- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.381
Bdv deki konunu okumuştum canım ama sen de ikinciye ısınamamıştın sanki neden üzüldün ki hem iyi biri olduğunu ve fiziksel olarak sorun olmadığını söylemiş demekki elektrik alamamış ,
Anladım canım ikinci kişiye daha olumsuz bakıyorsun diye düşünmüştün.yine de reddedilmek çok kötü bir şey. ısınamamıştım ama çok olmasa da beğenmiştim aslında. beni kimse sevmiyor kimse. ben ne yapıyorum bilmiyorum
Anladım canım ikinci kişiye daha olumsuz bakıyorsun diye düşünmüştün.
Kendini suçlama artık . kalp kim için çarparsa onu istiyor insan ve bu mesleğe, kaşa göze bakmıyor, özgüvenin de bi yere gitmesin istediğimiz gibi birileri çıkacak inşallah. Öyle birisi olsun ki heh işte buu diyelim tabi karşımızdaki de bizim için öyle düşünsün
canım kendime güvenim kalmadı dıye bir sey olur mu hiç aklına bile getirme nasiptir bu işler evlilik güzellik meselesi değil ki nasip kısmet meselesi Rabbim neyi nasip ettiyse o olacak.biraz da kendimi zorluyorum beğenmek için açıkçası. neyse Rabbim çok büyük o isterse her şey olur. dualara devam.
Ya o ikinci kişi senin için yanlış kişiyse ya seni yanlışa sürükleyecekse bunları bilemezsin ki evet sen çok güzel biri olabilirsin herkes sana hayran kalabilir ama belki Rabbim o yanlış kişi olduğu için seni ona çirkin göstermiştir bunu biz bilemeyiz ne olursa olsun dua etmekten Rabbime dönmekten başka çaremiz yok gönlünü ferah tut Rabbim hepimiz için bi rızık vermiş ve bunu bi şekilde devam ettirip bu zamana kadar getirmiş demek ki bu saatten sonrada nasibimiz bi yerlerde saklıdır belki o da dualarında bizi çağırıyordur Rabbim bütün bekarlara iki dünyada da cenneti yaşamaya vesile olacak hayırlı eşler nasip etsin dua ile kalalımbiraz da kendimi zorluyorum beğenmek için açıkçası. neyse Rabbim çok büyük o isterse her şey olur. dualara devam.
yorum yapan az oldu canım beraber karar verelim diye bir şey yazmadım bende :)ee şimdi neyi ne kadar okuyoruz :)
Beyefendi samimi olarak icindekileri soylemis muhtemelen. Uzerinde durmayin. Gercekten frekanslarin tutmasi gerekiyor, oyle guzellik hosluk yetmiyor. Ne kadar guzel kadin yakisikli erkek var ama iki kisinin uyumu zor bulunuyor. Gecmis gitmis, gelecege dair dualariniza devam edin ve umitli olun. Iki kere gordugunuz adamdan ayrilmak bu kadar yikiyorsa hayatta hicbir seyle mucadele edemezsiniz!tanıdık aracılığı ile haftasonu iki kişiyle görüşmek zorunda kaldım öyle denk geldi . ilkiyle olmaz diye düşünmüştüm . o da benimle aynı şeyleri düşünmüş olacak ki görüştükten sonra ne mesaj ne bişey atmadı. neyse ikincisi daha uygun diye düşünmüştüm görüştükten sonra da fena biri olmadığına kanaat getirdim. görüşmeye devam edecektim. ama bi soğukluk vardı ilk günden beri. neyse 2. görüşmemizi de yaptık pzt günü . şimdi aradı " çok iyi bi insansınız çok güzel bir bayansınız ancak bunlar bazen yeterli gelmeyebilir. ben görüşmeye devam etmek istemiyorum " gibi şeyler söyledi. ben de " benim de düşüncelerim bu yönde .ben zaten söyleyecektim. bu verdiğiniz karar karşılıklı olacak " gibi şeyler söyledim.
ben kendimi beğenirim çevrem tarafından da az çok beğenilirim yani güzel olduğum falan söylenir. ama bende bi sorun var heralde kızlar yaa . kendime güvenim yerle bir oldu şu anda ben ne yapacağımm
Arkadasim dunya nufusu 7 milyar. Hayatimizdan tonla insan geliyor geciyor. Hepsini seviyor muyuz hayir. Hepi topu bir kisiye ihtiyac var bu konuda. O kisiyi bulana kadar da boyle eleme yapacagiz. Gereksiz gurur yapmayalim...yine de reddedilmek çok kötü bir şey. ısınamamıştım ama çok olmasa da beğenmiştim aslında. beni kimse sevmiyor kimse. ben ne yapıyorum bilmiyorum
Katiliyorum. Sonucta insanlarin birbirine isinmasi da Allah'in yonlendirmesiyle oluyor. Insallah hayirlisi bu!Ya o ikinci kişi senin için yanlış kişiyse ya seni yanlışa sürükleyecekse bunları bilemezsin ki evet sen çok güzel biri olabilirsin herkes sana hayran kalabilir ama belki Rabbim o yanlış kişi olduğu için seni ona çirkin göstermiştir bunu biz bilemeyiz ne olursa olsun dua etmekten Rabbime dönmekten başka çaremiz yok gönlünü ferah tut Rabbim hepimiz için bi rızık vermiş ve bunu bi şekilde devam ettirip bu zamana kadar getirmiş demek ki bu saatten sonrada nasibimiz bi yerlerde saklıdır belki o da dualarında bizi çağırıyordur Rabbim bütün bekarlara iki dünyada da cenneti yaşamaya vesile olacak hayırlı eşler nasip etsin dua ile kalalım
Evet tekrar gorusun. Bir kerede ne bekliyorsunuz o kisiyi tanimadan Allahaskina. Bir yanlisini gormediyseniz olumlu yonde devam etmeniz gerek taa ki Allah icinize bi sikinti ya da iticilik verene kadar. O zaman vazgecebilirsiniz. Ama su anlattiklariniz hep olumlu. Allah hayirlisini nasip etsin!Kızlar iyi geceler, var mı hayatında bir gelişme olan?
Ben size bugün bir tanışmamı anlatayım. Kuzenim ısrarla birinden bahsediyordu illa tanış diye. Ben de tanışırız diyip geçiştirdim çünkü yine olmayacak korkusu yaşamaktan bıkmıştım. Nese sonunda bugün tanışmak nasip oldu, bir kafeye oturduk arkadaşlarla, kuzenim çocuğu getirdi. İlk görüşte tip olarak beni hiç cezbetmedi, böle nasıl heyecanlı konuşamıyor bile, ben de öyleyim çok heyecanlandım. Nese ordan kalktık başka yere gittik , biraz daha açıldı bu . Çok fazla konuşkan değil,ben daha konuşkan çıktım onun yanındaama çok iyi niyetli bi çocuk anladığım kadarıyla, böyle kelimeleri seçerek konuşuyo beni kırmasın ürkütmesin diye. Duygusal biriymiş de aynı zamanda. Zaten 1-2 saat görüşebildik. Mantıken çok uyumlu geldi bana, işi, memleketi, kültürü, yaşı, vs. fakat işte ilk görüşte pek etkilenemedim kızlar. Sizce sonradan olur mu ki bişeyler, biraz daha tanımaya çalışayım mı sizce, bu durumları yaşayan vardır muhakkak içinizde, fikir verin lütfen
acaba belli bi süre verip o süre içinde herkes okuyabildiği kadar okusa en son süre bittiğinde duasını mı yapsakarkadaşlar Rum suresi 21. ayeti okuyalım diyoruz listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.
1-gulbera --------------
2-Nara87 --------------
3-Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5-denizinmavisi -----
6- @frikadelle -----------
7- @Benvebendeniz ----
8- @sitare035 -----------
9-esoss88 -------------
10-neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12- @roseiera ------------
13- @Lilruba ------------
14- @lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr -----------
17-Saksi_Degilim_Ben --
ayeti kaç adet okumamız gerekir acaba fikri olan varsa bekliyoruz
Bende size katılıyorum size en azından iyi olduğunun elektriğini vermiş bence de devam etmelisiniz hem 2 saat görüştüğünüzde ne kadar tanıyabilirsin insanları tanımak zamanla oluyor maalesef kiEvet tekrar gorusun. Bir kerede ne bekliyorsunuz o kisiyi tanimadan Allahaskina. Bir yanlisini gormediyseniz olumlu yonde devam etmeniz gerek taa ki Allah icinize bi sikinti ya da iticilik verene kadar. O zaman vazgecebilirsiniz. Ama su anlattiklariniz hep olumlu. Allah hayirlisini nasip etsin!
Arkadasim dunya nufusu 7 milyar. Hayatimizdan tonla insan geliyor geciyor. Hepsini seviyor muyuz hayir. Hepi topu bir kisiye ihtiyac var bu konuda. O kisiyi bulana kadar da boyle eleme yapacagiz. Gereksiz gurur yapmayalim...
Canım artık tevekkül ediyorum Tüm kalbimle. Şu anda iyiyim. Rabbim ol derse olur elbet beni seven benim de seveceğim biri olacaktir insAllahcanım kendime güvenim kalmadı dıye bir sey olur mu hiç aklına bile getirme nasiptir bu işler evlilik güzellik meselesi değil ki nasip kısmet meselesi Rabbim neyi nasip ettiyse o olacak.
Ya o ikinci kişi senin için yanlış kişiyse ya seni yanlışa sürükleyecekse bunları bilemezsin ki evet sen çok güzel biri olabilirsin herkes sana hayran kalabilir ama belki Rabbim o yanlış kişi olduğu için seni ona çirkin göstermiştir bunu biz bilemeyiz ne olursa olsun dua etmekten Rabbime dönmekten başka çaremiz yok gönlünü ferah tut Rabbim hepimiz için bi rızık vermiş ve bunu bi şekilde devam ettirip bu zamana kadar getirmiş demek ki bu saatten sonrada nasibimiz bi yerlerde saklıdır belki o da dualarında bizi çağırıyordur Rabbim bütün bekarlara iki dünyada da cenneti yaşamaya vesile olacak hayırlı eşler nasip etsin dua ile kalalım
kizlar bildiyiniz kimi ben de dualar sayesinde esimi buldum. bilmem siz esitmisiniz ya yok adak adamak deye bir sey var. bir sitede gormusdum. ben de bekar zamanimda adak da adadim. az once de bir adak adadim kucuk bir seydi amma oldu. sizler de bilmis olun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?