- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.541
canım ben bi kaç gün yoğunum okuyamazsan okumayacağım sanma olur mu işler yoğun hem akşamları evdeyken abdestli ve başım kapalıyken okumak istiyorum o yüzden azıcık tolerans istiyorum :)GULBERA İÇİN OKUYORUZ ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
1-gulbera ------- gulbera,
2- C cansu_tr -----
3-guiding1
4-neyiseda
5-denizinmavisi (selin)
6-ceres87 --- canım katılacak mısın listeye
7-mycherie
8-ebruli-- --- gülbera,
9-Benvebendeniz
10-Sealand
11- A _ayse_80
12-Nara87 (gülnar)
(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Anlamı
Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.
(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.
33 defa Ayetel Kürsi
Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun
arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın
bütün toleranslar senin olsun şekerim okuyunca haber verirsincanım ben bi kaç gün yoğunum okuyamazsan okumayacağım sanma olur mu işler yoğun hem akşamları evdeyken abdestli ve başım kapalıyken okumak istiyorum o yüzden azıcık tolerans istiyorum :)
Teşekkürler canımbütün toleranslar senin olsun şekerim okuyunca haber verirsin
canım benim duam nişanlımla hayırlısıyla tez zamanda yuvamı kurmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?