- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.321
maşallahın var kuzum çok iyi ama sevdim ben bunu
amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ama artık ben ümidimi yitirdim kendimi mutsuz hissediyorummaşallahın var kuzum çok iyi ama sevdim ben bunuağzına sağlık Rabbim kabul etsin
aminn canımm inşaallah tez zamanda. öyle düşünme canım ya Rabbim niyetimizi biliyor elimizden gelenide yapıyoruz inan çoğumuz aynı seyleri yasıyoruz gercekten zor ınsan bazen herseyden vazgeciyor ama nasipten ötesi olmuyor umudunu sakın kaybetme Rabbimin izniyle her sey güzel olacak demekki daha vaktı var bende cok ıstıyorum o vakıt cabuk gelsınamin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ama artık ben ümidimi yitirdim kendimi mutsuz hissediyorum
İNŞALLAH CANIMMMM İNŞALLAHaminn canımm inşaallah tez zamanda. öyle düşünme canım ya Rabbim niyetimizi biliyor elimizden gelenide yapıyoruz inan çoğumuz aynı seyleri yasıyoruz gercekten zor ınsan bazen herseyden vazgeciyor ama nasipten ötesi olmuyor umudunu sakın kaybetme Rabbimin izniyle her sey güzel olacak demekki daha vaktı var bende cok ıstıyorum o vakıt cabuk gelsın
canım listedeki arkadaşlarla toplu olarak Taha süresini okuyoruz (herkes bitane taha süresi okuyor ) ve 1062 adet Ya Fettah Ya bais esmasını okuyoruz daha sonra listedeki herkes için dua ediyoruzarkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum nasıl katılacağımm
aaa cok guzell bu aksam baslıyıp bildireyim ozaman bendecanım listedeki arkadaşlarla toplu olarak Taha süresini okuyoruz (herkes bitane taha süresi okuyor ) ve 1062 adet Ya Fettah Ya bais esmasını okuyoruz daha sonra listedeki herkes için dua ediyoruz
listeyiaaa cok guzell bu aksam baslıyıp bildireyim ozaman bende
hg canımm :)arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum nasıl katılacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?