Hayırlı eş için birlikte dua edelim

QUOTE="cansu_tr, post: 43445890, member: 620334"]Rabbim hakkında hayırlı insanı tez zamanda karşına çıkarır inşallah canım benim[/QUOTE]
Amin canim cümlemizin insallah

Kızlarrrrrrrrrr ben geldim :) çok güzel geçti ilk bulusmamız ben beğendim çocuğu işallah o'da beni begenmistir ALLAH'ım sana sığınıyorum hayırlıysa nasip et hayırsızsa bir daha yüzünü bile gormeyeyim ALLAH'ım bu zor işimde vekilim sensin (Hasbinallahu venimel vekil) hayırlıysa nasip et hayırsızsa iki tarafta uzulmeden bitsin sana sığınıyorum makamların en Yücesine sana . Kızlar dua edin bana hayırlıysa olsun hayırsızsa bişey bahane olsun

Rabbim eğer hayırlıysa tez zamanda yuvanızı kurmayı nasip eder inşallah , eğer hayırsızsa tez zamanda etrafından gitmeyi nasip eder inşallah . Sanki içimde olacak gibi kıpırtı var sanki senin yerine ben konuştum yazını okuduğumda içim kıpır kıpır oldu hayır olsun inşallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim görüşme esnasında sana dua ettim hakkında hayırlısı Allah tüm yuva kurmak isteyenlere yardım sin

Canım bilmiyorum ama ben inanamayacağınız kadar ısındım bu çocuğa RABBİM hayırlısını nasip etsin

Hayırlı olsun canım çok sevindim görüşme esnasında sana dua ettim hakkında hayırlısı Allah tüm yuva kurmak isteyenlere yardım etsin

Zeynepp20 o kadar sevindim ki anlatamam canıım. rabbim gönlünün ısındığını hayır etsin, hayırlı olana gönlünü ısıtsın inşallahh. ayrıca ben de sana dua ediyorum canım aklıma geldikçe.

bir dahaki buluşma için gün ayarladınız mı:) çocuk mesaj attı mı :)

Kızlar gün belirlemedik ama görüşürüz diyerek ayrıldık ama hala ses seda yok çocuktan insan en azından msj atar heralde o beni beğenmedi hayırlısı buymus demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…