- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.361
canım esmayı en az bi defa okuyoruz ama istersen hergünde okuyabilirsinher günmü okuyoruz bir keemi sadece
belli bir süremiz yok sayı tamamlanınca yeni listeye başlarız inşaallah çok gecikmezse iyi olur canımne zamana kadar bitirmem gerekiyr
Rabbim kolaylaştırsın belliki bir imtihandan geçiyorsun sabret ve bol bol dua et bizlerde edelim inşaallah kolay degıl elbet yasayan bilir ama sakın dua etmekten vazgecme bol bol inşirah suresi de oku rahatlarsın inşaallahtamam allahın izniyle bu akşam okur yazarım lütfen dualarınızdan beni eksik etmeyin benim durumum gerçekten çok kötü
peki öyleyse teşekkür ederim 2 tane sure okudum yazarsın tatlım esmayıda okudum hepimizeolur canım asıl önemli olan içten samimi okumak sayılara cok takılmıyoruz
canım sen toplamda kac sure okudun daha once 5 tane okumustun sımdı 2 tane okudun toplam 7 mı oldupeki öyleyse teşekkür ederim 2 tane sure okudum yazarsın tatlım esmayıda okudum hepimize
hayır 9 tane oldu canım 5 taneyi biriktirip haber verdim sonra 2 tane dün haber verdim bu günde 2 tane daha okudum eski mesajlara bakarsan anlarsıncanım sen toplamda kac sure okudun daha once 5 tane okumustun sımdı 2 tane okudun toplam 7 mı oldu
oyy maşallah kız sanahayır 9 tane oldu canım 5 taneyi biriktirip haber verdim sonra 2 tane dün haber verdim bu günde 2 tane daha okudum eski mesajlara bakarsan anlarsın
Merhaba sorup sormamakda tereddüt ettim ama merakımı yenemedim kusurabakmayın lütfen , çok kötü olan şey nedir detay vermeden biraz anlatabilmeniz mümkün mü acaba ? Ben ölüm ve saglıgın bozulması dışında çok üzülmemek gerek diye düşünüyorum başımıza gelen veya gelecek duygusal durumlara, bu anlamda istediğimiz birşey olmuyorsa da Allah istemediği içindir diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum :)tamam allahın izniyle bu akşam okur yazarım lütfen dualarınızdan beni eksik etmeyin benim durumum gerçekten çok kötü
Allah kabul etsın kuzum. okuruz canım inşaallah her listede esma okuyoruz geneldeMerhabagulbera ben esmaları bitirdim cnm taha yı da zaten okumustum birde birsey sormak istiyorum bir sonrakilerde baska esmalarıda okuruz degilmi cok yaralı oldu da ezberleme ve anlamlarını ögrenme açısından
katılabilirsin tabikide hg ekliyorum hemenKızlar bende katılabilir miyim
aynen canım ya maşallah bizeBu seferki duamızdan sanki bolluk bereket akıyor, maşallah size kızlar:) Sabrımızın sonu selamete çıkacak ben inanıyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Okuyanlardan Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?