- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.521
Kızlar biri bana özetleyebilir mi ne okunuyor nasıl okunuyor . bende sevdiğinden ayrıldım annesi istemedi. Rabbim vijdan versin onlara yureklerine merhamet versin. İnsanın severek ayrılması ölüm gibi bi şey su an yasiyorum. Bir de özel gunumdeyim haftasonuna biter. Lütfen bunu okuyan kardeşlerinden dua istiyorum
Rabbim yardımcın olsun bende yaşadım o ayrılığı söz tarihi düşünürken hayatımdaki kişiye ailesi ya cansu ya biz demişler o gün yanıma geldi kahvaltıya gidelim orada konuşalım dedi noldu anlat dedim yavaş yavaş başladı tamam ben aradan çekiliyorum ailenle mutlu kal dedim ikimizde orada salya sümük ağladık orta yol bulalım gitme dedi orta yol yok beni seçersen ailen olmayacak o yüzden aileni seç demiştim 2buçuk ay sonra barıştık annesi oğlunun beni ne kadar sevdiği kanısına varmış çünkü o ayrılıkda 9 kilo vermişti şimdi sözlendik yakında nişanımız var ama abisiyle eltim hala bizi ayırmak için bütün yolları deniyor o yüzden bütün kötüleri Rabbime havale ediyorum Rabbim onları en çok canı nasıl yanacaksa o şekilde cezalandırsın ...Kızlar biri bana özetleyebilir mi ne okunuyor nasıl okunuyor . bende sevdiğinden ayrıldım annesi istemedi. Rabbim vijdan versin onlara yureklerine merhamet versin. İnsanın severek ayrılması ölüm gibi bi şey su an yasiyorum. Bir de özel gunumdeyim haftasonuna biter. Lütfen bunu okuyan kardeşlerinden dua istiyorum
Okunduaynı liste ile devam ediyoruz katılmak isteyen ya da okumak istemeyen lütfen bildirsin :)
Kasas suresi 24. ayeti de 21 defa okuyoruz
Ayrıca Ya Cami Ya Vedud esmalarını 134 defa okuyoruz ( çok sevmeniz ve sevilmeniz için)
1-gulbera --------------OKUDU
2-Nara87 -------------- OKUDU
3-Turta Yagmuru ----
4-Amor-a ------------
5-denizinmavisi -----
6-frikadelle ----------- OKUDU
7-neyiseda -----------
8- L Leylaleyli -----------
9- C cansu_tr ----------- OKUDU
10-Saksi_Degilim_Ben --OKUDU
11-love_story ----------OKUDU
12-roseiera ------------
13- N Notes ----------------- OKUDU
14- @selince3 ------------ OKUDU
15-mavilimYesilim ---- OKUDU
16-esoss88 -------------
17-Sudbanazenin -----
18-huyluduygu -------OKUDU
19- A asli ----------------- OKUDU
20-Lilruba -------------
belirtilen rakamlar asgari miktar isteyen daha fazla da okuyabilir
Taha suresi nasıl olurHemen hemen herkes tamamlamış, yanlış görmüyorsam birkaç arkadaşımız kalmış. Bundan sonra ne okuyalım kızlar , bir fikriniz var mı, malum anca karar verebiliyoruz:)
21 Taha suresi olabilir bence deTaha suresi nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?