Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bdv deki konunu okumuştum canım ama sen de ikinciye ısınamamıştın sanki neden üzüldün ki hem iyi biri olduğunu ve fiziksel olarak sorun olmadığını söylemiş demekki elektrik alamamış ,

yine de reddedilmek çok kötü bir şey. ısınamamıştım ama çok olmasa da beğenmiştim aslında. beni kimse sevmiyor kimse. ben ne yapıyorum bilmiyorum

yine de reddedilmek çok kötü bir şey. ısınamamıştım ama çok olmasa da beğenmiştim aslında. beni kimse sevmiyor kimse. ben ne yapıyorum bilmiyorum
Anladım canım ikinci kişiye daha olumsuz bakıyorsun diye düşünmüştün.
Kendini suçlama artık . kalp kim için çarparsa onu istiyor insan ve bu mesleğe, kaşa göze bakmıyor, özgüvenin de bi yere gitmesin istediğimiz gibi birileri çıkacak inşallah. Öyle birisi olsun ki heh işte buu diyelim tabi karşımızdaki de bizim için öyle düşünsün

biraz da kendimi zorluyorum beğenmek için açıkçası. neyse Rabbim çok büyük o isterse her şey olur. dualara devam.

biraz da kendimi zorluyorum beğenmek için açıkçası. neyse Rabbim çok büyük o isterse her şey olur. dualara devam.
canım kendime güvenim kalmadı dıye bir sey olur mu hiç aklına bile getirme nasiptir bu işler evlilik güzellik meselesi değil ki nasip kısmet meselesi Rabbim neyi nasip ettiyse o olacak.

Ya o ikinci kişi senin için yanlış kişiyse ya seni yanlışa sürükleyecekse bunları bilemezsin ki evet sen çok güzel biri olabilirsin herkes sana hayran kalabilir ama belki Rabbim o yanlış kişi olduğu için seni ona çirkin göstermiştir bunu biz bilemeyiz ne olursa olsun dua etmekten Rabbime dönmekten başka çaremiz yok gönlünü ferah tut Rabbim hepimiz için bi rızık vermiş ve bunu bi şekilde devam ettirip bu zamana kadar getirmiş demek ki bu saatten sonrada nasibimiz bi yerlerde saklıdır belki o da dualarında bizi çağırıyordur Rabbim bütün bekarlara iki dünyada da cenneti yaşamaya vesile olacak hayırlı eşler nasip etsin dua ile kalalım

kizlar bildiyiniz kimi ben de dualar sayesinde esimi buldum. bilmem siz esitmisiniz ya yok adak adamak deye bir sey var. bir sitede gormusdum. ben de bekar zamanimda adak da adadim. az once de bir adak adadim kucuk bir seydi amma oldu. sizler de bilmis olun istedim

Beyefendi samimi olarak icindekileri soylemis muhtemelen. Uzerinde durmayin. Gercekten frekanslarin tutmasi gerekiyor, oyle guzellik hosluk yetmiyor. Ne kadar guzel kadin yakisikli erkek var ama iki kisinin uyumu zor bulunuyor. Gecmis gitmis, gelecege dair dualariniza devam edin ve umitli olun. Iki kere gordugunuz adamdan ayrilmak bu kadar yikiyorsa hayatta hicbir seyle mucadele edemezsiniz!

Arkadasim dunya nufusu 7 milyar. Hayatimizdan tonla insan geliyor geciyor. Hepsini seviyor muyuz hayir. Hepi topu bir kisiye ihtiyac var bu konuda. O kisiyi bulana kadar da boyle eleme yapacagiz. Gereksiz gurur yapmayalim...

Katiliyorum. Sonucta insanlarin birbirine isinmasi da Allah'in yonlendirmesiyle oluyor. Insallah hayirlisi bu!

Evet tekrar gorusun. Bir kerede ne bekliyorsunuz o kisiyi tanimadan Allahaskina. Bir yanlisini gormediyseniz olumlu yonde devam etmeniz gerek taa ki Allah icinize bi sikinti ya da iticilik verene kadar. O zaman vazgecebilirsiniz. Ama su anlattiklariniz hep olumlu. Allah hayirlisini nasip etsin!

acaba belli bi süre verip o süre içinde herkes okuyabildiği kadar okusa en son süre bittiğinde duasını mı yapsak

Bende size katılıyorum size en azından iyi olduğunun elektriğini vermiş bence de devam etmelisiniz hem 2 saat görüştüğünüzde ne kadar tanıyabilirsin insanları tanımak zamanla oluyor maalesef ki

Kizlar herkese selam, bence sureleri sirayla okuyalim karisiklik olmasin,zaten bu son grup masallah iyi ilerledik. Yani diyorum ki bu listede sadece rum suresi 21.ayeti okuyalim. Kisa zaten herkes 21kez okusun ve bildirsin, yanina ek olarak bir de esma ül husna okuyabiliriz, mesela ya kadir(her seye gucu yeten anlaminda) ismini de 100kez (ebcet degeri buydu yanilmiyorsam) cekebiliriz Ama ortak fikir olsun tabi

Rum suresini bitirdikten sonra diger listelerde sirayla kasas kehf ve furkan surelerini okuruz canlarim

Arkadasim dunya nufusu 7 milyar. Hayatimizdan tonla insan geliyor geciyor. Hepsini seviyor muyuz hayir. Hepi topu bir kisiye ihtiyac var bu konuda. O kisiyi bulana kadar da boyle eleme yapacagiz. Gereksiz gurur yapmayalim...

Insanin yine de gururu kırılıyor. Yaşamadan bilemezsiniz.

canım kendime güvenim kalmadı dıye bir sey olur mu hiç aklına bile getirme nasiptir bu işler evlilik güzellik meselesi değil ki nasip kısmet meselesi Rabbim neyi nasip ettiyse o olacak.
Canım artık tevekkül ediyorum Tüm kalbimle. Şu anda iyiyim. Rabbim ol derse olur elbet beni seven benim de seveceğim biri olacaktir insAllah

Zaten dua ediyordum Rabbim hayırlı degilsek kalplerimizi isindirma diye. Yine de sarsılıyor insan ilk anlarda. Şimdi iyiyim sayenizde teşekkür ederim

Adak olarak ne adanir canım ben de isterim. Ama kurban kesmek gibi yüklü bişey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…