- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.541
canım eksik var ama arkadaslar okuyacaklar inşaallah okuyamayan olursa o zaman sen okursun ama yeni liste için ekleyelim seni olur mu
canım eksik var ama arkadaslar okuyacaklar inşaallah okuyamayan olursa o zaman sen okursun ama yeni liste için ekleyelim seni olur mu
Kızlar artık görüştüğüm biri var. Kısmet mi değil mi bilemem ama şimdilik ciddi düşünüyor gibi...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden. Hayırlısıysa kalbimi ısındırsın. Sizlere de Rabbim en güzel zamanda doğru kişiyi nasip etsin inşallah.
bitti canım kalanları arkadaşlar okuyacak inşaallah ağzına sağlık
Kızlar artık görüştüğüm biri var. Kısmet mi değil mi bilemem ama şimdilik ciddi düşünüyor gibi...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden. Hayırlısıysa kalbimi ısındırsın. Sizlere de Rabbim en güzel zamanda doğru kişiyi nasip etsin inşallah.
ayy çook güzel bir haber bu maşallah hayırlısı olsun canım senin için inşallahKızlar artık görüştüğüm biri var. Kısmet mi değil mi bilemem ama şimdilik ciddi düşünüyor gibi...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden. Hayırlısıysa kalbimi ısındırsın. Sizlere de Rabbim en güzel zamanda doğru kişiyi nasip etsin inşallah.
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim hepimize nasip etsin Ayrıca mazeretim bitti eksik varsa okuyabilirimKızlar artık görüştüğüm biri var. Kısmet mi değil mi bilemem ama şimdilik ciddi düşünüyor gibi...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden. Hayırlısıysa kalbimi ısındırsın. Sizlere de Rabbim en güzel zamanda doğru kişiyi nasip etsin inşallah.
canım sen 4 tane okudun mu listede 2 tane okumuşsun görünüyor gözümden kaçmış olabilirCanım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim hepimize nasip etsin Ayrıca mazeretim bitti eksik varsa okuyabilirim
mrb canım her listede okuduklarımız değişiyor bu listede 41 yasin okuduk yeni liste için hep beraber karar veriyoruz sayıyı paylaşıyoruz istersen yeni listeye ekleyelimmrb kızlar tam olarak nasıl okuyorsunuz. herkes kaçar tane okuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?