- 26 Şubat 2015
- 3.526
- 2.975
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.581
tamam canım okuyunca hbr verirsinCanım ben mazaretliyim girememiştim hiç yarından itibaren başlarım inşallah okumaya izinliyim telefonla nete girmek sıkıntılı oluyo vakit bulamıyorum
kuzum bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır demişler olur böyle şeyler çok takılmaKızlar bugün öğle arasında eve gittim annem, yengeler falan bizim eve çok yakın bi türbe var oraya gidiyolar bende gittim duamı ettim, kadının bitanesi sen bekar mısın dedi. evet dedim benim oğlum var seni beğendim resmini göstereyim nerde oturuyosanız evinize geleyim dedi, annem de tarif ediyo evi ama sinir oldum bana bi de ne diyosun oğlumla bi görüşün konuşun diyo teyze yok falan dedim. ben biraz yürüdüm döndüm annemle daha konuşuyolar, annem olmaz falan diyo bu sefer .Neyse annem ordan ayrıldı geldi yanıma oğlu pazarcıymış dedi (kimseyi küçük gördüğüm için söylemiyorum bunu, ama ben üniversite okumuşum, bi kamu kurumunda çalışıyorum pazarda çalışanla olmaz ki,hem birde bu nasıl bi tavırdır) Olmaz bu iş demiş annem ,benim kızım ...... kurumunda ....... görevde demiş. kadındaki tavır şu eee ne var benim oğlum Memur'dan amirden çok kazanıyor .Bu insanları anlamıyorum kızlar gerçekten anlamıyorum olabilecek kişi var olmayacak kişi var (yine söylüyorum kimseyi küçük görmüyorum, kimseden de üstün değilim elbette ama herkes dengine göre)
arada böyle durumumu yazıyorum buraya sizleri de takip ediyorum emin olunçünkü konuşacak başka kimse yok burda
katılmak istiyorum aslında ama okuyamazsam yada arada atladıklarım olursa hakkınız bana geçmesin diye katılmıyorum aranıza, birde regl olmama çok az kaldı zatenkuzum bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır demişler olur böyle şeyler çok takılmadenklik önemli tabi boşver herkese dert anlatamazsın ki teyzeler çok fena zaten buldu mu bırakmıyolar hem öyle uzaktan takip etme listeye katıl hatun listeye
ben senin peşine düşerim merak etme senkatılmak istiyorum aslında ama okuyamazsam yada arada atladıklarım olursa hakkınız bana geçmesin diye katılmıyorum aranıza, birde regl olmama çok az kaldı zaten
Amin inşallah canımneyiseda icin okudum, Allah gonlune ve mantigina gore biri ile tez zamanda bir evlilik nasip etsin insallah
GULBERA ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
CANSU ;nişanlımla hayırlısıyla tez zamanda yuvamı kurmak
GUİDİNG1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
NEYİSADA ;imanli,salih, beni çok seven, değer veren, ilgili, sadık, dürüst, sağlıklı, cesur, cömert ve her acidan birbirimize uygun ve uyumlu olduğumuz, Allahin sevdigi kullarindan bir kul ile hayirli bir evlilik istiyorum arkadaşlar tez vakitte
DENİZİN MAVİSİ (Selin): Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
CERES87 ; ?
MYCHERİE;Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
EBRULİ;
BENVEBENDENİZ(İlknur);
SEALAND; dinim dünyam ve ahiretim için mutlu olacağım tez zamanda(mümkünse bu yıl) bir evlilik ve evlatlar
_AYSE_80;
NARA87(gülnar);arkadaşımız evli eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi
MRSFULYA : Ruhen, bedenen ve zihnen anlaşabileceğim bir kulunla tez zamanda hayırlı bir evlilik ve evlatlar
1-gulbera ------- gulbera, cansu
2- C cansu_tr -----
3-guiding1
4-neyiseda ------ gulbera, cansu,
5-denizinmavisi (selin) --- gulbera,cansu,guiding
6-ceres87 --- canım katılacak mısın listeye
7-mycherie ----- gulbera, cansu
8-ebruli-- --- gülbera,
9-Benvebendeniz (ilknur) ---- mzrt
10-Sealand
11- A _ayse_80
12-Nara87 (gülnar)
13- M mrsfulya ----- gulbera,cansu,guiding,
(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Anlamı
Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.
(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.
33 defa Ayetel Kürsi
Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun
arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın
duasını eklemek isteyenler bildirsin kızlar
Anlatabileceğim demişim anlaşabileceğiö demek istemiştim.Ayrıca GULBERA için okudumKızlar yarın biter mazeretim başlarım bende.duam da şöyle:Allahım önce hayırlısı ile bu yıl memur olmamı, sonrada huzurlu,mutlu ,sağlık dolu ,aşk sevgi saygı dolu her yönden hayırlı bir evlilik,sadık bana uyumlu anlatabileceğim deger veren bilen beni ömür boyu sevecek ve mutlu edecek saygılı içinde Allah korkusu olan bir eş nasip et yarabbim.
Uzun mu oldu ki ya yazarken durduramadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?