Hayırlı eş için birlikte dua edelim

yeni listemizde Salatı Fatih okuyoruz inşaallah
herkes 1000 YA LATİF + 100 SALATI FATİH okuyor.

Salavat:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym

Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.

1- gulbera --- okudu
2- C cansu_tr --- okudu
3- frikadelle --- okudu
4- denizinmavisi --- okudu
5- Turta Yagmuru --- okudu
6- @maviask ---------- okudu
7- @whitepearll----- okudu
8- neyiseda ---- okudu
9- Zeynepp20 ---- okudu
10- ebruli-- ------- okudu
11- Sealand --- okudu
12- Saksi_Degilim_Ben ---- okudu
13- love_story
14- cems ----- okudu

arkadaşlar son sayfalarda katılmak istediğini bildiren isimleri yazdım katılmak isteyenler olursa ekleyelim gözümden kaçanlar olabilir kusura bakmayın lütfen bildirin :)

yeni listemizde Salatı Fatih okuyoruz inşaallah
herkes 1000 YA LATİF + 100 SALATI FATİH okuyor.

Salavat:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym

Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.

1- gulbera --- okudu
2- C cansu_tr --- okudu
3- frikadelle --- okudu
4- denizinmavisi --- okudu
5- Turta Yagmuru --- okudu
6- @maviask ---------- okudu
7- @whitepearll----- okudu
8- neyiseda ---- okudu
9- Zeynepp20 ---- okudu
10- ebruli-- ------- okudu
11- Sealand --- okudu
12- Saksi_Degilim_Ben ---- okudu
13- love_story ---- okudu
14- cems ----- okudu

LİSTE TAMAMLANDI ALLAH KABUL ETSİN

EVLENECEK BEKARLAR İÇİN;
a) - Ya Selam ’ zikrine devam eden evlenir. Evli ise ömür boyu mutlu olur.
b) - Her gün, güneş doğmadan önce 489 defa ‘ Ya Fettah ’ okur.

NİMETİN GELMESİ MAZARRATIN GİTMESİ İÇİN;
- 7 gün 786 defa Besmele okunur.

besmele 786 defa esma Es Selam okuyalım derseniz 131 defa okuyalım
başka esma olsun derseniz onu okuyalım fikirleri alalım :)

Nolur dua edin bana biri çıksın karşıma hemen evleneyim hemen daha fazla durmak istemiyorum bu evde usandım herseyden usandım.kimseye anlatamıyorum derdimi zaten anlamiyorlar da beni ağlayarak yazıyorum bunları. 31 yaşındayım çalışıyorum 4 yıldır ama maasimda bile söz hakkım yok .3 yıl çalıştım aileme verdim hep borçları vardı hep yardım ettim şimdi hiç borçları kalmadı. Zar zor kredi çektim bir araba aldım(2 araç değiştirerek işe gidiyorum diye) daha kredisini ödüyorum abim olacak psikopat ben evde olduğum günlerde hergün kendi sürmek istiyor ustelikte kendi arabası var . Biraz önce yine istedi vermedim kavga etti benle vermezsen anahtarı inip tekerini keserim deyip bıçağı aldı aşağı iniyordu anahtarı fırlattım bende al defol git dedim üstüme yürüdü beni dövmeye kalktı ALLAH beni bu evden tez vakitte bu evden kurtarsın.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim

abin evli değil mi canım annen baban ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…