- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.501
4 yasin bitti cok sukur rabbim dualarimizi kabul etsin insallaharkadaşlar 41 Yasin-i Şerif okuyoruz :)
1-gulbera ---- 4 yasin
2- C cansu_tr -- 2 Yasin
3- M Mor hayaller ---- 2 Yasin
4-mycherie ---- 3 Yasin
5-denizinmavisi ----- 4 yasin
6-Sealand - 2 Yasin
7- @-Mahperi--- 1 Yasin
8-Kavuncuu ---- 4 yasin
9-Benvebendeniz
10- @neyisada-- 2 Yasin
okunan 24 Yasin
Bugün 1 tane daha okudum akşam da 1 tane daha okuyacağım beni de bitirdi sayabilirsiniz4 yasini tamamlamayan arkadaşlardan mazeretli olan varsa bildirsin lütfen
C cansu_tr bildirmişti
M Mor hayaller
Sealand
@-Mahperi-
Benvebendeniz
@neyisada
canım ben okurum inşaallahgulbera cim 41 tane olcakya hani e biz 10 kisiyiz 40 tane oluyor diger bi taneyi kim okuyacak ?
tamamlayamayan arkadaslar varsa ben bi iki tane daha alirim. bilmiyorum suremiz ne zamana kadar ? okumaya calisirim elimden geldigi kadar insallahcanım ben okurum inşaallah
canım hiç bildirim yapmayan bir arkadaşımız vartamamlayamayan arkadaslar varsa ben bi iki tane daha alirim. bilmiyorum suremiz ne zamana kadar ? okumaya calisirim elimden geldigi kadar insallah
insallah bu aksam okumaya caliscam canim Allah izin verirsecanım hiç bildirim yapmayan bir arkadaşımız varBenvebendeniz cevap vermedi. vaktin varsa onun yerine okuyabilirsin canım
tamam canım Allah razı olsuninsallah bu aksam okumaya caliscam canim Allah izin verirse
eler oluyo burda böyle :) kızlar benide alın aranıza kronik bir bekarımtamam canım Allah razı olsun
güzel şeyler oluyor gel :) hoşgeldin canım elimizden geldikçe okumaya çalışıyoruz 41 Yasini şerif okuyoruz okuyabilir misinn
eler oluyo burda böyle :) kızlar benide alın aranıza kronik bir bekarım
öyle deme canım dua yerine geçmesin bu zamanda evlenmek zor bekar kalmakta zor :)çalıştığım için biraz zorlanabilirim ama sanırım burda insan motive oluyo okurum hemde severek okurum :) evlilikten çok korkan bir insanım :S hoş evlenmek bana çok uzak geliyo bana
arkadaşlar 41 Yasin-i Şerif okuyoruz :)
1-gulbera ---- 4 yasin
2- C cansu_tr -- 2 Yasin
3- M Mor hayaller ---- 4 Yasin
4-mycherie ---- 4 Yasin
6-Sealand - 2 Yasin
7- @-Mahperi--- 1 Yasin
8-Kavuncuu ---- 4 yasin
9-Benvebendeniz
10- @neyisada-- 2 Yasin
11- M mormenekse1234 --- 2 Yasin okuyacak
okunan 27 Yasin
Kızlar finaller dershane gripte oldum üstüne derken unutmuşum burayı kusura bakmayın gece iki tane okurum inşallaharkadaşlar 41 Yasin-i Şerif okuyoruz :)
1-gulbera ---- 4 yasin
2- C cansu_tr -- 2 Yasin
3- M Mor hayaller ---- 4 Yasin
4-mycherie ---- 4 Yasin
6-Sealand - 2 Yasin
7- @-Mahperi--- 1 Yasin
8-Kavuncuu ---- 4 yasin
9-Benvebendeniz
10- @neyisada-- 2 Yasin
11- M mormenekse1234 --- 2 Yasin okuyacak
okunan 27 Yasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?