- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.601
canım listeye beni de eklemişsin. benim de adetim inşallah yarın bitiyo. yarın akşam okuyacağım inşallah.arkadaşlar herkes 3 tane Fetih suresi okuyacak okumaya başlayabilirsiniz Allah kabul etsin :)
3 tane Fetih suremiz eksik kalıyor okumak isteyenler arasında onları da paylaşırız inşaallah
canım hepimiz adına okuyoruz başlamadan önce istersen listedeki arkadaslarımızın isimlerini okuyup hayırlı eş niyetiyle okuyabilirsin bitirince de duasını yaparsın içinden nasıl geliyorsa :)kızlar bu okumaların duasını kim yapıyor. ya da okumaya başlarken nasıl niyet ediyorsunuz. bu okunan 41 fetih suresi topluca herkese mi okunuyo?
Allah kabul etsin içini ferahlatsin insallahBugün çok kötüyüm kızlar içli içli ağlayarak okudum 1 fetih rabbim dualarımızı kabul etsin
Amin aminAllah kabul etsin içini ferahlatsin insallah
hayırdır canım köyü bir sey yoktur inşaallah Rabbim ferahlatsınBugün çok kötüyüm kızlar içli içli ağlayarak okudum 1 fetih rabbim dualarımızı kabul etsin
Ailem canım çok sorunlar yaşıyoruz rabbim iyi bi insan çıkarır inşallah karşımda beni sevenhayırdır canım köyü bir sey yoktur inşaallah Rabbim ferahlatsın
INSALLAH HEPIMIZIN ISTEGI DUASI BU. INSALLAH OLURAilem canım çok sorunlar yaşıyoruz rabbim iyi bi insan çıkarır inşallah karşımda beni seven
Ailem bana dünyayı zindan etti eşim iyi olur umarımINSALLAH HEPIMIZIN ISTEGI DUASI BU. INSALLAH OLUR
canım Rabimm dünya ahiret mutluluğu yaşayacağımız evlilikler nasip etsin hepimize inşaallah imtihan dünyası kolay değil ama sabrını duanı eksik etme Rabbim ailenede sanada huzur mutluluk nasip etsin tez zamandaAilem bana dünyayı zindan etti eşim iyi olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?