- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.761
tabii ki abdestli olman gerekiyor telefondan da olsa sonuçta ayet okuyorsun canım benimKızlar şimdi surelerde her okumada abdestli olmak mı lazım.kuran açmadıkça telden yada dua kitabından gerek yok diyorlar
kalan 3 taneyi de dün gece bitirdim canım benim Rabbim hepimize musmutlu imanlı yuvalar nasip etsin amincanım 6 tane daha ekleyebilir misingulbera . geriye kaldı 3 tane :)
Teşekkürler canım ama ararştırdım gusül hariç gerekmiyormuş diyanet dahil.dua niteliği taşıdığı sürece zaten gerekmiyormuş örnek fatiha ayrıca kurana dokunulmadığı ve oradan okunmadığı sürece ezbere yada başka yerden okunurken abdest (gusül değil namaz) gerekmiyormuş.Bilgilendirme olsun dedim bem zaten buraya surelerde katılmıyorm abdestsizde okumadım okumadım aklınız kalmasın kendim için sormuştum gece yatarken için :)tabii ki abdestli olman gerekiyor telefondan da olsa sonuçta ayet okuyorsun canım benim
içinize siniyorsa problem yok benim için canım benimTeşekkürler canım ama ararştırdım gusül hariç gerekmiyormuş diyanet dahil.dua niteliği taşıdığı sürece zaten gerekmiyormuş örnek fatiha ayrıca kurana dokunulmadığı ve oradan okunmadığı sürece ezbere yada başka yerden okunurken abdest (gusül değil namaz) gerekmiyormuş.Bilgilendirme olsun dedim bem zaten buraya surelerde katılmıyorm abdestsizde okumadım okumadım aklınız kalmasın kendim için sormuştum gece yatarken için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?