- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.261
Tamam canım 1. şıkta hangisini okumak istersen onu oku sen günü olan kardeşimiz için, 4444 ü diğer 9 kişiye paylaştırırız tatlımAllah niyetlerimizi, dualarımızı kabul etsin
Allah kabul etsin canımamin canımozaman 1 cuma suresi okuyorum güne gelen arkadaş adına niyet ederek
Bu gece cuma gecesi uyumayanlar dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden
birazdan hepinizin ismini okuyarak dua edicem inşallah.. ben uyumadım dahaa
cuma günü içinde sela ile öğle namazı arasında da edelim arkadaşlar birbirimiz için inşallah dua..
cuma selası ile öğle ezanı arasında CUMA SURESİNİ 18 KEZ OKUYALIM ARKADAŞLAR ve hepimiz adına dua edelim isim isim;
1-Elittt
2-I34anbul
3-Minigmanig-Duygu
4-Aybirgen
5-Esmeralisa
6-Rainbyte
7-Facebook06
8-Alone2
9-Esrazambak
10-Assia_baby
Canım valla cuma selası ile öğle ezanı arasında Cuma Suresini 18 defa okuyana helal olsun. O kadar kısa sürede nasıl okuyorlar. Hızlı okumaktansa tane tane anlaşılır okumak en güzeli. Kuran'da da böyle okunması gerektiği vurgulanıyor.
MUZZEMMİL - 4.ayet
...Ve Kur'ân'ı tane tane güzel bir şekilde oku.
FURKÂN Suresi 32. ayet
...Biz, Kuranla senin kalbini pekiştirmek için onu böyle kısım kısım indirdik ve onu ağır ağır okuduk.
Canlar ben de yasin okudum şimdi, dua ettim hepimiz için, Allah kabul etsin
tamam canımm teheccüd grubu da oluşturalımmm isteyenler ona da katılsın..:13: Ay çok seviyorum sizlerii birbirimiz için dua etmek çok güzel bu siteyi kuranlardan da allah razı olsun tüm dua edenlerden deBence inşallah duaların tesirini görüyoruz gibi geliyor. Zaten başkasına dua etmek psikolojik olarak da insanı rahatlatıyormuş. Yeni listeyi yazmaya başlayayım inşallah o zaman
teheccüd grubu
1. Aybirgen
2. Esrazambak
birazdan hepinizin ismini okuyarak dua edicem inşallah.. ben uyumadım dahaa
cuma günü içinde sela ile öğle namazı arasında da edelim arkadaşlar birbirimiz için inşallah dua..
cuma selası ile öğle ezanı arasında CUMA SURESİNİ 18 KEZ OKUYALIM ARKADAŞLAR ve hepimiz adına dua edelim isim isim;
1-Elittt
2-I34anbul
3-Minigmanig-Duygu
4-Aybirgen
5-Esmeralisa
6-Rainbyte
7-Facebook06
8-Alone2
9-Esrazambak
10-Assia_baby
canlar ben de yasin okudum şimdi, dua ettim hepimiz için, allah kabul etsin
Senden de Allah razı olsun canımsagol canım allah razı olsun bende yasin duasını okudum hepimiz için
benide kat canım paylasımlarınız için cok tesekkürler kızlar allahım yardım et
[sıze=3]teheccüd grubumuz
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_duygu[/sıze]
OKUYALIM CANIM BENDE OKUMAK İSTİYORDUM O DUAYI AMA SURASINI ANLMADIM birinci Allah lafzını okudukdan sonra 18 kere dileğinizi söyleyeceksiniz..Mesela Allahım hayırlı bir iş ver..18 kere tekrarladıkdan sonra ikinci allah lafzından başlayıp sonuna kadar okuyacaksınız ve okudukdan sonra tekrar 18 kere aynı dileğinizi tekrar edeceksiniz. BURASINI ANLMADIM NASIL OLUYOKİ :26:
tesekkürler canım ben bugün oruc tutmaya niyet ettim .bide izdivac namazınıda simdi kılıcam
allah kabul etsin canımm şimdidennn.. Ben de mi tutsam kiii.. Bizlere de çok dua et canımcımmm
" Cuma günü Sela ile ezan arasında...
ilk önce 10 istiğfar 10 salavat 100 subhanallah dedikden sonra...
Cuma suresini okuyacağız..Cuma suresinin ilk sayfasında iki tane Allah lafzı yanyana gelir... birinci Allah lafzını okudukdan sonra 18 kere dileğinizi söyleyeceksiniz..Mesela Allahım hayırlı bir iş ver..18 kere tekrarladıkdan sonra ikinci allah lafzından başlayıp sonuna kadar okuyacaksınız ve okudukdan sonra tekrar 18 kere aynı dileğinizi tekrar edeceksiniz.. ve salavat getirip 1 fatiha 3 ihlas 1 felak 1 nas okudukdan sonra...100 kere ya fettah zikrini çekip cuma namazını eda edeceksiniz... "
canım aldığım yerde aynen böyle yazmışlar.. karışık biraz evet bilmiyorum ki yanlış yorum yapmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?