- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.501
böyle gelene hayır denir mi ağzına sağlık canım hemen yazıyorumkızlar ben de listeye katılmak istiyorum. Hatta payıma düşeni de az önce okudum
Sağol canım. Allah razı olsunböyle gelene hayır denir mi ağzına sağlık canım hemen yazıyorum
canım hangi ayeti okudun sen bu liste bugun başladı geçen listedeki ayeti Rum sursini mi okudun yoksa bu listeyi mi okudunkızlar bende okudum kusura bakmayın geç haber veriyorum
Merhaba, son listeye ben de katılmak istiyorum...canım hangi ayeti okudun sen bu liste bugun başladı geçen listedeki ayeti Rum sursini mi okudun yoksa bu listeyi mi okudun
tamam canım yazıyorum senıdeMerhaba, son listeye ben de katılmak istiyorum...
24. Ayeti sayısınca okudum bu arada. Esma lar kaldı sadece.
aynı liste ile devam ediyoruz katılmak isteyen ya da okumak istemeyen lütfen bildirsin :)
Kasas suresi 24. ayeti de 21 defa okuyoruz
Ayrıca Ya Cami Ya Vedud esmalarını 134 defa okuyoruz ( çok sevmeniz ve sevilmeniz için)
1-gulbera --------------OKUDU
2-Nara87 -------------- OKUDU
3-Turta Yagmuru ----
4-Amor-a ------------
5-denizinmavisi -----
6-frikadelle -----------
7- @neyisada -----------
8- L Leylaleyli -----------
9- C cansu_tr ----------- OKUDU
10-Saksi_Degilim_Ben --
11-love_story ----------
12-roseiera ------------
13- N Notes -----------------
14- @selince3 ------------ OKUDU
15-mavilimYesilim ---- OKUDU
16-esoss88 -------------
17-Sudbanazenin -----
18-huyluduygu -------OKUDU
19- A asli ----------------- OKUDU
20-Lilruba -------------
belirtilen rakamlar asgari miktar isteyen daha fazla da okuyabilir
Hoşbulduk mavili
Seni de duama kattim arkadasim umarim Rabbim tez vakitte hakkinda hayirli olani nasip edip, gonlunu de ona razi eylesinKızlar biri bana özetleyebilir mi ne okunuyor nasıl okunuyor . bende sevdiğinden ayrıldım annesi istemedi. Rabbim vijdan versin onlara yureklerine merhamet versin. İnsanın severek ayrılması ölüm gibi bi şey su an yasiyorum. Bir de özel gunumdeyim haftasonuna biter. Lütfen bunu okuyan kardeşlerinden dua istiyorum
Seni de duama kattim arkadasim umarim Rabbim tez vakitte hakkinda hayirli olani nasip edip, gonlunu de ona razi eylesin
canım arkadaşlarla bir dua belirliyoruz herkes o duayı okuyup bildirim yapıyor bu şekilde listeyi tamamlıyoruz. Rabbim gönül ferahlığı versin dua et bol bol hakkında hayırlısı neyse o olsun. katılmak istersen listeye haber ver senide ekleyelimKızlar biri bana özetleyebilir mi ne okunuyor nasıl okunuyor . bende sevdiğinden ayrıldım annesi istemedi. Rabbim vijdan versin onlara yureklerine merhamet versin. İnsanın severek ayrılması ölüm gibi bi şey su an yasiyorum. Bir de özel gunumdeyim haftasonuna biter. Lütfen bunu okuyan kardeşlerinden dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?