- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.641
1 tane daha okudunarkadaşlar 41 Fetih suresi okuyoruz inşallah :)
1-gulbera
2- C cansu_tr ---- 3 Fetih okudu
3- @hasretim sana
4-mahperi hatun ---- 2 Fetih okudu
5- M mormenekse1234
6-nutella_kavanozu ----- 3 Fetih okudu
7-Feraceli ---- 1 Fetih okudu
8-neyiseda
9-Sealand ----- 3 Fetih okudu
10-Kavuncuu ---- 1 Fetih okudu
11-Benvebendeniz ----- 1 Fetih okudu
12-denizinmavisi ------ 3 Fetih okudu
13-humeyyra ----- 3 Fetih okudu
okunan 20
kalan 21
arkadaşlar herkes 3 tane Fetih suresi okuyacak okumaya başlayabilirsiniz Allah kabul etsin :)
Canım 1 adet daha okudum.. Hastayım kusurabakmayın üşütmüşüm yavas gidiyorum..arkadaşlar 41 Fetih suresi okuyoruz inşallah :)
1-gulbera
2- C cansu_tr ---- 3 Fetih okudu
3- @hasretim sana
4-mahperi hatun ---- 2 Fetih okudu
5- M mormenekse1234
6-nutella_kavanozu ----- 3 Fetih okudu
7-Feraceli ---- 2 Fetih okudu
8-neyiseda
9-Sealand ----- 3 Fetih okudu
10-Kavuncuu ---- 1 Fetih okudu
11-Benvebendeniz ----- 1 Fetih okudu
12-denizinmavisi ------ 3 Fetih okudu
13-humeyyra ----- 3 Fetih okudu
okunan 21
kalan 20
arkadaşlar herkes 3 tane Fetih suresi okuyacak okumaya başlayabilirsiniz Allah kabul etsin :)
gecmiş olsun canım sağlık olsun okuruz inşaallah :)Canım 1 adet daha okudum.. Hastayım kusurabakmayın üşütmüşüm yavas gidiyorum..
bende varım canım başlayamadım halasanırım bir tek ben kalmışım kızlar yarın okuyacağım
bende varım canım başlayamadım hala
evet canım bu ay uzun surdu biraz yarına ınsaallah başlayabilirim :)mazeretin mi var canım ben bugun okuyacam inş birde kızlar haftaya thy den memurluk için sınava gircem lütfen aklınızda olsun bana bol şans dileyin ve dua edin olur mu şu an hayırlı eşten daha çok hayırlı bir işe ihtiyacım var :)hadibakalım
evet canım bu ay uzun surdu biraz yarına ınsaallah başlayabilirim :)
Rabbim kolaylaştırsın canım ''Rabbi yesir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır'' duasını bol bol oku inşaallah hayırla güzel sonuçlanır.
Rabbim kolaylaştırsın canım sorun değil bitiren arkadaşlardan yardım eden olur tamamlarız sayıyı sıkma canını sen :)Canm benm bende ing sinavina gircem diye ing calisiyorum kac gundur smdide mazeretlendim buarada yazdigi ini gun icersinde tekrarlicam sureyi okuyamadm hala buyuk bir vicdan azabi cekiyorm resmen keske basta okuyup bitirip snra derse baksaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?