Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar artık görüştüğüm biri var. Kısmet mi değil mi bilemem ama şimdilik ciddi düşünüyor gibi...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden. Hayırlısıysa kalbimi ısındırsın. Sizlere de Rabbim en güzel zamanda doğru kişiyi nasip etsin inşallah.

Çok sevindim , sizin için hayırlı ise kalbiniz ısınsın inşallah. Allah tamamını erdirsin. Çok güzel bir haber verdin bize, Allah bize de nasip etsin.

Çok sevindim yaa inşallah hakkında hayırlısı olsun. Rabbim duaları isitendir. İnşallah biz de müjdeli haberler verebiliriz

ayy çook güzel bir haber bu maşallah hayırlısı olsun canım senin için inşallah

Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim hepimize nasip etsin Ayrıca mazeretim bitti eksik varsa okuyabilirim

mrb kızlar tam olarak nasıl okuyorsunuz. herkes kaçar tane okuyor?

2 Yasini okudum dün ama girip bilgi verecek vaktim olmadı huyluduygu Arkadaşım eğer hayatına giren kişi hayırlıysa tez zamanda yuvanızı kurmayı nasip eder inşallah mutlu huzurlu imanlı yuvanız olur inşallah Rabbim gönlündekini hayır eyleyip öyle nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…