Hayırlı eş için birlikte dua edelim

arkadaşlar ayetimizi okumaya başlayabilirsiniz günde 3-5-7 gibi tek sayılarda okunabilir okudugunuz sayıyı bildirirsiniz

Esselamun Aleykum arkadaslar bende yeni katildim araniza benide kabul eder misiniz.. Furkan suresi 74.ncu ayeti gunde 7 ser kezmi okuyorsunuz?

arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okusak nasıl olur listemiz de cok degıl hergun 1 kişi için okumuş oluruz ne dersiniz

Arkadaslar ben bugun okuyacagim ama bir daha katilamayacagim. Hakkinizi helal edin olurmu gecerli sebebim var. Selametle kalin insallah.

Arkadaslar ben bugun okuyacagim ama bir daha katilamayacagim. Hakkinizi helal edin olurmu gecerli sebebim var. Selametle kalin insallah.
estfi canım bugun herkes için 7 şer defa okuyabilir misin peki 49 defa okumuş olacaksın yani ayeti ya da kaç defa okuduğunu bildir kalanı tamamlayalım

kızlar cansu arkadaşımız saolsun biraz araştırdı evlilik için 7, 21 ya da 41 defa okunur deniliyor. ben herkese ayrı ayrı 41 defa okuyalım diyorum çok olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…