- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
- 173
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.061
Rabbim hepimizin korktuklarıızdan emin umduklarımıza nail etsinHayırlısı tabi RABBİM hayırlısını nasip etsin
Zeynepp20 Allahım gönlünün muradını en hayırlı zamanda versin inşallah. Biraz zaman geçsin mesaj atar mesaj bence, dur bakalım, sıkboğaz edip itici olmamak için bugün atmamıştır. Bence yarını bekle. Güzel haberlerini bekliyoruz:)
Sağolun kızlar ama olmadı beğenmedi beni demek ki kısmet değilmiş napalımZeynepp20 canım hayırlısı olsun inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar bu arada yeni listeye başlasak mı artık yeni duamızı belirlesek ne dersiniz
Turta Yagmuru , Zeynepp20 , @selince3 bildirim yapmadı sadece
e 1 aylık bi evliliği olmamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum?Kızlar çocuk beni beğenmiş zaten anladım begendigini ama hic arayıp sormaması tuhaf :) sadece çok cekingenmiş arkadaşım öyle söyledi ,hiç kız arkadaşı da olmamış hatta benle buluşmaya gelirken ben utanırım ne konuşucam ki demiş (yine bir antika beni buldu)
canım dur bakalım tekrar bi görüşün her şeyi çok bilen erkekleri de gördük zamanla açılır vakit geçirdikçeKızlar çocuk beni beğenmiş zaten anladım begendigini ama hic arayıp sormaması tuhaf :) sadece çok cekingenmiş arkadaşım öyle söyledi ,hiç kız arkadaşı da olmamış hatta benle buluşmaya gelirken ben utanırım ne konuşucam ki demiş (yine bir antika beni buldu)
Evet gorucu usulüyle olmuş o'da çok cekingenmiş öyle diyolar bekleyelim gorucee 1 aylık bi evliliği olmamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum?
Bende hemen evet demem zaten görüşelim elbettecanım dur bakalım tekrar bi görüşün her şeyi çok bilen erkekleri de gördük zamanla açılır vakit geçirdikçe
anladımcanımEvet gorucu usulüyle olmuş o'da çok cekingenmiş öyle diyolar bekleyelim goruce
Gulbera canım benide ekle listeye .bir önceki duayı okuyamamıştım regl olmuştum çünkü ama bugün tamamlarım :)yeni listeyi başlatıyorum arkadaşlar katılmak isteyenler beğensin ya da bildirim yapsın lütfen
1-gulbera
2-H E
3-Sealand
4-denizinmavisi
5-cems
6-Saksi_Degilim_Ben
7-Turta Yagmuru
8-
Ne okuyacagmızı falan söyluceksın dımı?yeni listeyi başlatıyorum arkadaşlar katılmak isteyenler beğensin ya da bildirim yapsın lütfen
1-gulbera
2-H E
3-Sealand
4-denizinmavisi
5-cems
6-Saksi_Degilim_Ben
7-Turta Yagmuru
8- C cansu_tr
9-Zeynepp20
10-
canım fikri olan dua tavsiye ediyor ne okuyacağımıza beraber karar veriyoruz ben listeyi düzenlerken takip ederken yardımcı oluyorum karar merci değilim yaniNe okuyacagmızı falan söyluceksın dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?