Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım ben sana çok net ve kısa bir şey söyleyeyim: Nasip değilmiş. Senin kısmetin başka bir yerde. Özgüven problemi yaşamana gerek yok, seni anlıyorum fakat o iş nasip olmayacaksa araya türlü bahaneler girer. Senin olmayış bahanen de bu ki zaten senin de içine çok sinmemiş anladığım kadarıyla, sabret daha iyisi en iyisi olacak inşallah

Zaten bir cevap verme gibi bir durum olmadı, bir kez daha görüşmeyi düşünüyorum bakalım. Rabbimin içime vereceği duyguya göre bakacağım inşallah, amin sağolun

Depresyondayım hiçbir şey için umut hissetmiyorum.Yanlış ama dua etmek bile içimden gelmiyor.Aslında etsem rahatlarım ama işte bazen insanın içi donar ya öyleyim.yatıp ağlayıp yatıyorum.şu sıralar herkese birşeyler oluyor sanırım

Bu aralar şeytan hepimizle uğraşıyor sanırım. Üzülme der Mevlana, Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. Geçici bir boşluktasın şu an , şöyle bir güzel abdestini al, içinden geçen duanı et, inşirah suresini oku, içine ferahlık versin. Ben de senin için dua edeyim canım. Unutma ümit Allahtan, ümitsizlik şeytandandır.

Allah razı olsun canım çok doğru demişsin,çok teşekkür ederim. Allah hepimize her konuda sabır versin

Kesinlikle tanımak için bir şans vermelisin canım. Belki sonradan çok begeneceksin. Numarani falan aldı mı?

Iki kere gördüğüm adam için aglamiyorum hanim efendi. Begenilmeme duygusunu yaşadığım için üzüldüm. Ayrıca ben buraya dertleşmek bişeyler yazıyorum azarlanmak icin degil.siz bunları yazınca üzüldüm . Beni çok yanlış anlamişsiniz. Aynı dilden konusmuyoruz sanırım sizinle

Aza
Azarlamiyorum estagfirullah, disardan goruneni soyluyorum. Bunlar herkesin basina geliyor. Uzerinde durmayin demek istiyorum. Vah vah edip iyice abartmamain size de faydasi yok. Insallah gelecekteki adaylar olumlu olur ama her gelen sizi begenecek isteyecek, siz hayir deyip geri cevireceksiniz istiyorsaniz bu hem haksiz bir talep hem de kendinizi bosuna uzersiniz. Neyse ben daha fazla uzatmayayim, bu yazdiklarima da alinmayin lutfen. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Kesinlikle tanımak için bir şans vermelisin canım. Belki sonradan çok begeneceksin. Numarani falan aldı mı?

Haklısın canım belki de... numaramı istemeye utanmış, kuzenime sormuş uygun olur mu diye , onun vasıtasıyla istedi verdim. Bugün çok kısa bir iki mesajlaştık, çok üzerime düşmek istemiyor sanırım itici olmamak adına , iyi de oluyor aslında, hızlı ilerlerse ben bu sefer kendimi geri çekerim, velhasılkelam Mevlam görelim neyler , neylerse güzel eyler. Sizin için de çok ama çok umutluyum güzel olucak Allahın izniyle

Kızlar bu arada karar verelim ne okuyacağımıza ben yine sabırsızlanıyorum burada hadi hadi diye başınızın etini yedim, kusuruma bakmayın artıkın@gulbera nerelerdesin canım hadi bizi organize ettt, sensiz olmuyorr

kızlaar hayırlı sabahlarınız olsunn dünya bu burası bu kadar olacak böyle şeyler hepimiz neler yaşamıyoruz ki Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez sakın bunu unutmayın hayatımdaki en büyük dayanak Bakara suresinde bu ayet oldu : Allah hiçbir kimseye güç yetiremeyeceği bir şekilde yükümlü tutmaz.

yeter ki sabrımızdan duanızdan vazgeçmeyin biz bu dünyaya kulluk yapmak için geldik Rabbim neyi dilerse amenna diyeceğiz Rabbim evlilik dilediyse elbet olacak yok dilemediyse de amenna kahrı da hoş lütfu da üzmeyin tatlı canınızı emim ki hepiniz çok güzelsiniz her şeyden önemlisi yüreğiniz güzel ki hiç tanımadığınız kişler için vakit ayırıp dua ediyorsunuz Allah hepinizden razı olsun dünyanızda ahiretinizde çok güzel olsun inşaallah

evet gelelim listeye bencede ayetleri sırayla okuyalım Rum suresinden başlayalım yanınada bir tane esma ekleyelim sonra diğer ayetlere geçelim hatta bugün perşembe hemen başlayalım pazartesiye kadar 4 gün oluyor 21 defa okusa herkes ayeti yanına da hemen bir esma okuruz pazartesi yeni ayete geçeriz ne dersiniz

bence de baslayalim dusunelim deyince zaman keciyor sen sayilari bol, biz de okuyalim

hanımlar gördüm ki hepimiz pek bi bunalmışız o yüzden kabul ederseniz kalplerimizin gönüllerimizn selamate kavuşması için ES SELAM (131) esmasını okuyalım diyorum :)

Tabiki ayrıca Rum suresi 21. ayeti de 21 defa okuyalım

listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.

1- gulbera --------------
2- Nara87 --------------
3- Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5- denizinmavisi -----
6- frikadelle -----------
7- Benvebendeniz ----
8- sitare035 -----------
9- esoss88 -------------
10- neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12- roseiera ------------
13- Lilruba ------------
14- lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr -----------
17- Saksi_Degilim_Ben --

Rum suresi 21. ayet 21 defa + Es Selam esması 131 defa okunacak.
belirtilen rakamlar asgari miktar isteyen daha fazla da okuyabilir

canım Rum suresinin 21.ayetini de yazsan çünkü ben genelde siteden bakıp okuyorum şirkette her sayfa açılmıyor

canım istersen ayetide bu sabit iletinin içine ekle her seferinde aranmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…