- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.521
arkadaşlar 41 Yasin-i Şerif okuyoruz :)
1-gulbera ---- 4 yasin
2- C cansu_tr ------------------- 2 Yasin
3- M Mor hayaller ---- 4 Yasin
4-mycherie ---4 Yasin
5-denizinmavisi ---4 yasin
6-Sealand -------------------- 2 Yasin
7-mahperi hatun ------------------ 1 Yasin
8-Kavuncuu ---- 4 yasin
9-Benvebendeniz ------------2 Yasin
10- @neyisada----------------- 2 Yasin
11- M mormenekse1234 ------------ 2 Yasin okuyacak
okunan 29
kalan 12
ben bi tane okudumkızlar pazartesiye kadar eksikleri okuyabilir misinizz
pazar günü yada pazartesi günü okuyabilirim mazeretliyim söylemiştim2- C cansu_tr ------------------- 2 Yasin
7-mahperi hatun ------------------ 2 Yasin
kızlar okuyamacak olan var mı içinizde 10 tane eksiğimiz kaldı kalan sayıları ona göre ayarlayalım
seni biliyorum canım söylemiştinpazar günü yada pazartesi günü okuyabilirim mazeretliyim söylemiştim
seni biliyorum canım söylemiştin
her defasında etiketlenip sorulunca kendimi suçlu hissedyorum canımseni biliyorum canım söylemiştin
özellikle sana yapmıyorum canım eksik olanların hepsini yaptım daha önce bildirim yaptın diye belirttim ben senin için zaten kasıt yok yanı kusur bakmaher defasında etiketlenip sorulunca kendimi suçlu hissedyorum canım
ben pazar yada en geç pazartesine okumuş olacağım bende seni sıktığım için üzülüyorum o yüzden öyle yazım az önce sende kusura bakma . Allah nasip ederse inşallah herkeste okur fazla fazla okumuş oluruz2- C cansu_tr ------------------- 2 Yasin mazeretli
7-mahperi hatun ------------------ 2 Yasin
arkadaşlar 6 arkadaşımız kaldı ve 10 tane Yasin eksiğimiz var . isminizi yazıyorum ama amacım sizi zorlamak sıkıştırmak değil. kalan kişiler 2 Yasin okursa 12 Yasin oluyor ve 2 Yasın fazla okunmuş oluyor. okuyamayacak durumda olan varsa söylesin sayıdan düşelim. maruzatım budur :)
estfi canım ben sıkılmıyourm ki sıkıntı yok yani :)ben pazar yada en geç pazartesine okumuş olacağım bende seni sıktığım için üzülüyorum o yüzden öyle yazım az önce sende kusura bakma . Allah nasip ederse inşallah herkeste okur fazla fazla okumuş oluruz
canım eksik var ama arkadaslar okuyacaklar inşaallah okuyamayan olursa o zaman sen okursun ama yeni liste için ekleyelim seni olur muMerhaba kızlar.
Bekar ve mazeretsiz olarak bende yasin okuyabilirim eksik varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?