- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.041
ekleriz tabi :) unutursam tekrar hatırlatın lütfenkızlar yenı lısteye benıde eklermısınız?
B ende yeni listede olmak isterimekleriz tabi :) unutursam tekrar hatırlatın lütfen
Rabbim eğer hayırlıysa tez zamanda yuvanızı kurmayı nasip eder inşallah , eğer hayırsızsa tez zamanda etrafından gitmeyi nasip eder inşallah . Sanki içimde olacak gibi kıpırtı var sanki senin yerine ben konuştum yazını okuduğumda içim kıpır kıpır oldu hayır olsun inşallahKızlarrrrrrrrrr ben geldim :) çok güzel geçti ilk bulusmamız ben beğendim çocuğu işallah o'da beni begenmistirALLAH'ım sana sığınıyorum hayırlıysa nasip et hayırsızsa bir daha yüzünü bile gormeyeyim ALLAH'ım bu zor işimde vekilim sensin (Hasbinallahu venimel vekil) hayırlıysa nasip et hayırsızsa iki tarafta uzulmeden bitsin sana sığınıyorum makamların en Yücesine sana . Kızlar dua edin bana hayırlıysa olsun hayırsızsa bişey bahane olsun
Canım bilmiyorum ama ben inanamayacağınız kadar ısındım bu çocuğa RABBİM hayırlısını nasip etsinRabbim eğer hayırlıysa tez zamanda yuvanızı kurmayı nasip eder inşallah , eğer hayırsızsa tez zamanda etrafından gitmeyi nasip eder inşallah . Sanki içimde olacak gibi kıpırtı var sanki senin yerine ben konuştum yazını okuduğumda içim kıpır kıpır oldu hayır olsun inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim görüşme esnasında sana dua ettim hakkında hayırlısı Allah tüm yuva kurmak isteyenlere yardım etsinKızlarrrrrrrrrr ben geldim :) çok güzel geçti ilk bulusmamız ben beğendim çocuğu işallah o'da beni begenmistirALLAH'ım sana sığınıyorum hayırlıysa nasip et hayırsızsa bir daha yüzünü bile gormeyeyim ALLAH'ım bu zor işimde vekilim sensin (Hasbinallahu venimel vekil) hayırlıysa nasip et hayırsızsa iki tarafta uzulmeden bitsin sana sığınıyorum makamların en Yücesine sana . Kızlar dua edin bana hayırlıysa olsun hayırsızsa bişey bahane olsun
Inşallah canım hepimizin yardımcısı olsun ALLAH 'ımHayırlı olsun canım çok sevindim görüşme esnasında sana dua ettim hakkında hayırlısı Allah tüm yuva kurmak isteyenlere yardım sin
amin canım inşallahCanım bilmiyorum ama ben inanamayacağınız kadar ısındım bu çocuğa RABBİM hayırlısını nasip etsin
kızlar bu arada yeni duamızıda belirleyelim fikri olanlar varsa alalım :)
ben netten böyle bir dua buldum araştırma şansım olmadı fikir olsun diye ekliyorum
Eki Görüntüle 1682763
Kızlar gün belirlemedik ama görüşürüz diyerek ayrıldık ama hala ses seda yok çocuktanZeynepp20 o kadar sevindim ki anlatamam canıım. rabbim gönlünün ısındığını hayır etsin, hayırlı olana gönlünü ısıtsın inşallahh. ayrıca ben de sana dua ediyorum canım aklıma geldikçe.
bir dahaki buluşma için gün ayarladınız mı:) çocuk mesaj attı mı :)
sakın üzülme. hayırlısı osun diye dua etmiştik zaten.Kızlar gün belirlemedik ama görüşürüz diyerek ayrıldık ama hala ses seda yok çocuktaninsan en azından msj atar heralde o beni beğenmedi hayırlısı buymus demek ki
ddaha çok erken dur bakalımKızlar gün belirlemedik ama görüşürüz diyerek ayrıldık ama hala ses seda yok çocuktaninsan en azından msj atar heralde o beni beğenmedi hayırlısı buymus demek ki
Öyle ama üzülmedim desem yalan olursakın üzülme. hayırlısı osun diye dua etmiştik zaten.
Hayırlısı tabi RABBİM hayırlısını nasip etsinddaha çok erken dur bakalım
hem hayırlı değilse zaten olmasın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?