- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.321
iki gundur gunde yediser kez okuyorum basladik okumaya degilmi ?yeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4-mycherie
5-denizinmavisi
6-Sealand
Furkan Suresi 74. ayeti okuyoruz
olur canım okuyabilirsiniki gundur gunde yediser kez okuyorum basladik okumaya degilmi ?
duası toplu mu olacak canımyeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4-mycherie ----- 7+7
5-denizinmavisi
6-Sealand
7- E _Elifnur_
canım arkadaslar geri dönmedi aslında kişi sayısıda az ayrı okunabilirduası toplu mu olacak canım
Allah razi olsum canim mutlu oldum :) okuyunca bildirecegim. Hayirli cumalar hepinize.. Dualarinizda bulunmak umidiyleyeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4-mycherie ----- 7+7
5-denizinmavisi
6-Sealand
7- E _Elifnur_
bana kızmıyorsun dimi ?arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okusak nasıl olur listemiz de cok degıl hergun 1 kişi için okumuş oluruz ne dersiniz
estfi canım niye kızayım olur mu hiç :) hep beraber karar vermek daha güzel oluyor sıkıntı yok yanibana kızmıyorsun dimi ?
tamam canım sevindim bir şey olduğunda söyle olur mu ben çekinmem alınmamestfi canım niye kızayım olur mu hiç :) hep beraber karar vermek daha güzel oluyor sıkıntı yok yani
Olabilir bence o şekilde kaç adet okumak gerekiyor.arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okusak nasıl olur listemiz de cok degıl hergun 1 kişi için okumuş oluruz ne dersiniz
estfi canım bugun herkes için 7 şer defa okuyabilir misin peki 49 defa okumuş olacaksın yani ayeti ya da kaç defa okuduğunu bildir kalanı tamamlayalımArkadaslar ben bugun okuyacagim ama bir daha katilamayacagim. Hakkinizi helal edin olurmu gecerli sebebim var.Selametle kalin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?