyim canım. Unutma ümit Allahtan, ümitsizlik şeytandandır.
Kızlar iyi geceler, var mı hayatında bir gelişme olan?
Ben size bugün bir tanışmamı anlatayım. Kuzenim ısrarla birinden bahsediyordu illa tanış diye. Ben de tanışırız diyip geçiştirdim çünkü yine olmayacak korkusu yaşamaktan bıkmıştım. Nese sonunda bugün tanışmak nasip oldu, bir kafeye oturduk arkadaşlarla, kuzenim çocuğu getirdi. İlk görüşte tip olarak beni hiç cezbetmedi, böle nasıl heyecanlı konuşamıyor bile, ben de öyleyim çok heyecanlandım. Nese ordan kalktık başka yere gittik , biraz daha açıldı bu . Çok fazla konuşkan değil,ben daha konuşkan çıktım onun yanındaama çok iyi niyetli bi çocuk anladığım kadarıyla, böyle kelimeleri seçerek konuşuyo beni kırmasın ürkütmesin diye. Duygusal biriymiş de aynı zamanda. Zaten 1-2 saat görüşebildik. Mantıken çok uyumlu geldi bana, işi, memleketi, kültürü, yaşı, vs. fakat işte ilk görüşte pek etkilenemedim kızlar. Sizce sonradan olur mu ki bişeyler, biraz daha tanımaya çalışayım mı sizce, bu durumları yaşayan vardır muhakkak içinizde, fikir verin lütfen
Beyefendi samimi olarak icindekileri soylemis muhtemelen. Uzerinde durmayin. Gercekten frekanslarin tutmasi gerekiyor, oyle guzellik hosluk yetmiyor. Ne kadar guzel kadin yakisikli erkek var ama iki kisinin uyumu zor bulunuyor. Gecmis gitmis, gelecege dair dualariniza devam edin ve umitli olun. Iki kere gordugunuz adamdan ayrilmak bu kadar yikiyorsa hayatta hicbir seyle mucadele edemezsiniz!
Azarlamiyorum estagfirullah, disardan goruneni soyluyorum. Bunlar herkesin basina geliyor. Uzerinde durmayin demek istiyorum. Vah vah edip iyice abartmamain size de faydasi yok. Insallah gelecekteki adaylar olumlu olur ama her gelen sizi begenecek isteyecek, siz hayir deyip geri cevireceksiniz istiyorsaniz bu hem haksiz bir talep hem de kendinizi bosuna uzersiniz. Neyse ben daha fazla uzatmayayim, bu yazdiklarima da alinmayin lutfen. Hakkinizda hayirlisi olsun..Iki kere gördüğüm adam için aglamiyorum hanim efendi. Begenilmeme duygusunu yaşadığım için üzüldüm. Ayrıca ben buraya dertleşmek bişeyler yazıyorum azarlanmak icin degil.siz bunları yazınca üzüldüm . Beni çok yanlış anlamişsiniz. Aynı dilden konusmuyoruz sanırım sizinle
Kesinlikle tanımak için bir şans vermelisin canım. Belki sonradan çok begeneceksin. Numarani falan aldı mı?
evet gelelim listeye bencede ayetleri sırayla okuyalım Rum suresinden başlayalım yanınada bir tane esma ekleyelim sonra diğer ayetlere geçelim hatta bugün perşembe hemen başlayalım pazartesiye kadar 4 gün oluyor 21 defa okusa herkes ayeti yanına da hemen bir esma okuruz pazartesi yeni ayete geçeriz ne dersiniz
canım Rum suresinin 21.ayetini de yazsan çünkü ben genelde siteden bakıp okuyorum şirkette her sayfa açılmıyorhanımlar gördüm ki hepimiz pek bi bunalmışız o yüzden kabul ederseniz kalplerimizin gönüllerimizn selamate kavuşması için ES SELAM (131) esmasını okuyalım diyorum :)
Tabiki ayrıca Rum suresi 21. ayeti de 21 defa okuyalım
listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.
1-gulbera --------------
2-Nara87 --------------
3-Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5-denizinmavisi -----
6-frikadelle -----------
7-Benvebendeniz ----
8-sitare035 -----------
9-esoss88 -------------
10-neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12-roseiera ------------
13-Lilruba ------------
14-lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr -----------
17-Saksi_Degilim_Ben --
Rum suresi 21. ayet 21 defa + Es Selam esması 131 defa okunacak.
belirtilen rakamlar asgari miktar isteyen daha fazla da okuyabilir
canım istersen ayetide bu sabit iletinin içine ekle her seferinde aranmasınhanımlar gördüm ki hepimiz pek bi bunalmışız o yüzden kabul ederseniz kalplerimizin gönüllerimizn selamate kavuşması için ES SELAM (131) esmasını okuyalım diyorum :)
Tabiki ayrıca Rum suresi 21. ayeti de 21 defa okuyalım
listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.
1-gulbera --------------
2-Nara87 --------------
3-Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5-denizinmavisi -----
6-frikadelle -----------
7-Benvebendeniz ----
8-sitare035 -----------
9-esoss88 -------------
10-neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12-roseiera ------------
13-Lilruba ------------
14-lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr -----------
17-Saksi_Degilim_Ben --
Rum suresi 21. ayet 21 defa + Es Selam esması 131 defa okunacak.
belirtilen rakamlar asgari miktar isteyen daha fazla da okuyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?