Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar herkes duasını yazsa daha iyi olucak sanki, çünkü bir günde iki üç kişi birden okuyan olabilir.

Benim duam: Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar.

guiding1 canım sana geçicem duanı yazar mısın?

GULBERA ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
CANSU ;nişanlımla hayırlısıyla tez zamanda yuvamı kurmak
DENİZİN MAVİSİ (Selin): Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
MRSFULYA : Ruhen, bedenen ve zihnen anlaşabileceğim hayırlı bir evlilik

1- gulbera ------- gulbera, cansu
2- C cansu_tr -----
3- guiding1
4- neyiseda ------ gulbera
5- denizinmavisi (selin) --- gulbera,cansu,
6- ceres87 --- canım katılacak mısın listeye
7- mycherie ----- gulbera,
8- ebruli-- --- gülbera,
9- Benvebendeniz (ilknur) ---- mzrt
10- Sealand
11- A _ayse_80
12- Nara87 (gülnar)
13- M mrsfulya ----- gulbera,cansu

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun

arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın
duasını eklemek isteyenler bildirsin kızlar

bencede canım fırsatı olan okusun duasını yazmayan arkadaslarımız için hayırlı bir evlilik niyetiyle dua edip okuyalım

Allah hayırlara çıkarsın. hayrıda şerride bilen Rabbimdir rüyalarla çok fazla amel etmemek lazım aslında bence siz hayırlı bir evlilik için dua edin eger erkek arkadaşınız sizin için hayır ise Rabbim nasip edecektir. isterseniz burdaki listeye katılıp dua edebilirsiniz.

guiding1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
Nara87 (gülnar) ; arkadaşımız evli evinde eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi niyetiyle okuyoruz

kızlar dualarınız bu şekilde ekliyorum değiştirmek isterseniz haber verin değiştirelim

GULBERA ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
GUİDİNG1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
NEYİSADA ;
DENİZİN MAVİSİ (Selin): Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
CERES87 ; ?
MYCHERİE;
EBRULİ;
BENVEBENDENİZ(İlknur);
SEALAND;
_AYSE_80;
NARA87(gülnar);arkadaşımız evli eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi

2- C cansu_tr -----
3- guiding1
7- mycherie ----- gulbera,
8- ebruli-- --- gülbera,
10- Sealand
11- A _ayse_80
12- Nara87 (gülnar)

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun

arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın

denizinmavisi izinin olursa senin duani almak istiyorum bende ayni seyleri istiyorum rabbimden cunku.

Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar

GUİDİNG1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
NEYİSADA ;
CERES87 ; ?
MYCHERİE;Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
EBRULİ;
BENVEBENDENİZ(İlknur);
SEALAND;
_AYSE_80;
NARA87(gülnar);arkadaşımız evli eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi

2- C cansu_tr -----
3- guiding1
7- mycherie ----- gulbera, cansu
8- ebruli-- --- gülbera,
10- Sealand
11- A _ayse_80
12- Nara87 (gülnar)

Anlamı

33 defa Ayetel Kürsi

Cansu ya okudum Rabbim tez vakitte nisanlinla hayırlı mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin canım.

Duam : imanli,salih, beni çok seven, değer veren, ilgili, sadık, dürüst, sağlıklı, cesur, cömert ve her acidan birbirimize uygun ve uyumlu olduğumuz, Allahin sevdigi kullarindan bir kul ile hayirli bir evlilik istiyorum arkadaşlar tez vakitte.

benim de duam dinim dünyam ve ahiretim için mutlu olacağım tez zamanda(mümkünse bu yıl) bir evlilik ve evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…