- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.621
insallah iyi olur canimmAilem bana dünyayı zindan etti eşim iyi olur umarım
Amin canım bazen sabırım tükeniyor rabbim güzel günler getirecek insan nasip etsin çok mutsuzum evimdecanım Rabimm dünya ahiret mutluluğu yaşayacağımız evlilikler nasip etsin hepimize inşaallah imtihan dünyası kolay değil ama sabrını duanı eksik etme Rabbim ailenede sanada huzur mutluluk nasip etsin tez zamanda
aminn canım aminn ümidini kaybetme sakın her namazının ardından en az 7 defa İnşirah suresi oku. Ayetel kürsi Felak Nas oku bol bol dua et kalpleri yumuşasın. El Halim esmasıda sakinlik verir ailen için okuyabilirsinAmin canım bazen sabırım tükeniyor rabbim güzel günler getirecek insan nasip etsin çok mutsuzum evimde(
Okuyorum canım inşallah inşalahaminn canım aminn ümidini kaybetme sakın her namazının ardından en az 7 defa İnşirah suresi oku. Ayetel kürsi Felak Nas oku bol bol dua et kalpleri yumuşasın. El Halim esmasıda sakinlik verir ailen için okuyabilirsin
Canım çok sağol güzel dileklerin için...İnşallah1 adet Fetih suresi daha okudum.
Feraceli senin de duaların tez zamanda kabul olsun inşallah, musmutlu, huzur dolu günler seni bekliyor olsun ve sabrının sonu selamet olsun inşallah.
Kızlar bir şey sorucam, merakımı bağışlayın. Hepimiz evlilik konusunda imtihan ediliyoruz, karşımıza istediğimiz gibi biri çıksın diye dua ediyoruz. Bu konuda aileleriniz nasıl bir tutum sergiliyor. İşte bizim kız evlenemedi diye hayıflanıyor mu, destek mi oluyorlar daha zamanı var diye? Bizimkiler ben üzülmeyim diye sanırım, özellikle annem, dur bakalım daha yaşın kaç başın kaç bu ne acele diye bana kızıyor(halbuki 28i doldurdum:))Asıl sorun çevrede, onlar biraz sıkıntılı benim, akrabalar, eş dost filan. İkide bir sıkıştırıyor, ee hadi artık diyor, beni üzdüklerinin farkında bile değiller, ben sanki istemiyormuşum gibi...
Canım çok sağol güzel dileklerin için...İnşallah
Benim bi ablam destekçim evlen kurtul diyor hep ama pat diye olmaz bu işler..
Annemde bazen istiyor bazen istemiyor açıkcası şu aralar hep ağzımı arıyor biri varmı diyeAma yok ki kimse
t1 adet Fetih suresi daha okudum.
Feraceli senin de duaların tez zamanda kabul olsun inşallah, musmutlu, huzur dolu günler seni bekliyor olsun ve sabrının sonu selamet olsun inşallah.
Kızlar bir şey sorucam, merakımı bağışlayın. Hepimiz evlilik konusunda imtihan ediliyoruz, karşımıza istediğimiz gibi biri çıksın diye dua ediyoruz. Bu konuda aileleriniz nasıl bir tutum sergiliyor. İşte bizim kız evlenemedi diye hayıflanıyor mu, destek mi oluyorlar daha zamanı var diye? Bizimkiler ben üzülmeyim diye sanırım, özellikle annem, dur bakalım daha yaşın kaç başın kaç bu ne acele diye bana kızıyor(halbuki 28i doldurdum:))Asıl sorun çevrede, onlar biraz sıkıntılı benim, akrabalar, eş dost filan. İkide bir sıkıştırıyor, ee hadi artık diyor, beni üzdüklerinin farkında bile değiller, ben sanki istemiyormuşum gibi...
Biz en iyisini yapyoz rabbim inşallah kabul eder dualarımızıOlur olur zamanla inşallah, bir kere bu kadar çok istiyorsak, gönlümüze yerleşmişse bu istek inşallah kabul olacağındandır. İşte insan panikliyor, yoksa hep yalnız kalırsam diye ama sanırım bişeyler kafaya takmayınca oluyor, kendi haline bırakmak lazım belki de bilemiyorum
Çok aminnn en aminn:)t
çevreye hiç girmeyelim bence canım ayy yazık evlenemedi gözüyle bakıyolar sanki hepsinin harika evlilikleri varmış gibi tabi sinir bozucu fazlasıyla. aileme gelince e tabi istiyorlar artık yeterince saçma sapan insanla karşılasınca bu anlamda hem korkuyorlar hemde artık güzel bir sonuç istiyorlar :) Rabbim evliliklerimizi imtihan sebebi kılmasın kızlar hepimize tez zmanda hayırlı bir evlilik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?