- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.081
yeni listeyi başlatıyorum arkadaşlar katılmak isteyenler beğensin ya da bildirim yapsın lütfen
1-gulbera
2-H E
3-Sealand
4-denizinmavisi
5-cems
6-Saksi_Degilim_Ben
7-Turta Yagmuru
8- C cansu_tr
9- @elanur84
10-
canım adetliyken sadece ayet okunmaz onun dışında salavat, esma, dua okuyabilirsin. senin yerine annende okuyabilir tabiKızlar yalnız ben an adet olabilirim. 7 gün sürüyo napcaz. Adet olursam eğer anneme okuturum olur mu acaba
ben okumadık diye hatırlıyorum canım bu salavatın namazı da var 51 defa okuyup 2 rekat namaz kılıyorsun oyle yapalım o zaman 51 az bir sayı hemen okuruz zaten yanına da esma ekleyelim51 kere “salat-ı mecule'”
Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür.Abdestsiz de tabi olabilir ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir.
Okunuşu: “Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
- Maddi manevi sıkıntılar
- Evlilik isteği
- Rızık için
- Huzur ve mutluluk için
- Hastalık için
- Her hangi bir istek için
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Cansu_tr de yazmış bunu. Daha önce okumuş muyduk hatırlamadım. gulbera senin yazdıkların da olabilir. Aklıma başka gelmedi. Esma da belirlenebilir yanına:)
canım adetliykende salavat ve esma okunur bence çıkma listeden sen namazı kılmadan sadece 51 tane esma okursunKız çok özür dilerim ben regl oldum bu lısteden benı ıstersenız çıkarın bırdahakı lısteye girim ben tekrar kusura bakmayın lutfen
Tmm o haldecanım adetliykende salavat ve esma okunur bence çıkma listeden sen namazı kılmadan sadece 51 tane esma okursun
bu salavatı okuyup hemen arkasından namazı kılmak mı gerekiyor gündüz teşbihi çeksem akşam kılsam olmaz mı ?Salat-ı Mecule:
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin
51 defa salavat okunur ardından 2 rekat namaz kılınır
1.rekatta Fatiha Suresi + İnşirah Suresi ( Elem neşrah leke sadrak )
2. rekatta Fatiha Suresi + Kafirun Suresi + Nasr Suresi ( İza cae nasrullahi velfeth)
Esma olarak Ya Cami Ya Vedud okuyabiliriz
canım bende katilmak istiyorum aranıza. ..uzun bir zamandır ara verdim sizinle duaya ve özledim. ..yeni listeyi başlatıyorum arkadaşlar katılmak isteyenler beğensin ya da bildirim yapsın lütfen
1-gulbera
2-H E
3-Sealand
4-denizinmavisi
5-cems
6-Saksi_Degilim_Ben
7-Turta Yagmuru
8- C cansu_tr
9- @elanur84
10-neyiseda
11-Gooseberry
12-huyluduygu
13-love_story
14-ebruli--
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?