- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.981
Evli değil .annem aman sen kızsın alttan al diyoabin evli değil mi canım annen baban ne diyor?
Allah gönlüne göre versin inşallahEvli değil .annem aman sen kızsın alttan al diyo
Canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı iyi biri hemen çıkar karşınaNolur dua edin bana biri çıksın karşıma hemen evleneyim hemendaha fazla durmak istemiyorum bu evde usandım herseyden usandım.kimseye anlatamıyorum derdimi zaten anlamiyorlar da beni ağlayarak yazıyorum bunları. 31 yaşındayım çalışıyorum 4 yıldır ama maasimda bile söz hakkım yok .3 yıl çalıştım aileme verdim hep borçları vardı hep yardım ettim şimdi hiç borçları kalmadı. Zar zor kredi çektim bir araba aldım(2 araç değiştirerek işe gidiyorum diye) daha kredisini ödüyorum abim olacak psikopat ben evde olduğum günlerde hergün kendi sürmek istiyor ustelikte kendi arabası var . Biraz önce yine istedi vermedim kavga etti benle vermezsen anahtarı inip tekerini keserim deyip bıçağı aldı aşağı iniyordu anahtarı fırlattım bende al defol git dedim üstüme yürüdü beni dövmeye kalktı ALLAH beni bu evden tez vakitte bu evden kurtarsın.
Nolur dua edin bana biri çıksın karşıma hemen evleneyim hemendaha fazla durmak istemiyorum bu evde usandım herseyden usandım.kimseye anlatamıyorum derdimi zaten anlamiyorlar da beni ağlayarak yazıyorum bunları. 31 yaşındayım çalışıyorum 4 yıldır ama maasimda bile söz hakkım yok .3 yıl çalıştım aileme verdim hep borçları vardı hep yardım ettim şimdi hiç borçları kalmadı. Zar zor kredi çektim bir araba aldım(2 araç değiştirerek işe gidiyorum diye) daha kredisini ödüyorum abim olacak psikopat ben evde olduğum günlerde hergün kendi sürmek istiyor ustelikte kendi arabası var . Biraz önce yine istedi vermedim kavga etti benle vermezsen anahtarı inip tekerini keserim deyip bıçağı aldı aşağı iniyordu anahtarı fırlattım bende al defol git dedim üstüme yürüdü beni dövmeye kalktı ALLAH beni bu evden tez vakitte bu evden kurtarsın.
İşallah canım ağlamaktan gözlerim şişti , ben kimseyi uzmeyeyim derken herkes beni gayetde üzüyor . Bir daha konusmuycam abi demek zorunda olduğum o psikopatlada ALLAH en kısa zamanda birini çıkarsın karşıma hayırlı birini hemen evet diycem gitmek istiyorum artık huzurum olsun istiyorumElanurcum sana tavsiyem "Allah im sabrimi ve sükrümü artır "diye dua et . Gerçekten etkili oluyor. Allah tez vakitte seni ve hepimizi hayırlı bir eş ile mukafatlandirsin inşallah
Zeynepp20 canım benim evde huzur olmayınca ne kadar zor degıl mı Rabbim evinizdeki muhabbetinizi artırsın her şeyden önce. Rabbim hepimize huzurlu bir evlilik nasip etsin eşimizle çocuğumuzla imtihan etmesin inşaallah.
Rabbim sabrımı artır diye dua etmek bana çok doğru gelmiyor yanlışım varsa düzeltin kızlar sabrın artması belaya karşı istenilen bir şeydir Rabbim dünya ahiret afiyet güzellik ver demek daha doğru geliyor bana
olur mu canım ne kusuru haklısın insan cevresindeki kişileri gördükçe konuşmamak en iyisi diyor çok da farklı değiliz canım mrk etme Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşaallah ne zaman istersen burdayızArkadaslar ben kimseye anlatamıyorum derdimi , ne ailem anlıyor beni nede arkadaş sandığım 3- 5 kişi .bir kaç defa içimi döktüm arkadaşıma benim ona anlattığım şeyleri herkese anlatıyor baktım o yüzden kimseyle paylaşmıyorum derdimi sıkıntımı .sadece size anlatabiliyorum başınızı şişirdiysem nolur kusura bakmayın .
Kızlar birde bişey paylaşmak istiyorum sizle 2 ay kadar önce yine KK'da gördüğüm bir dua vardı daha doğrusu bir ayet çok fazla kişi bu ayeti okuduktan sonra dileğim kabul oldu yazmıştı "TEVBE SURESİ 129. AYET" . Cumartesi günü 1.900 defa okunuyormuş (bazı yerlerde 2001 tane okunur yazıyor )hemen ilk cumartesi abdest aldım başımı örttüm okudum bayağı uzun sürüyor 3,5 -4 saat kadar okurken bile içimi huzur kapladı inanın ve o akşam bende annemde çok güzel rüyalar gördük ha dileğim henüz olmadı ama ben inanıyorum olacak .sizlerede bu ayeti okumanızı öneririm okumak isteyenler olur diye ayeti yazıyorum RABBİM kabul etsin inşallah
Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
her yerde var demekki böyle insanlar ne kadar çocukca şeyler bunlar ya canım benim gül geç herkes seninle bu kadar uğraşıyorsa seni çok takip ettiklerindendirKızlar ya kusura bakmayın hep derdimi anlatıyorum ama benim halimden siz anlarsınız hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz çünkü . Benim çevremdeki insanlarda bi tuhaflık var yada bana karşı herkes kin dolu günü geldiğinde nefretle davranıyorlar bana ama o günü bekliyorlar yani zafer günlerini . Liseden bi arkadaşım kardeşiyle aramızı yapmaya çalıştı ailesi geldi istedi beni 2-3 sene önce bende olumsuz cevap verdim ısrarla iyi çocuktur falan filan yok dedim yani kısmet değilmiş .haftasonu nişanlanmış (ALLAH hayırlı ugurlu etsin) .bu arkadaşım kardeşinin nişanlandığını bana göstermek için önce whatsap'a kardesinin nişan fotosunu atmış sonra ben görmedim diye düşündü heralde faceye attı bende bi yorum yapmadım beğenmedim de görmemişim gibi davrandım sabah msj atıyor bana canım napiyosun falan filan sırf ben o fotografı göreyim diye :) abuk sabuk konular açıyor.çalıştığım kurumda ne kadar maaş alıyormuşum azdır senin maaşın falan filan evlilik konusuna doğru götürüyordu konuyu sende daha bişeyler yok mu biz kardeşimi nişanladık konusuna gelmeden kapattım konuyu yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz dedim . Ya şimdi bu arkadaşım!! Benim gerçekten dostum mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?