- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.561
Allah razı olsun canım benim Rabbim sana daha iyilerini nasip etsin inşallahCansu için okudum, nişanlısıyla hayırlı bir evlilikleri olur inşallah.
bencede canım fırsatı olan okusun duasını yazmayan arkadaslarımız için hayırlı bir evlilik niyetiyle dua edip okuyalımKızlar herkes duasını yazsa daha iyi olucak sanki, çünkü bir günde iki üç kişi birden okuyan olabilir.
Benim duam: Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar.
guiding1 canım sana geçicem duanı yazar mısın?
Allah hayırlara çıkarsın. hayrıda şerride bilen Rabbimdir rüyalarla çok fazla amel etmemek lazım aslında bence siz hayırlı bir evlilik için dua edin eger erkek arkadaşınız sizin için hayır ise Rabbim nasip edecektir. isterseniz burdaki listeye katılıp dua edebilirsiniz.merhaba kızlar. erkek arkadaşım için istihareye yattım. 7 gece denedim. 2 gece gördüm sadece rüya.ilkinde mavi gökyüzünden rengarenk paraşütler iniyordu. ikincisinde bir dağa tırmanıyordum ve tepeden baktığımda aşağıda masmavi bir şelale vardı yeşillikler içinde. ben erkek arkadaşımın hayırlı olduğunu düşünüyordum. ama ayrıldık. ne yapmam lazım.
kızlar dualarınız bu şekilde ekliyorum değiştirmek isterseniz haber verin değiştirelim
Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık canım benim ...
benim de duam dinim dünyam ve ahiretim için mutlu olacağım tez zamanda(mümkünse bu yıl) bir evlilik ve evlatlarGULBERA ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
CANSU ;nişanlımla hayırlısıyla tez zamanda yuvamı kurmak
GUİDİNG1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
NEYİSADA ;
DENİZİN MAVİSİ (Selin): Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
CERES87 ; ?
MYCHERİE;Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
EBRULİ;
BENVEBENDENİZ(İlknur);
SEALAND;
_AYSE_80;
NARA87(gülnar);arkadaşımız evli eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi
MRSFULYA : Ruhen, bedenen ve zihnen anlaşabileceğim hayırlı bir evlilik
1-gulbera ------- gulbera, cansu
2- C cansu_tr -----
3-guiding1
4-neyiseda ------ gulbera
5-denizinmavisi (selin) --- gulbera,cansu,
6-ceres87 --- canım katılacak mısın listeye
7-mycherie ----- gulbera, cansu
8-ebruli-- --- gülbera,
9-Benvebendeniz (ilknur) ---- mzrt
10-Sealand
11- A _ayse_80
12-Nara87 (gülnar)
13- M mrsfulya ----- gulbera,cansu
(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Anlamı
Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.
(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.
33 defa Ayetel Kürsi
Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun
arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın
duasını eklemek isteyenler bildirsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?